Прочетете официалното описание

AACSB Accredited

За нас

Основан през 1928 г., Lucas College и Висшето училище по бизнес са акредитирани от 1967 г. от AACSB International, най-престижният орган за акредитация в света за бизнес училища. Ние сме най-големият сътрудник на завършилите бизнес в Силиконовата долина и имаме основен принос за това, което долината е днес. Подобно на университета, в който се помещава, Колежът Лукас и Училището за бизнес в университета отразяват жизнената, мултикултурна и глобална атмосфера на Силиконовата долина. С повече от 175 преподаватели и 5000 ученици, нашият колеж предлага на студентите глобални възможности, като същевременно поддържа тесни връзки с компаниите от Силиконовата долина.

Чрез нашите бакалавърски училища и катедри, ние предоставяме тринадесет бизнес концентрации, а нашето дипломирано училище предоставя напреднали степени и сертификати в бизнеса, счетоводството, данъчното облагане и управлението на транспорта. Нашите центрове и институти предлагат уникални възможности на учениците да усъвършенстват своите знания и умения в областта на данъчното облагане, счетоводството, финансовите услуги, управлението на операциите, глобалното лидерство, предприемачеството и др. Други наградени програми закръгляват студентския опит на LCoB, създавайки изключителна учебна общност Powering Silicon Valley и отвъд нея.

Lucas College и Висшето училище по бизнес - Powering Silicon Valley

Ние предоставяме ресурси, умения и възможности на студентите да успеят в Силиконовата долина - един от най-процъфтяващите, конкурентни и иновативни икономически региони в света - и отвъд него.

Смесвайки мултикултурната, глобална перспектива с историческата основа на Силиконовата долина на технологичните иновации, нашите програми са отражение на нашето уважавано местно наследство. С над 80% от нашите студенти, работещи в долината, нашите бизнес студенти и възпитаници са наистина Силиконова долина.

Колежът по бизнес на Лукас предлага на учениците значителен избор за тяхната област на проучване с тринадесет бизнес концентрации. Студентският Център за успех на Джак Холандия предлага индивидуално внимание, за да помогне на учениците да навигират в техните образователни възможности и кариера.

Нашите центрове и институти от световна класа подкрепят опита на студентите с повишено образование и работа в мрежа с висококачествени местни професионалисти в широк кръг от индустрии. Ненадминатите ресурси на учениците, като програмата на Гари Дж. Сбона Хонор, Световната програма на Томпсън и нашия уважаван факултет, осигуряват ресурсите и средата, в която учениците могат да изследват професионалните си перспективи и да се възползват от уникалното експериментално обучение.

Мисия

Визия, мисия и ценности на LCoB. Като най-големият и най-старият държавен университет в Силиконовата долина, държавният университет на Сан Хосе от 1857 г. обслужва образователните нужди на нашата общност и нейния глобален пазар. Основан през 1928 г., бизнес колежът е акредитиран от AACSB International от 1967 г. орган за акредитация на бизнес училищата. Ние сме най-големият доставчик на бизнес дипломирани до Силиконовата долина и имаме основен принос за това, което долината е днес.

Vision. Нашият Колеж овладява Силиконовата долина, като обслужва глобалните и разнообразни изисквания на тази динамична и иновативна бизнес среда. Ние осигуряваме образование от 21-ви век, което да даде възможност за успех на нашите студенти, работодатели и обществото.

Мисия. Ние сме институцията на възможностите в Силиконовата долина, обучавайки бъдещите лидери чрез учене чрез експериментиране и развитие на характера в глобалната бизнес общност и чрез провеждане на изследвания, които допринасят за бизнес теорията, практиката и образованието.

Основни ценности

  • Превъзходство - Ние сме движени от стандартите за високи постижения в преподаването, научните изследвания и услугите
  • Етика - Ние поставяме най-високите стандарти на академично и професионално поведение за насърчаване на социалната отговорност
  • Предприемачество - Ние насърчаваме култура на иновации и творчество
  • Ангажимент - Ние изграждаме култура, която цени разнообразието, откритата комуникация и сътрудничеството

Последици от нашата мисия

  • Институция на възможността - Ние предлагаме качествено образование с висока стойност, което дава възможност както на работещите, така и на студентите на пълно работно време, от всички възрасти и различен произход, да трансформират живота им.
  • Фокусът на Силиконовата долина - Ние интегрираме опита на Силиконовата долина в нашите програми, научни изследвания, участие на учениците и връзките с обществото, като добавим стойност към региона на Силиконовата долина и извън него.
  • Обучението на учениците чрез преживяване - Ние обучаваме учениците, използвайки иновативни педагогики и експериментално обучение, чрез ангажиране с местни и глобални предприятия и общности, професионално развитие и междукултурен опит.
  • Образование от 21-ви век - Ние създаваме среда за обучение, медийно от технологиите, и непрекъснато подобряваме и развиваме програми, които се ангажират, въздействат и добавят стойност към бизнеса и обществото.
  • Лидерство в глобалната бизнес общност - Ние осигуряваме талант, лидерство на идеи и ангажираност на бизнес общността чрез нашите институти и центрове за върхови постижения, които подкрепят растежа на Силиконовата долина на световния пазар.
  • Изследвания - Разнообразният ни факултет се фокусира върху научните изследвания и професионалната ангажираност, които влияят върху теорията и практиката на бизнеса и образованието в Силиконовата долина и извън нея.
Програми с обучение на:
Английски

Това училище също предлага:

MSc

San Jose State University - Lucas College and Graduate School of Business

Ако планирате да станете CPA и искате да живеете и работите като професионален счетоводител в Силиконовата долина, няма да намерите по-добра програма от нашата. Програмат ... [+]

относно

Готови ли сте да стартирате кариера? Вие сте работещ професионален или бакалавър, който се нуждае от 30 единици за сертифициране по CPA? Страхотна новина! По-рано предназначена за студенти с малък или никакъв счетоводен опит, нашата магистърска степен по счетоводство сега посреща всеки, който има счетоводна бакалавърска степен.

Нашата програма MSA е най-дългата такава програма в Северна Калифорния. Ние сме изключително подходящи, ако искате да живеете и работите като професионален счетоводител в Силиконовата долина.... [-]

Съединени Американски Щати San Jose
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
2 семестри
Кампус
Научете повече на английски
San Jose State University - Lucas College and Graduate School of Business

Наличието на „MST“ след името ви е голямо разграничение в данъчния свят. Това показва, че сте добре запознати с областта на данъчното облагане, квалифицирани в данъчните ... [+]

относно

Наличието на „MST“ след името ви е голямо разграничение в данъчния свят. Това показва, че сте добре запознати с областта на данъчното облагане, квалифицирани в данъчните изследвания и способни да се справят интелигентно със сложността на днешните данъчни правила. MST е програма от 30 единици, която ви позволява да се запишете на пълно работно време и да завършите дипломата за 12 месеца или на непълно работно време и да бъде завършена за 24-36 месеца. И говорим за гъвкавост, нашите часове са планирани да работят около натоварения данъчен сезон.... [-]

Съединени Американски Щати San Jose
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
12 - 36 месеца
Кампус
Научете повече на английски
San Jose State University - Lucas College and Graduate School of Business

Магистърът по управление на транспорта (MSTM) е напълно акредитирана, 30-единична програма, която отнема две и половина или три години, за да завърши като студент на непъ ... [+]

относно

Магистърът по управление на транспорта (MSTM) е напълно акредитирана, 30-единична програма, която отнема две и половина или три години, за да завърши като студент на непълно работно време. Учебният план се състои от шест задължителни курса, две избираеми дисциплини и двустепенна кулминация.

Учебната програма се ръководи от национално признати инструктори, които са академични или индустриални експерти. MSTM е напълно акредитирана от Асоциацията за развитие на университетските училища (AACSB). Уроците се провеждат в делнични вечери, което позволява на учениците да работят на пълен работен ден, докато печелят образователни степени. Учениците обикновено посещават по един курс наведнъж, една нощ на седмица, за всяка сесия с десет часа, за общо четири часа годишно. Класовете се предоставят чрез двустранна видеоконференция, допълнена от уеб-обучителни курсове. Учениците посещават клас на място по места в Калифорния или чрез онлайн видеоконферентна връзка.... [-]

Съединени Американски Щати San Jose
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
5 - 6 семестри
Кампус
Научете повече на английски