Seton Hall University College of Communication and the Arts

Представление

Прочетете официалното описание

Твоята страст. Вашият разговор. Твоето бъдеще.

Колежът по комуникации и изкуства е първокласен избор за студенти, търсещи висококачествена, интердисциплинарна степен на комуникация и изкуство, базирано на солидно либерално изкуство, включващо днешната дигитална култура и дава възможност на студентите да ръководят, създават и общуват с отговорността , страст и превъзходство.

Следдипломно обучение

Динамична общност, състояща се от учени, теоретици, критици и професионалисти, завършили следдипломна квалификация в Колежа по комуникации и изкуства, предоставя на учениците изумително учене, което съчетава теория и практически компоненти по начин, който позволява на учениците да разпознават, тестват и превеждат учебни материали. в академични, професионални и работни места.

В момента завършва две магистърски програми, включително комуникации и музейни професии. В допълнение се предлагат три варианта с две степени, включително три ускорени BA / MA програми и двойна магистърска степен с Школата за дипломация и международни отношения.

Магистърски програми

Информационната, дигиталната и културната индустрия нарастват с бързи крачки. През последното десетилетие или повече търсенето на степени на комуникация и визуални / изпълнителски изкуства се е увеличило с над 50 процента.

В отговор на тези вълнуващи тенденции, Колежът за комуникация и изкуства на Университета Сетън Хол дава възможност за иновативно, истинско и професионално взаимодействие в академични, социални, артистични и технологични условия. Разнообразните и гъвкави програми, закотвени в хуманитарните науки и включващи авангардни технологии и иновативни учебни програми, предоставят възможности за смислено сътрудничество между дисциплините. И идеалното му местоположение - само на няколко минути от Ню Йорк - предлага на студентите богатство възможности за стаж и работа в мрежа точно на една ръка разстояние.

Места

Южен портокал

Address
400 South Orange Ave
South Orange, NJ

07079 Южен портокал, Ню Джърси, Съединени Американски Щати