Прочетете официалното описание

Университет на Минесота "Св

В "Света Мария" ние се гордеем с предлагането на онлайн бакалавърски и магистърски степени, предназначени да допълнят графика на работещите възрастни като вас. Получете достъпно и удобно образование от висш университет, основан на реални приложения.

Дългата история на университета "Света Мария" в областта на иновациите в образованието продължава с нашата система за управление на обучението на iPad, което позволява учене в движение. Нашият ангажимент към нашата ласалианска католическа традиция на непрекъснато учене, етика и напредък на общото благо издържа също. Чрез нашите онлайн програми, ние работим усилено, за да насърчим студентите да станат професионалисти и етични лидери.

Вземете класна стая със себе си

Открийте нашата революционна система за управление на обучението на iPad, който поставя класовете на пръсти. Като студент в нашите онлайн програми, ще получите iPad, зареден с нашата платформа за обучение, която да използвате по време на програмата.

  • Безпроблемен достъп до курсовите материали
  • Продължете със съучениците и преподавателите, където и да сте
  • Разработване на умения за мобилност на работодателите

Получете практическо, насочено към кариера обучение в опорна и ориентирана към студенти онлайн среда. Научете повече за университета "Света Мария" и историята на образователните иновации.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Магистър по изкуствата (MA)

Saint Mary's University of Minnesota Online

Сложете страстта си да работи. Научете се от практикуващи от реалния свят, които споделят същото желание за социална и човешка промяна като вас. Смесете теория с практиче ... [+]

Сложете страстта си да работи. Научете се от практикуващи от реалния свят, които споделят същото желание за социална и човешка промяна като вас.

Международното развитие изисква комбинация от иновативно мислене и способност да действа в развиващ се свят. Университетът на Минесота в Света Мария разбира това, съчетавайки повече от 100 години ласалианско образование с практикуващи от реалния свят, които са работили по въпросите на социалното развитие, микрофинансирането, глобалното образование и др. Нашите курсове смесват теорията с истинската практичност на "ботушите на земята" за перфектен баланс на внимателност и действие. Онлайн магистърската програма по международно развитие се състои от 39 кредита или 13 курса от по 3 кредитни часа всеки и програмата обикновено отнема около 2,5 години, за да завърши... [-]

Съединени Американски Щати Уинона
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Location address
700 Terrace Heights
Winona, Минесота, 55987-1399 US
Social Media