South University

Представление

Прочетете официалното описание

South University осигурява топла и подкрепяща учебна среда, която ще ви насърчи да общувате с общност от преподаватели, персонал и студенти, които желаят да играят роля, за да ви помогнат да постигнете своите образователни цели, в университета и онлайн. Ние се гордеем с опита на Юг от малки класове, които предлагат практически опит, който ще бъде важен за подпомагане на формирането на вашите умения и високи постижения в избраната от вас област, но също така помага за оформянето на вашия характер чрез участието на общността, доброволчеството и стремежа към живот - дълго учене.

Мисия

South University е академична институция, посветена на предоставянето на образователни възможности за интелектуалното, социалното и професионалното развитие на разнообразна студентска популация.

За да постигне тази цел, институцията предлага фокусирани и балансирани програми на ниво сътрудник, бакалавър, магистър и доктор. Предлага се широко базирана основна учебна програма, насърчаваща критическото мислене, ефективна словесна и писмена комуникация и умения за учене през целия живот. Освен това Университетът се фокусира върху разработването на реквизитите за оценяване на знанията, както и стремеж към учене през целия живот.

Подходът на South University към висшето образование и произтичащият от него гъвкав академичен опит осигуряват на студентите интелектуалното прозрение и разумния подход, необходими за създаването на основа за личностно и професионално изпълнение. South University има за цел да осигури цялостно образование, което вдъхва в рамките на своите студенти философия, която цени не само ученето и професионализма, но и приноса и ангажимента за напредъка на общността.

Смятайки, че квалифицираните лица трябва да имат привилегията за формално академично обучение, South University приветства онези, които търсят образователни предизвикателства. За тази цел Университетът осигурява учебна среда, както в университета, така и онлайн, която помага на студентите да идентифицират целите и средствата за постигането им. Имайки предвид тази философия, студентите учат, взаимодействайки с общност от преподаватели, персонал и администрация, посветена на академичната цел на South University .

Част от вашата общност

Ние сме ангажирани да изградим жизнена, разнообразна общност, която работи в подкрепа на вашите цели. Нашите студенти, служители, преподаватели, възпитаници - и общността по заетостта - представляват богата мрежа, която се разпростира далеч отвъд времето ви в училище. Като студент от South University , вие ще станете част от това разширено семейство, което ще ви помогне да идентифицирате целите, докато сте в училище, а след това и средствата за постигането им. Юг е еволюирал от университетски университет на едно място до мулти-университетска университетска система, която в момента има 11 места.

 • Savannah, GA Основана през 1899 г.
 • West Palm Beach, FL Основана през 1986 г.
 • Montgomery, AL Основана през 1996 г.
 • Columbia, SC Основана през 2002 г.
 • Тампа, Флорида Основана през 2006 г.
 • Орландо, сайт за обучение в FL
 • Вирджиния Бийч, VA Основана през 2009 г.
 • Ричмънд, VA Основана през 2009 г.
 • Остин, Тексас Основана през 2011 г.
 • Онлайн програми, предлагани чрез Савана, създадена през 2004 г.
 • High Point, NC Основана през 2012 г.

137006_IMG_0793.jpgSouth University","author_url":"","source":""}" />

Университетски център за кариерни услуги

Университетският отдел за кариерни услуги си партнира със студентите, за да проучи потенциала им за кариера и работи с тях, за да изгради своята професионална марка през цялото си образователно пътуване. Нашата цел е да насърчим кариерния потенциал на студентите, като улесняваме възможностите за проучване на техните интереси и натрупване на ценен професионален опит, като същевременно използваме ресурси, до които може да се стигне виртуално или лично във всички South University в South University . Отделът за кариерни услуги приветства всички студенти от South University да участват и да присъстват на всякакви събития в университета.

Център за кариерни услуги

От първия ден на занятията студентите ще имат достъп до изключителната платформа South EDGE, която има множество видеоклипове и дейности и няма такси или разходи, свързани с тази услуга.

Възпитаници Връзки

В 120-годишната история на South University - минало, настояще и бъдеще - много студенти, служители, инструктори и възпитаници допринесоха за духа на общността и ученето през целия живот, които станаха от съществено значение за нашата идентичност. South University се ангажира да предоставя възможности за интелектуално, социално и професионално развитие не само на нашите студенти, но и на нашата вдъхновяваща общност от над 43 000 възпитаници по целия свят.

Нашият сайт за връзки на възпитаници има за цел да ангажира отново и приветства нашите възпитаници, като пресъздаде онази подкрепяща среда, която сте изпитали като студент. Тук можете да отпразнувате успеха си, като кандидатствате за награда за постижения на възпитаници или номинирате бивш съученик, който се е отличил в тяхната област. Можете да споделите с нас къде сте в кариерата си днес и да използвате нашите ресурси за кариера без заплащане, за да ви помогнем да преследвате мястото, където искате да бъдете в бъдещето си. Нещо повече - можете да откриете начини да промените живота на нашите настоящи студенти като рецептор, ментор или дори работодател.

Връзки с работодателите

Кариерните услуги на South University предоставят на работодателите възможност да намерят следващия квалифициран кандидат от завършилите ни от South University чрез портала за работа на Южен EDGE. Публикувайте вашите работни места и възможности за стаж тук.

Заявки за препис

Щракнете тук за инструкции как настоящите и бивши студенти могат да поискат официален препис на South University .

Места

савана

Address
Mall Boulevard,709
31406 савана, Грузия, Съединени Американски Щати

Тампа

Address
North Himes Avenue,4401
33614 Тампа, Флорида, Съединени Американски Щати

West Palm Beach

Address
University Centre 9801 Belvedere Road
33411 West Palm Beach, Флорида, Съединени Американски Щати

Монтгомъри

Address
5355 Vaughn Road
36116 Монтгомъри, Алабама, Съединени Американски Щати

Колумбия

Address
9 Science Court
29203 Колумбия, Южна Каролина, Съединени Американски Щати

Орландо

Address
5900 Lake Ellenor Drive, Suite 150
32809 Орландо, Флорида, Съединени Американски Щати

Вирджиния Бийч

Address
301 Bendix Rd Suite 100
23452 Вирджиния Бийч, Вирджиния, Съединени Американски Щати

Richmond

Address
2151 Old Brick Road
23060 Richmond, Вирджиния, Съединени Американски Щати

Остин

Address
1220 W. Louis Henna Blvd.
78681 Остин, Texas, Съединени Американски Щати

савана

Address
савана, Грузия, Съединени Американски Щати

Висока точка

Address
3975 Premier Drive
27265 Висока точка, Северна Каролина, Съединени Американски Щати