Прочетете официалното описание

Какво се случва, когато се постави един от най-големите учебни организации в света в непосредствена близост до един от най-големите градове в света? Можете да получите университет Свети Петър, един йезуит институция за висше образование само на минути от Ню Йорк, световен център на култура, развлечения, бизнес - и професионални, и възможности за кариера.

Свети Петър е един от 28-йезуитските колежи и университети в САЩ, основана през една и съща традиция като Джорджтаунския университет и Бостънския колеж. Основана през 1872 г., Университета на свети Петър съчетава уникално преживяване учене оформени чрез строги научни работници, стажове, които предоставят реалния свят опит, общественополезен труд, и истинска, грижовен общност, която подкрепя ви дълго след дипломирането.

С бакалавърска съотношение студент-преподавател на 12-към-1 и звездна факултет ангажира да Ви успех, оферти Свети Петър повече от 50 бакалавърски специалности, както и магистърска степен и докторантски програми. Ние сме достатъчно малък, за да те познавам по име и достатъчно голям, за да донесе на света до вашата врата.

Нашата мисия

Университет Свети Петър, вдъхновен от своя йезуит, католическата идентичност, ангажимент за индивидуално внимание и подготовка по либерални изкуства, възпитава разнообразна общност на учащите в студент, завършил и професионални програми за да се отличат интелектуално, доведе етично, служи състрадателно и насърчаване на справедливост в нашата все по-променящите градско и глобална среда.

Ранните дни на колежа Свети Петър

College Свети Петър, на йезуитския колеж на Ню Джърси, е основан като колеж за либерални изкуства за мъже през 1872 година. Когато класове започнаха първо в Джърси Сити на 2 септември 1878 г., на седемдесет и един студенти първоначално записани в отдел Подготвителната.

Този брой е нараснал до един и сто двадесет и три до края на годината. Те възраст 10-15, и по този начин никой от тях не са били прави работата колеж ниво. Тъй като все повече студенти пристигнаха, започва работата по нова училищна сграда на Гранд Стрийт през 1899 г. (на снимката вдясно).

До 1900 г. Колежът е отпуснала 63 бакалавърски и 26 магистърски степени. Пет години по-късно, на Колежа и гимназия Свети Петър, въпреки че се намира в същата сграда, бяха различни академични институции.

От 1918 до 1930 г. Колежът закрити поради влиянието на Първата световна война и защото йезуитски началници искаха да се концентрира своята работна сила в други колежи по Източното крайбрежие. Както е отбелязано в годишника College, "Класните стаи отидоха празни. Факултетът затвори своите markbooks, и се оставя за бойните полета. "

Ново начало

Свети Петър отново през 1930 г., на четвърти етаж на Търговската камара на сграда в центъра на Jersey City, и жените са били допуснати до Evening сесия за първи път. Робърт И. Ганън, SJ, беше Дийн.

С повторното раждане на Свети Петър през 1930 г., Rev. Ганън име пауна официален талисман на Колежа, отразяваща духа на "възкресение и вечен живот." Паунът също връзва на Колежа за уреждането на Джърси Сити, първоначално наречен "Pavonia," или "Земя на пауна." преподобни Ганън въведени шест нови членове йезуитски преподаватели, които донесоха нова жизненост и перспективи пред колегията, подчертавайки, както техните предшественици са направили, силна католическа програма либерални изкуства, отличителен белег на на образование йезуит. До 1933 г., на Колежа бяха направени сериозни усилия, за да се движат от центъра на Jersey City до сегашното си място на бившия Едуард Young имоти.

През 1936 г., на Колежа се премества в сегашното си място на булевард Кенеди в Джърси Сити. Промените бяха постепенно стават по новия кампус (наред с други сгради, Макдермот Hall, Dinneen зала, възстановителен център на Yanitelli, и Уилън Hall са започнали през 1949 г., 1956 г., 1973 г., и 1992 г., съответно).

Растеж и експанзия

Свети Петър официално стана напълно coeducational през 1966 г., когато жените са били допуснати до Ден сесия, въпреки че 35 жени са били действително записани през 1944 г. с цел да се запази колеж заета по време на трудни финансови времена.

През 1975 г. Свети Петър установен клон кампус, а "колеж за възрастни," от Englewood Cliffs, Ню Джърси, и започва да работи за подобряване на Джърси Сити кампуса, с ремонти, които включват превръщането на трева четириядрени в бетонната четириядрени на територията на колежа днес ,

Колежът предлагат първия си завършил програма в областта на образованието през 1980. Също така през 1980 г., на свети Петър приветства чуждестранните студенти на колежа за първи път.

1990-те се оказаха едно десетилетие на разширяване и растеж, с драстичното повишение на записване и добавяне на повече общежития за настаняване на нарастващото тяло студент.

College Свети Петър отпразнува своята 130-годишнина през 2002.

На 17 август 2012 г., колеж Свети Петър официално стана известен като университет Свети Петър.

Университет Свети Петър

Университет Свети Петър остава верен на ангажимента си към мисията на образованието на Обществото на Исус. Университет Свети Петър, вдъхновен от своя йезуит, католическата идентичност, ангажимент за индивидуално внимание и подготовка по либерални изкуства, възпитава разнообразна общност на учащите в студент, завършил и професионални програми за да се отличат интелектуално, доведе етично, служи състрадателно и насърчаване на справедливост в нашата все по-променящите градско и глобална среда.

Днес, председател Евгений J. Cornacchia води Университета напред към едно обещаващо бъдеще. Университет Свети Петър е забележителност на булевард Кенеди в Джърси Сити, а също така предлага няколко места извън колежа за възрастни студенти и докторанти.

Акредитация

Saint Peters университет акредитации включват:

Близък членки комисия за висшето образование
Комисията по Collegiate Nursing образование (бакалавърска, магистърска и докторски програми за възрастни хора)
Международната асамблея за Collegiate бизнес образование (магистър по бизнес администрация, магистър по счетоводство, бакалавърска степен по бизнес мениджмънт, Международен бизнес, маркетинг и счетоводство)
В образованието Акредитационния съвет учител (Учител Програма Подготовка)
Университет Свети Петър е одобрен от Държавния департамент на образованието на Ню Джърси за обучение на учители.
Училището по бизнес администрация в Университета Свети Петър е присъден статут на кандидат за акредитация от Международната асамблея за Collegiate бизнес образование (IACBE), разположен в 11374 Strang Line Road в Lenexa, Kansas, САЩ.
Програми с обучение на:
Английски

Това училище също предлага:

MSc

Saint Peter’s University

Университет Свети Петър е създаване степен програма нова магистърска програма по киберсигурност. 30-кредит, 10-Разбира Програмата ще ви осигури най-напреднали умения, кои ... [+]

Нова Стартиране на Fall 2016 семестър

Университет Свети Петър е създаване степен програма нова магистърска програма по киберсигурност. 30-кредит, 10-Разбира Програмата ще ви осигури най-напреднали умения, които трябва да се защитават информационните системи от кибератаки. Завършил курсове Cyber ​​сигурност ще бъдат научени през вечерта на кампуса на Джърси Сити. Всеки клас ще бъде 2 ½ часа и ще се срещне с един път на седмица.... [-]

Съединени Американски Щати Jersey City Englewood Cliffs
September 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски
Saint Peter’s University

ДЧ в счетоводството е 30 кредит часа програма, която предвижда лицата с умения и знания, необходими, за да бъдат в крак с промените в практиката на счетоводството. Уника ... [+]

ДЧ в счетоводството е 30 кредит часа програма, която предвижда лицата с умения и знания, необходими, за да бъдат в крак с промените в практиката на счетоводството. Уникална характеристика на програмата е фокуса си върху управлението на риска и критерии за съответствие, подготовка на лица за нарастващата сложност на корпоративния свят.

Много държави изискват 150 общите кредити, за да се явят на изпит за CPA. Тази степен, заедно с 120 кредит часа студент счетоводство степен, удовлетворява часове на курса се изискват, за да се явят на изпит. Комбинираният MSA и MBA разширява основа на студента да включват счетоводство, управление на риска, и фондация съответствие с широчината на знанията, придобити в програмата MBA.... [-]

Съединени Американски Щати Jersey City Englewood Cliffs
September 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски
Saint Peter’s University

С експоненциалния растеж на Big Data през последните няколко години, на необходимостта от данни за учените става все по-ясно изразен и спешно. Университет Свети Петър веч ... [+]

Необходимостта от данни Учените

С експоненциалния растеж на Big Data през последните няколко години, на необходимостта от данни за учените става все по-ясно изразен и спешно. Университет Свети Петър вече предлага най-модерните академичната програма, за да отговорят на тези изисквания и обучава следващото поколение учени данни. Майсторът на науката в Data Science с концентрация в Бизнес Analytics. Data Science с фокус върху бизнес анализи е дисциплината, която интегрира научните методи от статистиката, компютърни науки и данни, на базата на управление на бизнеса, за да се извлече знания от данни и вземане на решения с кола. Учителят в Data Science учебна програма дава на студентите строг курс на обучение в Big Data Technologies, приложения и практики. ... [-]

Съединени Американски Щати Jersey City Englewood Cliffs
September 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
16 
Campus
Научете повече на английски