Прочетете официалното описание

Ръководен от силната отдаденост на академичните постижения и обслужването на обществото, Училището по образование и консултиране психология в Санта Клара Университет обучава състрадателни, компетентни и етични професионалисти, ангажирани със смислен и подкрепящ ангажимент с различни хора, училища и общности, построени върху основата на Нашите основни ценности.

Кои сме ние

Кои сме ние

Вие ни открихте, защото сте заинтересовани да направите разлика в света: Вие искате да имате положително въздействие върху децата, семействата, хората и вашата общност. Вие сте призовани за образование или консултиране по някакъв начин и ние вярваме, че нашите програми са идеалното място за вас да проучите тези интереси, да задълбочите вашите умения, разбиране и знания и да започнете нова кариера.

Каним ви да разгледате нашите програми по магистърска степен по консултиране по психология, обучение на учители, лидерство в образованието и интердисциплинарно образование, както и възможностите, които се предлагат чрез Центъра за професионално развитие и Джери Смит за коучинг за живот академия. В много области на образованието имаме програми, специално пригодени за католическите възпитатели, както и за държавни, чартърни и независими ученици.

В Университета в Санта Клара ние сме задвижвани от мисия и ценности. В нашата работа ние сме вдъхновени от йезуитските традиции на:

Обучение на мъже и жени за другите Нашата цел не е просто да ви осигурим образование, но и да ви вдъхновим да използвате това образование в услуга на другите.

Култивиране на лидерството с цел Ние ще ви помогнем да развиете способността си за лидерство в която и да е област, която преследвате, но ръководството на йезуитите е съсредоточено върху това, да направите света по-добро място.

Интелектуална дълбочина и предизвикателство Ще ви предизвикаме интелектуално да изследвате нови идеи и гледни точки и да научите нови начини за гледане на света около вас.

"Cura Personalis" или "Обучение на цялото лице" Докато ви предизвикваме интелектуално, ние също така се съсредоточаваме върху образоването на целия човек, с индивидуализираното внимание към нуждите на учениците и оценяването на това, което всеки от нас носи на нашата работа.

Ние сме посветени на обслужването на расовата и етнически разнообразна зона на залива по начини, които са смислени и ефективни. Нашата Latino Counseling програма е уникална и дава възможност на студентите по консултиране по психология да придобият специализирани знания, за да обслужват по-добре различни общности. Също така, партньорството ни с Фондацията за испано образование и наличието на образователни курсове в нашия Източен Сан Хосе университет позволяват на учениците да научат за преподаването в контекста на няколко високоефективни чартърни училища, насочени към нуждите на една общност, която не винаги е добре обслужвана В образованието.

Ние сме развълнувани от работата, която нашите факултети и студенти правят тук в Училището по образование и консултиране психология. Вие се присъединявате към общност от учени, учители и съветници, чиято ангажираност към социална справедливост и положително въздействие може да се види в цялата им работа. В Университета Санта Клара ние Ви предлагаме възможност да проучите как психологията и образованието за консултиране могат да бъдат средство за подобряване на живота, организациите и общностите в широк кръг от контексти.

Каним ви да проучите нашите образователни програми и възможностите, с които разполагате тук в СКУ. Разкопайте на сайта; Да се ​​обаждате и да задавате въпроси; Посетете информационната сесия или посетете клас в сесия. Стига се присъединят към нас!

Мисия и визия

Ръководен от силната отдаденост на академичните постижения и обслужването на обществото, Училището по педагогика и психология в Университета Санта Клара обучава състрадателни, компетентни и етични професионалисти, ангажирани със смислен и подкрепящ ангажимент към различни хора, училища и общности.

Основни ценности

  1. Академични постижения чрез ангажирано обучение и обучение
    Ние вярваме, че напредването на знанието, теорията, изследванията и приложението се улеснява чрез активни и ангажирани практики за преподаване и учене, насочени към развитието на професионалната компетентност, съвестта и състраданието на учениците.
Образование на цялото лице (Cura Personalis)
Ние вярваме, че смисленото всеобхватно обучение се случва, когато обучението на учениците обхваща и интегрира както личното, така и професионалното развитие в служба на човечеството. Също така вярваме, че ученето е постоянно и продължава след дипломирането и след това. Този подход подкрепя открито и добре дошъл уважение към всички религиозни и философски традиции и произтича от вековната образователна мисия на иезуитите и католическата идентичност.

Мултикултурализмът и социалната справедливост
Вярваме, че образованието е обогатено чрез оценяване на хора от всякакъв произход (напр. Пол, раса, етническа принадлежност, сексуална ориентация, националност, език, култура, религия, икономически статус, възраст, способности и т.н.). Освен това, ние се ангажираме да служим и да се застъпваме с недостатъчно представени, недосегани и лишени от свобода населения на местно и световно ниво.
Иновационно обучение за съвест и състрадание
За да отговорим на нуждите на различните ученици и най-ефективно да достигнем до хората, училищата и общностите, ние се ангажираме с идеята, че образованието трябва да внедрява и да се придвижва извън стандартните практики, като използва най-съвременни технологии и педагогически подходи.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Магистър по изкуствата (MA)

Santa Clara University - School Of Education & Counseling Psychology

Магистър по изкуства в консултиране психология предоставя интензивна 90-единица магистърска програма за изкуства за студенти. Студентите могат да изберат да включат някой ... [+]

Units: 90 тримесечни единици (3 квадратни единици = 2 семестриални единици) Програма Дължина: 3 години (на пълно работно време) Tracks: LPCC, MFT, LPCC / MFT и без проследяване Опции за акцент: Латино консултиране, корекционна психология и здравна психология Започнете Дати: Падане, зима, пролет или лято Метод на обучение: В кампуса Магистърът по изкуства в психологията на консултирането предоставя интензивна програма от 90 отдела за магистърска степен по изкуства за студенти. Студентите могат да изберат да включат някоя от трите ни области на акцент Поправителна психология, Здраве психология, или Латино консултиране До степента им. Ударението функционира като непълнолетно. Учениците, които не избират акцент, могат да избират от разнообразни избираеми предмети, за да разширят знанията си в различни области.... [-]

Съединени Американски Щати Santa Clara
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
Santa Clara University - School Of Education & Counseling Psychology

Магистърската степен по образователна администрация се състои от 36 единици курсова работа, изисквани за Предварителни административни услуги Credential (която е акредити ... [+]

Units: 45 квадратни единици (15 курса) Програма Дължина: 1,5 - 2 години; пълно работно време / непълно работно време Започнете Дати: Падане, зима, пролет или лято Метод на обучение: В кампуса Магистърската степен по образователна администрация се състои от 36 единици курсова работа, необходими за Предварителните административни услуги Credential (която е акредитирана от Калифорнийската комисия за учители Credentialing) плюс допълнителни 9 единици от избираема курсова работа. Кандидатите, които се занимават с предварителни административни услуги, могат да получат образователно-квалификационната степен "магистър", като завършат три допълнителни избираеми курса, избрани в сътрудничество с академичния съветник.... [-]

Съединени Американски Щати Santa Clara
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
18 - 24 месеца
Кампус
Научете повече на английски
Santa Clara University - School Of Education & Counseling Psychology

Учебната програма Master of Arts in Teaching + Teaching Credentials (MATTC) е първата стъпка за лицата, които искат да постигнат своите предметни уроци за преподаване на ... [+]

Units: Множество субекти-56; Единична тема-50 Credentialing: Предварителен единичен предмет и множество теми Програма Дължина: 1 година (пълен работен ден) или 2 години (непълно работно време) Започнете Дати: Падане, зима или лято Метод на обучение: В кампуса Програмата "Магистър по изкуства в преподаване и обучение" (MATTC) е първата стъпка за лицата, които искат да постигнат своите предметни преподаватели. При завършване на програмата, кандидатите получават магистърска степен по изкуства в учебната степен и препоръка за учебния материал за предмета на учебната задача за няколко учебни предмета или единно предучилищно предучилищно образование в Калифорния SB2042. Не е възможно един студент да преследва само преподавателски удостоверение или само магистър по изкуства в степен на преподаване. ... [-]

Съединени Американски Щати Santa Clara
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 2 години
Кампус
Научете повече на английски