Saint Joseph's University, Haub School of Business

Представление

Прочетете официалното описание

В продължение на 160 години университетът "Свети Йосиф" е усъвършенствал професионалните и лични амбиции на мъжете и жените, осигурявайки строго образование на йезуитите, което изисква високи постижения, разширява знанията, задълбочава разбирането, подчертава ефективната мотивация и комуникацията, развива морален и духовен характер. дава трайна гордост. Образованието на Свети Йосиф обхваща всички аспекти на личностното израстване и развитие, отразяващи игнационното кредо на Cura personalis. Ръководени от преподавателски и преподавателски факултет, студентите развиват интелектуално чрез интензивна либерална учебна програма и разширено обучение в избрана дисциплина. Студентите се утвърждават обществено, като участват в кампусния живот на Свети Йосиф, отбелязан с богатото разнообразие от дейности и инфекциозен ентусиазъм. Студентите растат етично и духовно, като живеят собствените си ценности в по-широкото общество извън училището. Разположен на ръба на метрополията Филаделфия, университетът "Свети Йосиф" осигурява лесен достъп до огромните възможности за кариера и културните ресурси на петия най-голям град в Америка, като същевременно осигурява на студентите кохезивен и интимен опит в кампуса. За персонализирана помощ при проучване на възможностите за завършване на висшето си образование, моля, свържете се с Кристин Андерсън на 610-660-1690 или sjumba@sju.edu

Изискване за образование за нужните времена

Известна в йезуитската католическа традиция, университетът "Свети Йосиф" предоставя строго, интензивно образование, което и двете дисциплини и разширява ума. В основата на това образование е Общата образователна програма (GEP), която излага студентите на основни области на изследване и културните ценности, които оформят нашия свят. Исусовит акцент върху ангажираното преподаване и наставничество прониква в университета.

Алумни, които водят и постигат

Възпитаници на възхода на Свети Йосиф до най-високото ниво на лидерство и да използват това влияние, за да превърнат организациите си в примерни модели на успех и почтеност. Обвързани с трайна гордост в своята алма материя, мрежата от ученици на Saint Joseph, която наброява близо 50 000 души, е силна и желае да помогне на студентите да намерят смислена работа след дипломирането.

Кампус, който не е за зрители

Студентите на Свети Йосиф се ангажират ентусиазирано във всички аспекти на живота в кампуса - академични, социални, атлетични, етични и духовни. Тяхното активно участие създава жизнена, динамична общност в кампуса и създава взаимно подкрепяща, хуманна и толерантна среда за индивидуален успех и обслужване на другите.

Места

Филаделфия

Saint Joseph's University

Address
5600 City Ave
Mandeville Hall, Suite 280

19131 Филаделфия, Пенсилвания, Съединени Американски Щати
Уебсайт
Телефон
+1 610-660-1693