Sacred Heart University

Представление

Прочетете официалното описание

Ние вярваме в силата на вашите мечти.

Истинската стойност на вашия Sacred опит Heart няма да бъде измерена чрез факти ние ви или умения, които придобиват учат, докато сте тук. Тя няма да бъде нещо, което ние ви даваме.

В University Sacred Heart в Fairfield, CT ние вярваме, че разследване, преследване на знания и интелигентен размисъл - както вътре, така и извън класната стая - създаване на по-големи възможности и избор. Ние ви предизвикват да бъде безстрашен в любопитството си и смел в служба на другите.

Ние сме страстни за ролята играем в ви помага да се разкрие истинската си потенциал. Откриването на собствения си таланти, способности, силни страни, характер и мечти е най-ценният резултат ние се стремим като обучители и наставници.

Това е това, което ни даде.

Ние Повярвайте Opportunity е безценна.

Възвръщаемост на инвестициите

Възвръщаемост на Quality

Sacred Heart отдавна е признат като един от нацията водещи университети. SHU се нарежда сред Принстън преглед "Най-добри 377 колежи" и "Най-добър 294 бизнес училища" с класация на най-високо ниво в US News & World Report за последните десет години. В допълнение, на престижната фондация Lilly наскоро спонсорира национален форум за други колежи да се научат на всепризнатата Основна Учебна Програма SHU, The Human Journey, и как тя може да бъде имитирана другаде. Тя е призната от Американската асоциация на колежите и университетите (AAC & U) като национален лидер в качествени бакалавърски програми.

Възвръщаемост на Academic Excellence

Работодателите и висши учебни заведения оценят стойността и строгост на образованието на Sacred Heart, и не е трудно да се види защо. Нашата Jack Колеж по бизнес - кръстен на легендарния бивш председател и главен изпълнителен директор на General Electric - е акредитирана от AACSB International, наименование постигне чрез по-малко от 5 на сто от бизнес училища в света. SHU е водеща независима възпитател на учители и администратори на държавата, и нейните две докторски програми - в физикална терапия и в старчески Practice - са спечелили най-добрите класове от акредитационните, така и за студенти. Академични програми продължават да растат, за да отговори на нуждите на бързо променяща се икономика, с такива добавки като магистърска в съобщението и в докторска степен по бизнес администрация (DBA) в Финанси

Възвръщаемост на Връзки

Ангажимент за персонално внимание отдавна отличава с образование SHU. Един студент съотношение преподаватели от 15 до 1 към, среден размер на клас от 22 ученици и съветване програма национално призната първокурсник академичната са само някои от начините ни преподаватели и персонал лично свържете с учениците и насърчаване на техния успех. SHU предлага иновативни живот обучение общности, където учениците се радват всички обичайните предимства на живеещи на територията на колежа в общежитие, с добавена полза на живот сред група, която споделя академични цели и интереси. А, нашите First-годишен опит курсове обхващат различни дисциплини по теми, които са вълнуващо и отнасяща се до живота на нашите ученици. Това са малки класове, които изискват високо ниво на участие, което засили студент до студент и ученик на проф отношения при разработването писане на студентите и умения устно представяне.

Възвръщаемост на успеха

Дори и в предизвикателна икономика, Шу студенти са изключително успешни след дипломирането, с 99%, осигуряващи работни места и / или образование Завършил. Както мнозина като 39% от нашите възпитаници продължават директно да завършат училище, за да получат своите магистърски или докторски степени.

Какви форми, които ние сме като университет и кой ще стане?

Ние вярваме, че нашата целева вяра, нашата безмилостното преследване и прегръдка на интелектуална обмен, и нашия ангажимент да страстен обслужване са основните елементи на Sacred Heart университет като институция и като общност. В нашето ядро, ние оставаме фокусирани върху запазването и предаването на свободните изкуства и католическите интелектуални традиции.

Тези стойности ни принуждават като преподаватели и учени непрекъснато да създават по-разнообразни и предизвикателни програми, стажове и възможности за нашите ученици и за себе си, че се основават на стремежа към истината и познанието.

Нашата вяра в неограничен потенциал на всеки член на общността на Sacred Heart ни е довело до преследват нищо по-малко от безкомпромисна почтеност, смел лидерство и цялостното превъзходство от нашите студенти, възпитаници, преподаватели и персонал.

Нашата непоколебима вяра в достойнството и ценността на всяко човешко същество ни emboldens да стане безстрашен в нашата интелектуална откритие, разследване, разбиране и толерантност на цяла вселена от идеи, етика, проблеми, прилики и разлики.

Заедно живеем, учим, да расте и да служи като хора, които страстно въплъщават ценностите на Sacred Heart University в нашите интелектуални, лични, професионални и духовен живот.

Ние сме пионери в името на общото благо. Ние се ангажираме да създаде по-добро бъдеще за себе си, за другите, нашата общност и нашия свят.

Повече от майсторството на факти, умения и дисциплина.

Като преподаватели и наставници, ние сме страстни за предоставяне на нашите ученици с образованието на безкомпромисно качество и възможност.

Като университет, ние сме безмилостен в информирането, потвърждавайки и оспорване на нашите ученици в тяхната стипендия, лидерство и услуги.

Ние сме отглеждани от един клас на по-малко от 200 студенти в изтъкнат международен всеобхватна учебна общност:

кампуси в Съединените щати и Европа Над 8200 студенти и докторанти 645+ преподаватели 70+ бакалавърски, магистърски и докторски степени 18 национални честта общества

В Sacred Heart, ние се ангажираме с внимателен, стратегически растеж. Ние направихме драматични крачки в разширяване на възможностите и услугите, университет, добавяйки силно credentialed и опитен преподавател и повишаване на нивата на постиженията на учениците.

Стратегическият план университет излага смела, цялостен и ориентиран към действие визия на Sacred Heart университет като институция, която привлича и отглежда академични постижения и постижение.

Тук се предлагат програми по:
  • Английски

Преглед Магистратури MA » Преглед Магистратури MSc » Преглед Health MSc » Преглед MBA »

Програми

Това училище също предлага:

MSc

магистър на науката: химия

Campus Редовна форма Задочна/вечерна форма September 2019 Съединени Американски Щати Fairfield

Нашата популярната програма вградена за-резултати привлича студенти от цял ​​свят, които се стремят да получат конкурентно, напреднала степен и да се възползват от идеално местоположение-късо разстояние Sacred Heart е от много от най-добрите фармацевтични и индустриални компании в страната. [+]

От откриването на лекарства за нанотехнологиите, вълнуващи възможности изобилстват в динамичния областта на химията. За да се осигури ефективен учебен опит, съответната класна стая курсова се смесва с ръце на лабораторията работа, която се провежда в Sacred Heart университет (SHU) състоянието на най-съвременните съоръжения, които разполагат с някои от най-модерната апаратура.

Нашата популярната програма вградена за-резултати привлича студенти от цял ​​свят, които се стремят да получат конкурентно, напреднала степен и да се възползват от идеално местоположение-късо разстояние Sacred Heart е от много от най-добрите фармацевтични и индустриални компании в страната. Тази степен също подготвя студентите за следване на Ph.D. програма. ... [-]


майстор на науката: дигитален маркетинг

Campus Редовна форма Задочна/вечерна форма 15  September 2019 Съединени Американски Щати Fairfield + още 1

Майсторът на науката в Digital Marketing (MSDM) подготвя студентите да се срещне с експоненциално нарастващото търсене на кандидати за работа специалистите в областта на цифровите областта на маркетинга. Интердисциплинарният Програмата обхваща дигитален маркетинг стратегии, тактики и инструменти, основаващи се на двойна основа на маркетингова стратегия плюс уеб програмиране и дизайн. [+]

Майсторът на науката в Digital Marketing (MSDM) подготвя студентите да се срещне с експоненциално нарастващото търсене на кандидати за работа специалистите в областта на цифровите областта на маркетинга. Интердисциплинарният Програмата обхваща дигитален маркетинг стратегии, тактики и инструменти, основаващи се на двойна основа на маркетингова стратегия плюс уеб програмиране и дизайн. Учениците също могат да завършат 12-кредитна цифрова програма маркетинг сертификат, който може да бъде приложен към магистърската степен. ... [-]


майстор на науката: киберсигурността

Campus Редовна форма Задочна/вечерна форма September 2019 Съединени Американски Щати Fairfield

В тази динамична програма, ще се сдобие с широки познания за работа в мрежа и сигурността на мрежата и да се научи да проактивно справяне с все по-променящите се заплахи за сигурността и техники за проникване. [+]

Combat съществуващи кибератаките. Защитава срещу бъдещи такива.

С голяма убедителност на киберпространството за всичко от съобщения за националната отбрана идва по-голяма уязвимост. Хакерите, мрежови прекъсвания, вируси и кибер атаки правят много повече от неудобство индивидуални потребители. Те правят компромиси корпоративни търговски тайни, нарушаване на националната сигурност и задушаване на онлайн търговията, в резултат на което несметен загубата на приходи.... [-]


майстор на науката: приложната психология

Online & Campus Combined Редовна форма Задочна/вечерна форма September 2019 Съединени Американски Щати Fairfield + още 1

Майсторът на науката в приложна психология (MSAP) на Sacred Heart University (SHU) ще ви научи как да се прилагат науката за човешкото поведение за решаване на практически проблеми от реалния свят чрез уникална система за доставка на осем седмици хибридни курсове. [+]

Майсторът на науката в приложна психология (MSAP) на Sacred Heart University (SHU) ще ви научи как да се прилагат науката за човешкото поведение за решаване на практически проблеми от реалния свят чрез уникална система за доставка на осем седмици хибридни курсове. Вечерни курсове ще се предлагат на нашия Fairfield кампус с онлайн дискусионни срещи допълване класа. Вие ще завърши пълния степен в една календарна година, като два класа на осем седмици сесия.... [-]


майстор на науката: управление на човешките ресурси

Online & Campus Combined Редовна форма Задочна/вечерна форма 15 - 24  September 2019 Съединени Американски Щати Fairfield + още 1

Магистър Sacred Heart University в управлението на човешките ресурси (УЧР в MS) помага специалисти разработват разширените количествените умения и реалния свят на знанието, необходимо за да участва с най-високо ниво. [+]

Запознайте се с нашия MS по Управление на човешките ресурси:

"Нашите хора са най-ценният актив."

Това е послание чух силно и ясно от най-високите етажи на днешните водещи организации. За изпълнителни лидери, привличане и задържане на най-талантливите са обвързани с високо квалифициран и ефективен мениджър човешки ресурси на място. В крайна сметка, ролята на лидера на HR се развива в тази на тясно интегрирани бизнес партньор - някой, който може да изгради силен талант басейн, който дава значително конкурентно предимство.... [-]


майстор на науката: финанси и инвестиции за управление

Campus Редовна форма 18  September 2019 Съединени Американски Щати Fairfield

(SHU) Магистър Sacred Heart университет по финанси и управление на инвестициите (MSFIM) подготвя студентите за удовлетворяващи кариери в инвестиционен анализ, управление на богатството и управление на портфейла. [+]

SHU MSFIM Math / Финанси Camp | 22 август - 2 септември 2016 Всички пристигащи студенти MSFIM се препоръчва да посещават нашите две седмици Math / Финанси Camp през август преди класове започват за есен 16. Ние предлагаме WGB 603 като предпоставка по време на редовния Fall семестър, който обхваща подобен материал. The Math / Финанси лагер обикновено е дълъг две седмици (четири дни / седмица) и се проведе между 22 август и 2 септември, точно преди началото на есенния семестър.... [-]


Магистър по изкуствата (MA)

Магистър: комуникация - сп команд & PR

Online & Campus Combined Редовна форма Задочна/вечерна форма 48  September 2019 Съединени Американски Щати Fairfield + още 1

Проектиран от лидерите в областта и членовете на нашия консултативен съвет, MACOMM съчетава класна стая учене с ръце на развитие на уменията и професионални възможности да подготви учениците за успех в постоянно променящата се медийна среда. [+]

Се превърне в господар Communicator

Мощни истории се нуждаят от мощни разказвачи. С концентрации в корпоративна комуникация и връзки с обществеността (ККП), излъчване и цифрова журналистика (БДЖ) и цифрови мултимедийни продукти (DMP) магистърската програма по комуникация (MACOMM) на Sacred Heart University позиционира своите студенти да се открояват като иновативни разказвачи и създатели на съдържание в днешната медийна индустрия.... [-]


Магистър: преподаване

Campus Редовна форма Задочна/вечерна форма 18 - 30  September 2019 Съединени Американски Щати Fairfield + още 1

(SHU) Фарингтън колеж на образованието Sacred Heart University предлага завършил програма, водещи до Магистър по Технология (МАТ) за тези, които са сертифицирани преподаватели в Кънектикът. Проектиран за учителя в класната стая, МАТ изгражда умения в области като обучение в класна стая, разработване на учебни програми и управление на класната стая. [+]

(SHU) Фарингтън колеж на образованието Sacred Heart University предлага завършил програма, водещи до Магистър по Технология (МАТ) за тези, които са сертифицирани преподаватели в Кънектикът. Проектиран за учителя в класната стая, МАТ изгражда умения в области като обучение в класна стая, разработване на учебни програми и управление на класната стая.

КУРСЪТ НА ОБУЧЕНИЕ

степен Тази възможност изисква завършване на 33-36 кредитни часа на курсова работа. Курсовете могат да се вземат въз основа на пълно или непълно работно време. Класове са насрочени през делничните вечери с някои курсове, предлагани онлайн. Програмата може да бъде завършена в 1,5 години на редовно обучение. ... [-]


Магистър: спорт комуникационни и медийни промоции

Online & Campus Combined Редовна форма Задочна/вечерна форма 1 - 2  September 2019 Съединени Американски Щати Fairfield + още 1

С академични / професионални записи в спортно предаване и Атлетик Комуникации и промоции, капитанът на изкуствата в Sports Комуникация и медии е специално проектиран от една традиция, хуманитарни науки, за да покажат мултимедийно производство и се акцентира върху идеално географско местоположение Sacred Heart университет в сърцето на спорта в САЩ медийната индустрия. [+]

The Магистър по Sports Комуникация и медии (SCM) програма подготвя студентите за безбройните отговорностите на професията на спортните медии в 21-ви век. SCM студенти учат напредналите професионални умения, необходими за ефективна комуникация в различни спортни медийни платформи.

SCM предлага две различни релсови опции в спортно предаване (SB) и атлетични комуникации и промоция (АКТБ). Всяка песен ще ви научи как да се планира, създаване и разпространение на мултимедийни продукции за публикуване и излъчване.... [-]