Santa Clara University - School Of Education & Counseling Psychology

Представление

Прочетете официалното описание

Ръководен от силната отдаденост на академичните постижения и обслужването на обществото, Училището по образование и консултиране психология в Санта Клара Университет обучава състрадателни, компетентни и етични професионалисти, ангажирани със смислен и подкрепящ ангажимент с различни хора, училища и общности, построени върху основата на Нашите основни ценности.

Кои сме ние

Кои сме ние

Вие ни открихте, защото сте заинтересовани да направите разлика в света: Вие искате да имате положително въздействие върху децата, семействата, хората и вашата общност. Вие сте призовани за образование или консултиране по някакъв начин и ние вярваме, че нашите програми са идеалното място за вас да проучите тези интереси, да задълбочите вашите умения, разбиране и знания и да започнете нова кариера.

Каним ви да разгледате нашите програми по магистърска степен по консултиране по психология, обучение на учители, лидерство в образованието и интердисциплинарно образование, както и възможностите, които се предлагат чрез Центъра за професионално развитие и Джери Смит за коучинг за живот академия. В много области на образованието имаме програми, специално пригодени за католическите възпитатели, както и за държавни, чартърни и независими ученици.

В Университета в Санта Клара ние сме задвижвани от мисия и ценности. В нашата работа ние сме вдъхновени от йезуитските традиции на:

Обучение на мъже и жени за другите Нашата цел не е просто да ви осигурим образование, но и да ви вдъхновим да използвате това образование в услуга на другите.

Култивиране на лидерството с цел Ние ще ви помогнем да развиете способността си за лидерство в която и да е област, която преследвате, но ръководството на йезуитите е съсредоточено върху това, да направите света по-добро място.

Интелектуална дълбочина и предизвикателство Ще ви предизвикаме интелектуално да изследвате нови идеи и гледни точки и да научите нови начини за гледане на света около вас.

"Cura Personalis" или "Обучение на цялото лице" Докато ви предизвикваме интелектуално, ние също така се съсредоточаваме върху образоването на целия човек, с индивидуализираното внимание към нуждите на учениците и оценяването на това, което всеки от нас носи на нашата работа.

Ние сме посветени на обслужването на расовата и етнически разнообразна зона на залива по начини, които са смислени и ефективни. Нашата Latino Counseling програма е уникална и дава възможност на студентите по консултиране по психология да придобият специализирани знания, за да обслужват по-добре различни общности. Също така, партньорството ни с Фондацията за испано образование и наличието на образователни курсове в нашия Източен Сан Хосе университет позволяват на учениците да научат за преподаването в контекста на няколко високоефективни чартърни училища, насочени към нуждите на една общност, която не винаги е добре обслужвана В образованието.

Ние сме развълнувани от работата, която нашите факултети и студенти правят тук в Училището по образование и консултиране психология. Вие се присъединявате към общност от учени, учители и съветници, чиято ангажираност към социална справедливост и положително въздействие може да се види в цялата им работа. В Университета Санта Клара ние Ви предлагаме възможност да проучите как психологията и образованието за консултиране могат да бъдат средство за подобряване на живота, организациите и общностите в широк кръг от контексти.

Каним ви да проучите нашите образователни програми и възможностите, с които разполагате тук в СКУ. Разкопайте на сайта; Да се ​​обаждате и да задавате въпроси; Посетете информационната сесия или посетете клас в сесия. Стига се присъединят към нас!

Мисия и визия

Ръководен от силната отдаденост на академичните постижения и обслужването на обществото, Училището по педагогика и психология в Университета Санта Клара обучава състрадателни, компетентни и етични професионалисти, ангажирани със смислен и подкрепящ ангажимент към различни хора, училища и общности.

Основни ценности

  1. Академични постижения чрез ангажирано обучение и обучение
    Ние вярваме, че напредването на знанието, теорията, изследванията и приложението се улеснява чрез активни и ангажирани практики за преподаване и учене, насочени към развитието на професионалната компетентност, съвестта и състраданието на учениците.
Образование на цялото лице (Cura Personalis)
Ние вярваме, че смисленото всеобхватно обучение се случва, когато обучението на учениците обхваща и интегрира както личното, така и професионалното развитие в служба на човечеството. Също така вярваме, че ученето е постоянно и продължава след дипломирането и след това. Този подход подкрепя открито и добре дошъл уважение към всички религиозни и философски традиции и произтича от вековната образователна мисия на иезуитите и католическата идентичност.

Мултикултурализмът и социалната справедливост
Вярваме, че образованието е обогатено чрез оценяване на хора от всякакъв произход (напр. Пол, раса, етническа принадлежност, сексуална ориентация, националност, език, култура, религия, икономически статус, възраст, способности и т.н.). Освен това, ние се ангажираме да служим и да се застъпваме с недостатъчно представени, недосегани и лишени от свобода населения на местно и световно ниво.
Иновационно обучение за съвест и състрадание
За да отговорим на нуждите на различните ученици и най-ефективно да достигнем до хората, училищата и общностите, ние се ангажираме с идеята, че образованието трябва да внедрява и да се придвижва извън стандартните практики, като използва най-съвременни технологии и педагогически подходи.

Тук се предлагат програми по:
  • Английски

Акредитации

Santa Clara University is accredited by the Western Association of Schools and Colleges.

The following credentials are offered by the School of Education and Counseling Psychology and accredited by the California Commission of Teacher Credentialing:

  • Preliminary Multiple Subject Teaching Credential
  • Preliminary Single Subject Teaching Credential
  • General Education Clear Credential
  • Preliminary Administrative Services Credential
  • Clear Administrative Services Credential

The California Board of Behavioral Sciences has approved Santa Clara University's programs for both MFT and LPCC training.

Преглед Магистратури MA »

Програми

Това училище също предлага:

Магистър по изкуствата (MA)

Магистър по консултиране психология

Campus Редовна форма August 2019 Съединени Американски Щати Santa Clara

Магистър по изкуства в консултиране психология предоставя интензивна 90-единица магистърска програма за изкуства за студенти. Студентите могат да изберат да включат някой от нашите три аспекта области в Correctional психология, здравна психология, или латино консултиране на тяхната степен. Ударението функционира като непълнолетно. Учениците, които не избират акцент, могат да избират от разнообразни избираеми предмети, за да разширят знанията си в различни области. [+]

Units: 90 тримесечни единици (3 квадратни единици = 2 семестриални единици) Програма Дължина: 3 години (на пълно работно време) Tracks: LPCC, MFT, LPCC / MFT и без проследяване Опции за акцент: Латино консултиране, корекционна психология и здравна психология Започнете Дати: Падане, зима, пролет или лято Метод на обучение: В кампуса Магистърът по изкуства в психологията на консултирането предоставя интензивна програма от 90 отдела за магистърска степен по изкуства за студенти. Студентите могат да изберат да включат някоя от трите ни области на акцент Поправителна психология, Здраве психология, или Латино консултиране До степента им. Ударението функционира като непълнолетно. Учениците, които не избират акцент, могат да избират от разнообразни избираеми предмети, за да разширят знанията си в различни области.... [-]


майстор на изкуствата в образователната лидерство

Campus Редовна форма Задочна/вечерна форма 18 - 24  August 2019 Съединени Американски Щати Santa Clara + още 1

Магистърската степен по образователна администрация се състои от 36 единици курсова работа, изисквани за Предварителни административни услуги Credential (която е акредитирана от Калифорнийската комисия за учители Credentialing) плюс допълнителни 9 единици от избираеми курсове. Кандидатите, които се занимават с предварителни административни услуги, могат да получат образователно-квалификационната степен "магистър", като завършат три допълнителни избираеми курса, избрани в сътрудничество с академичния съветник. [+]

Units: 45 квадратни единици (15 курса) Програма Дължина: 1,5 - 2 години; пълно работно време / непълно работно време Започнете Дати: Падане, зима, пролет или лято Метод на обучение: В кампуса Магистърската степен по образователна администрация се състои от 36 единици курсова работа, необходими за Предварителните административни услуги Credential (която е акредитирана от Калифорнийската комисия за учители Credentialing) плюс допълнителни 9 единици от избираема курсова работа. Кандидатите, които се занимават с предварителни административни услуги, могат да получат образователно-квалификационната степен "магистър", като завършат три допълнителни избираеми курса, избрани в сътрудничество с академичния съветник.... [-]


Майстор на изкуствата в преподаването + учебни материали (mattc)

Campus Редовна форма Задочна/вечерна форма 1 - 2  August 2019 Съединени Американски Щати Santa Clara + още 1

Учебната програма Master of Arts in Teaching + Teaching Credentials (MATTC) е първата стъпка за лицата, които искат да постигнат своите предметни уроци за преподаване на няколко предмета (МС) или един предмет (SS). При завършване на програмата, кандидатите получават магистърска степен по изкуства в учебната степен и препоръка за учебния материал за предмета на учебната задача за няколко учебни предмета или единно предучилищно предучилищно образование в Калифорния SB2042. Не е възможно един студент да преследва само преподавателски удостоверение или само магистър по изкуства в степен на преподаване. [+]

Units: Множество субекти-56; Единична тема-50 Credentialing: Предварителен единичен предмет и множество теми Програма Дължина: 1 година (пълен работен ден) или 2 години (непълно работно време) Започнете Дати: Падане, зима или лято Метод на обучение: В кампуса Програмата "Магистър по изкуства в преподаване и обучение" (MATTC) е първата стъпка за лицата, които искат да постигнат своите предметни преподаватели. При завършване на програмата, кандидатите получават магистърска степен по изкуства в учебната степен и препоръка за учебния материал за предмета на учебната задача за няколко учебни предмета или единно предучилищно предучилищно образование в Калифорния SB2042. Не е възможно един студент да преследва само преподавателски удостоверение или само магистър по изкуства в степен на преподаване. ... [-]