Sam Houston State University

Представление

Прочетете официалното описание

Sam Houston State University

Голямо име в образованието в Тексас

В продължение на повече от 137 години Sam Houston State University подготвя студенти за смислен живот на постиженията. Нейното девиз, "Мярката на живота е неговото служене", отразява седемте колежа на SHSU и отвъд неговия университет в Тексас чрез студентски проучвания, творчески начинания, служебни обучения, доброволчески дейности и др.

Името на Сам Хюстън, най-големият герой в Тексас, SHSU непрекъснато се стреми да почете своите исторически корени чрез академични постижения, които включват изключителна преподавателска работа от страна на преподаватели, които се интересуват толкова много от успехите на своите ученици, колкото и да напредват в познаването на техните области.

Докато прегръща своето наследство, SHSU също се стреми да отговори на нуждите на съвременните студенти, както традиционни, така и онлайн. С разнообразие от напълно онлайн бакалавърски и дипломирани степени и многобройни сертификати и сертификати, всички от които се преподават от преподаватели в университета, SHSU Online има опцията, която търсите, за да достигнете вашите академични, лични и професионални цели.

Академични предложения

SHSU предлага над 80 бакалавърски програми, повече от 50 магистърски програми и десет докторски програми, включително национално признати програми в областта на бизнеса, изящните изкуства, образованието, математиката и наказателното правосъдие. SHSU е класифициран като "Докторантски изследователски университет" от Карнегиската комисия по висшето образование и наскоро беше признат от US News и World Report за това, че е сред най-добрите в страната за онлайн дипломирани програми. В допълнение, Комисията за висше образование в Карнеги класифицира СУУУ като университет, ангажиран в общността. Тази чест е присъдена на 311 държавни институции в цялата страна и признава значителен ангажимент на университета да служи на общността.

Места

Хънтсвил

Address
Sam Houston State University
Office of International Programs
1908 Avenue J, Box 2150
Huntsville, TX

77341 Хънтсвил, Texas, Съединени Американски Щати