SIT Graduate Institute

Представление

Прочетете официалното описание

SIT Graduate Institute предлага международно градуса фокусиран магистърски, сертификати, и програми за професионално развитие в областта на преобразуването на конфликти, международния образование, устойчивото развитие, и TESOL. От 1964 г., SIT се подготвя специалисти за да бъде успешна в междукултурни и международните среди.

Специалности и Сертификат магистърски програми в различни области съдържание и формати

SIT Graduate Institute подготвя студенти от целия свят, за да бъдат ефективни лидери, професионалисти и граждани. специализанти и професионално развитие програми SIT са вкоренени в модела на видео образование, където обучението се извършва при връзката на теория и практика. Студентите се подготвят да станат лекари висококвалифицирани, които имат по-властен познаване на теоретичната основа на тяхната професия; опит в областта; и осъзнаване на собствените си способности, ценности и етика.

Студентите могат да избират от различни MA, сертификат, и програми за професионално развитие в области, вариращи от международното образование за устойчиво развитие на трансформация на конфликта към езиковото обучение. С цел да се настанят различни професионални и лични цели, програми с различна продължителност и формат се предлагат на историческия 200-акровата кампус SIT в Върмонт; в SIT Graduate Institute Washington, DC център; на линия; и в чужбина полеви сайтове. Във всяка програмна област, студенти изследват съвременни социални, икономически и политически въпроси, с особено внимание към човешките и етичните измерения на тези въпроси.

Тук се предлагат програми по:
  • Английски

Преглед Магистратури MA » Преглед Online Магистър по изкуствата (MA) » Преглед Курсове »

Програми

Това училище също предлага:

Магистър по изкуствата (MA)

Магистър по изкуства в климата и глобална устойчивост

Campus September 2018 Съединени Американски Щати Brattleboro Washington

В тази универсална дипломна програма ще пътувате по земното кълбо, докато разглеждате въздействията на изменението на климата и иновациите и политиките за борба с тях. [+]

Преглед

В тази универсална дипломна програма ще пътувате по земното кълбо, докато разглеждате въздействията на изменението на климата и иновациите и политиките за борба с тях. Ще разгледате настоящото глобално управление на околната среда и ще разгледате възможностите за ефективно действие на климата в един бързо променящ се свят.

Започвайки от Исландия, ще се запознаете с науката за климата, методите за оценка и политиката в областта на енергетиката и климата. Ще видите енергийните алтернативи на Исландия за изкопаемите горива, както и методите за намаляване на производството на въглероден диоксид. Също така ще откриете основните правила на Исландия за управление на околната среда и промяна на геополитическата роля като лидер в енергийните иновации в рамките на Европейския съюз.... [-]


За контакти

Адрес 1 Kipling Road
05302-0676 Brattleboro, Vermont, Съединени Американски Щати

Адрес 1015 15th Street, NW, Washington, DC 20005
20005 Washington, District of Columbia, Съединени Американски Щати