Saint Michael's College

Представление

Прочетете официалното описание

Защо Saint Майкъл? Убедително, World-Class Образование

College Saint Майкъл, основан през 1904 г., предлага завладяваща, от световна класа образование на либералните изкуства в красива обстановка Върмонт. Нашата свързаното общност дава възможност на учениците да формират близки отношения помежду си и доказали се преподаватели, предоставяща идеална среда за обучение, където те са на място и подкрепа за себе си и своите връстници оспори. Като колеж намира на минути от Burlington, една от най-висок рейтинг в колежа градове на страната, Saint Michael предлага неповторимо съчетание от академична, духовен, културен, услуги и дива преживявания. За да научите повече, посетете smcvt.edu.

College Saint Michael предлага програми отлично магистърско обучение по клинична психология, образование и преподаване на английски, за да говорещи други езици, (Tesol). Тези авангардни програми са съобразени с индивидуалните нужди на разнообразна тялото студент включително работещи професионалисти.

Персонализирани планове за обучение, гъвкаво клас график, квалифицирани преподаватели и силни мрежи на колеги и наставници гарантират, че студентите получават теоретична образованието, практически опит и прозрение, за да се превърнат в лидери в своите области. В действителност, колегията е добре известен сред работодателите за култивиране на високо квалифицирани специалисти. Това е една от причините той има скорост устройване на работа възпитаник на ниво от близо 100%.

Тези предимства правят магистърска степен от колежа Сейнт Майкъл една разумна инвестиция.

Магистър по Обучението по английски език за говорещи други езици, (MATESOL) степен програма

Международно признати и уважавани MATESOL програма Saint Michael Колидж е обучава студенти да учат английски език, за да говорещи други езици, в САЩ и в чужбина. Тя има осем възможности, включително MATESOL (36 кредита); MATESOL: OnLine + OnCampus (36 кредита); и Международната програма от Корпуса на мира на Учителя (36 кредита).

Допълнителни програми са MATESOL + PK-12 Licensure (46 кредита), MATESOL + PK-12 Одобрение за лицензираните Учители (36 кредита), и ELL Одобрение за лицензираните Учители (18 кредита). Сертификатът за Завършил TESOL (24 кредита) и Програмата TESOL дипломата също се предлагат.

Alumni са разположени по целия свят, използвайки уменията, които отглеждат с програмата TESOL в колежа Сейнт Майкъл.

Една вълнуваща място във Върмонт

College Saint Michael се намира на 440 акра красиви в Колчестър, Върмонт в североизточния регион на Съединените щати. Той е само на три мили от Бърлингтън, Върмонт големина град и в Мека на изкуството и развлеченията.

Burlington е разположен между величествените зелени планини и чудна Lake Champlain. Той предлага модерни магазини, ресторанти, фантастични вълнуващ нощен живот, много музика на живо, обогатявайки културни институции, ободряващ отдих на открито, както и страхотни специални събития.

Студентите могат да рисков извън района, за да се насладите на още по-на-известните забележителности на държавата, включително забавни летни фестивали, красива есен зеленина, и вълнуващи целогодишни спортове, включително ски, сноуборд, снегоходки, туризъм, скално / ледено катерене, планинско колоездене и каране на каяк, просто да назовем само няколко.

Финансова помощ в колежа Сейнт Майкъл

В Свети Майкъл, стойността на образованието, далеч надхвърля разходите. Нашият малък училище интимност ще оспори, овластяване и отглеждат студенти на цена, която обикновено е по-малко от сравними институции. Св Майк не налага многобройните допълнителни такси намерени в други училища, като например кредитни такси курс, здравни такси, студентски такси, такси за технологични или такси за паркиране. Нещо повече, тяхната Student Financial Services Office чака да ви помогне да управлявате вашата обучение, чрез Федералната Direct несубсидирана и Федерална Direct Graduate PLUS заеми. Ние също предлагаме план за плащане чрез обучение Обучение Pay.

Завършилите студенти в колежа Сейнт Майкъл може да се класират за федерално спонсорираните заеми и дипломирани асистентските които предоставят частично обучение ремисия и стипендии.

Тук се предлагат програми по:
  • Английски

Преглед Магистратури MA » Преглед Бакалавърски програми Pathway » Преглед Подготовителен курс » Преглед Summer courses » Преглед Курсове » Преглед Бакалавриати »

Програми

Това училище също предлага:

Магистър по изкуствата (MA)

майстор на изкуствата в преподаването на английски език за говорещи други езици (УО Tesol) / приложна лингвистика

Online & Campus Combined Редовна форма Задочна/вечерна форма 3 - 5  September 2019 Съединени Американски Щати Burlington + още 1

Магистърската степен по TESOL (MATESOL) привлича студенти от САЩ и най-малко 60 други страни. Той е бил част от колежа Сейнт Майкъл, тъй като 1962.This 4-седмично, 120 часа лятна програма за професионално обучение обхваща всички основни аспекти на преподаването на английски език от гледна точка на практическото класна стая. Той предлага конкретен опит с методи и техники, които отразяват настоящите принципи на комуникативно езиковото преподаване и обучение. Завършилите тази програма получават диплома по TESOL и обикновено са наети от английски езикови програми в САЩ и други страни. [+]

The Магистърска степен по TESOL (MATESOL) е изготвил студенти от САЩ и най-малко 60 други страни. Той е бил част от колежа Сейнт Майкъл от 1962 г. насам. Нашите възпитаници служат като преподаватели и инструктори по приложна лингвистика и TESOL целия свят. Програмата предлага теоретична и методическа подготовка интегрирана с практически лекционни курсове. Обикновено студентите да преминат пълната програма в три или повече семестъра. ... [-]