Прочетете официалното описание

AACSB Accredited

За нас

Основан през 1928 г., Lucas College и Висшето училище по бизнес са акредитирани от 1967 г. от AACSB International, най-престижният орган за акредитация в света за бизнес училища. Ние сме най-големият сътрудник на завършилите бизнес в Силиконовата долина и имаме основен принос за това, което долината е днес. Подобно на университета, в който се помещава, Колежът Лукас и Училището за бизнес в университета отразяват жизнената, мултикултурна и глобална атмосфера на Силиконовата долина. С повече от 175 преподаватели и 5000 ученици, нашият колеж предлага на студентите глобални възможности, като същевременно поддържа тесни връзки с компаниите от Силиконовата долина.

Чрез нашите бакалавърски училища и катедри, ние предоставяме тринадесет бизнес концентрации, а нашето дипломирано училище предоставя напреднали степени и сертификати в бизнеса, счетоводството, данъчното облагане и управлението на транспорта. Нашите центрове и институти предлагат уникални възможности на учениците да усъвършенстват своите знания и умения в областта на данъчното облагане, счетоводството, финансовите услуги, управлението на операциите, глобалното лидерство, предприемачеството и др. Други наградени програми закръгляват студентския опит на LCoB, създавайки изключителна учебна общност Powering Silicon Valley и отвъд нея.

Lucas College и Висшето училище по бизнес - Powering Silicon Valley

Ние предоставяме ресурси, умения и възможности на студентите да успеят в Силиконовата долина - един от най-процъфтяващите, конкурентни и иновативни икономически региони в света - и отвъд него.

Смесвайки мултикултурната, глобална перспектива с историческата основа на Силиконовата долина на технологичните иновации, нашите програми са отражение на нашето уважавано местно наследство. С над 80% от нашите студенти, работещи в долината, нашите бизнес студенти и възпитаници са наистина Силиконова долина.

Колежът по бизнес на Лукас предлага на учениците значителен избор за тяхната област на проучване с тринадесет бизнес концентрации. Студентският Център за успех на Джак Холандия предлага индивидуално внимание, за да помогне на учениците да навигират в техните образователни възможности и кариера.

Нашите центрове и институти от световна класа подкрепят опита на студентите с повишено образование и работа в мрежа с висококачествени местни професионалисти в широк кръг от индустрии. Ненадминатите ресурси на учениците, като програмата на Гари Дж. Сбона Хонор, Световната програма на Томпсън и нашия уважаван факултет, осигуряват ресурсите и средата, в която учениците могат да изследват професионалните си перспективи и да се възползват от уникалното експериментално обучение.

Мисия

Визия, мисия и ценности на LCoB. Като най-големият и най-старият държавен университет в Силиконовата долина, държавният университет на Сан Хосе от 1857 г. обслужва образователните нужди на нашата общност и нейния глобален пазар. Основан през 1928 г., бизнес колежът е акредитиран от AACSB International от 1967 г. орган за акредитация на бизнес училищата. Ние сме най-големият доставчик на бизнес дипломирани до Силиконовата долина и имаме основен принос за това, което долината е днес.

Vision. Нашият Колеж овладява Силиконовата долина, като обслужва глобалните и разнообразни изисквания на тази динамична и иновативна бизнес среда. Ние осигуряваме образование от 21-ви век, което да даде възможност за успех на нашите студенти, работодатели и обществото.

Мисия. Ние сме институцията на възможностите в Силиконовата долина, обучавайки бъдещите лидери чрез учене чрез експериментиране и развитие на характера в глобалната бизнес общност и чрез провеждане на изследвания, които допринасят за бизнес теорията, практиката и образованието.

Основни ценности

 • Превъзходство - Ние сме движени от стандартите за високи постижения в преподаването, научните изследвания и услугите
 • Етика - Ние поставяме най-високите стандарти на академично и професионално поведение за насърчаване на социалната отговорност
 • Предприемачество - Ние насърчаваме култура на иновации и творчество
 • Ангажимент - Ние изграждаме култура, която цени разнообразието, откритата комуникация и сътрудничеството

Последици от нашата мисия

 • Институция на възможността - Ние предлагаме качествено образование с висока стойност, което дава възможност както на работещите, така и на студентите на пълно работно време, от всички възрасти и различен произход, да трансформират живота им.
 • Фокусът на Силиконовата долина - Ние интегрираме опита на Силиконовата долина в нашите програми, научни изследвания, участие на учениците и връзките с обществото, като добавим стойност към региона на Силиконовата долина и извън него.
 • Обучението на учениците чрез преживяване - Ние обучаваме учениците, използвайки иновативни педагогики и експериментално обучение, чрез ангажиране с местни и глобални предприятия и общности, професионално развитие и междукултурен опит.
 • Образование от 21-ви век - Ние създаваме среда за обучение, медийно от технологиите, и непрекъснато подобряваме и развиваме програми, които се ангажират, въздействат и добавят стойност към бизнеса и обществото.
 • Лидерство в глобалната бизнес общност - Ние осигуряваме талант, лидерство на идеи и ангажираност на бизнес общността чрез нашите институти и центрове за върхови постижения, които подкрепят растежа на Силиконовата долина на световния пазар.
 • Изследвания - Разнообразният ни факултет се фокусира върху научните изследвания и професионалната ангажираност, които влияят върху теорията и практиката на бизнеса и образованието в Силиконовата долина и извън нея.
Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:

MSc

San Jose State University - Lucas College and Graduate School of Business

Ако планирате да станете CPA и искате да живеете и работите като професионален счетоводител в Силиконовата долина, няма да намерите по-добра програма от нашата. Програмат ... [+]

относно

Готови ли сте да стартирате кариера? Вие сте работещ професионален или бакалавър, който се нуждае от 30 единици за сертифициране по CPA? Страхотна новина! По-рано предназначена за студенти с малък или никакъв счетоводен опит, нашата магистърска степен по счетоводство сега посреща всеки, който има счетоводна бакалавърска степен.

Нашата програма MSA е най-дългата такава програма в Северна Калифорния. Ние сме изключително подходящи, ако искате да живеете и работите като професионален счетоводител в Силиконовата долина.... [-]

Съединени Американски Щати San Jose
Август 2020
Английски
Редовно обучение
12 месеца
Кампус
Научете повече на английски
San Jose State University - Lucas College and Graduate School of Business

Наличието на „MST“ след името ви е голямо разграничение в данъчния свят. Това показва, че сте добре запознати с областта на данъчното облагане, квалифицирани в данъчните ... [+]

относно

Наличието на „MST“ след името ви е голямо разграничение в данъчния свят. Това показва, че сте добре запознати с областта на данъчното облагане, квалифицирани в данъчните изследвания и способни да се справят интелигентно със сложността на днешните данъчни правила. MST е програма от 30 единици, която ви позволява да се запишете на пълно работно време и да завършите дипломата за 12 месеца или на непълно работно време и да бъде завършена за 24-36 месеца. И говорим за гъвкавост, нашите часове са планирани да работят около натоварения данъчен сезон.... [-]

Съединени Американски Щати Santa Clara
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
12 - 36 месеца
Кампус
Научете повече на английски
San Jose State University - Lucas College and Graduate School of Business

Магистърът по управление на транспорта (MSTM) е напълно акредитирана, 30-единична програма, която отнема две и половина или три години, за да завърши като студент на непъ ... [+]

относно

Магистърът по управление на транспорта (MSTM) е напълно акредитирана, 30-единична програма, която отнема две и половина или три години, за да завърши като студент на непълно работно време. Учебният план се състои от шест задължителни курса, две избираеми дисциплини и двустепенна кулминация.

Учебната програма се ръководи от национално признати инструктори, които са академични или индустриални експерти. MSTM е напълно акредитирана от Асоциацията за развитие на университетските училища (AACSB). Уроците се провеждат в делнични вечери, което позволява на учениците да работят на пълен работен ден, докато печелят образователни степени. Учениците обикновено посещават по един курс наведнъж, една нощ на седмица, за всяка сесия с десет часа, за общо четири часа годишно. Класовете се предоставят чрез двустранна видеоконференция, допълнена от уеб-обучителни курсове. Учениците посещават клас на място по места в Калифорния или чрез онлайн видеоконферентна връзка.... [-]

Съединени Американски Щати Santa Clara
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
24 - 36 месеца
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски
Address
One Washington Square San Jose, CA
95192 San Jose, California, Съединени Американски Щати
Address
2933 Bunker Hill Lane, Suite 120
95054 Santa Clara, California, Съединени Американски Щати