Прочетете официалното описание

AACSB Accredited

Традиция на върховите постижения

AACSB акредитирана значкаThe Stillman School of Business в университета Seton Hall е създадена през 1950 г., за да осигури образование, насочено към сложните, практически нужди на бизнес лидерите. Училището е първото частно бизнес училище в Ню Джърси, за да получи акредитация от Асоциацията на Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International). Повече от 60 години по-късно училището продължава да поддържа професионална акредитация от AACSB и е единственото училище в Северна Ню Джърси с бизнес и счетоводна акредитация.

Национално признат образователен опит

Лидерство отличие 2016 значкаThe Stillman училище е национално признат за "възвръщаемост на инвестициите" от US News

Нашата MBA програма е включена в "Най-добрите бизнес училища" в "Принстън ревю" и в US News

Концепции в практиката

Училището по бизнес на Stillman предлага образователен опит, който "трансформира концепциите в практиката" и разширява ученето отвъд четирите стени на класната стая. Осезаеми примери за това са нашите:

  • Осем приложни учебни центъра
  • Стаж и възможности за заетост
  • Факултетни / студентски изследователски партньорства
  • Национално признато оценяване на бакалавърска степен

Тясно общност

Училището поддържа усещането за близка общност с малки размери и удобни графици за курсове. Студентите работят с преподаватели и администратори, за да постигнат своите академични и кариерни цели. Освен това, общността на възпитаниците - 17 000 души - предоставя на студентите богатство от възможности за обучение, работа в мрежа и кариера.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

MSc

Seton Hall W. Paul Stillman School of Business

Специалистите по счетоводство имат огромен брой кариерни пътеки и индустрии, от които да избирате, което означава, че нашите възпитаници се радват на високи нива на заето ... [+]

Специалистите по счетоводство имат огромен брой кариерни пътеки и индустрии, от които да избирате, което означава, че нашите възпитаници се радват на високи нива на заетост и сигурност на работното място.

Насочена към завършилите без бакалавърска степен по счетоводство, програмата на Seton Hall Ви подготвя за успешна кариера и удовлетворява образователните кредити, необходими за да се явите на изпита за КПП в Ню Джърси, Ню Йорк и повечето други държави.... [-]

Съединени Американски Щати South Orange
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 2 години
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Address
400 South Orange Ave
07079 South Orange, New Jersey, Съединени Американски Щати