Simmons College, Simmons School of Management

Представление

Прочетете официалното описание

Симънс Училище по мениджмънт се намира в Бостън, Масачузетс, и предлага три Graduate ниво бизнес програми: MBA, Грижа за здравето MBA, и капитаните на науката в програми за управление. Тя е водещ център за иновативно преподаване, изследване и дискурс върху жените, лидерство и мениджмънт.

The Simmons MBA се предлага в ускорена 16-месечен формат на пълно работно време или тригодишен формат на непълен работен ден. Симънс Училище по мениджмънт предлага единствения AACSB-акредитирана програма MBA проектирани изключително за жени, а програмата е класирана # 1 в Opportunity Жена от Принстън преглед в продължение на 5 последователни години.

The Simmons Health Care MBA е едновременно AACSB и CAHME акредитирана и възпитава мъже и жени за лидерство здравеопазването. Този стратегически проектирана тригодишна програма обединява силните страни на нашето национално призната MBA програма с помощта на специалисти от нашия факултет здравеопазване и обширен учебен план здравеопазването.

The Simmons майсторите на науките по Програма за управление е проектиран да се подготвят мъжете и жените от разнообразен набор от академичните и професионалните среди за управление и лидерство успех в днешната конкурентна глобална икономика. Курсовата ще представлява набор от изкоп бизнес курсове, които осигуряват основния бизнес знания и майсторство в управлението.

Тук се предлагат програми по:
  • Английски

Преглед Магистратури MSc » Преглед Задочни и вечерни MBA » Преглед MBA »

Програми

Това училище също предлага:

MSc

майстор на науката в управлението

Campus Редовна форма Задочна/вечерна форма September 2019 Съединени Американски Щати Boston

Наскоро стартира майсторите на науките по мениджмънт (MSM) е предназначена да подготви учениците от разнообразен набор от академичните и професионалните среди за управление и [+]

Наскоро стартира майсторите на науките по мениджмънт (MSM) е предназначена да подготви учениците от разнообразен набор от академичните и професионалните среди за управление и лидерство успех в днешната конкурентна глобална икономика. Програмата предизвиква учениците чрез осигуряване на солидна бизнес основа и възможност за развитие на управленски умения от съществено значение за различни сектори.... [-]