Santa Fe University of Art and Design - SFUAD

Представление

Прочетете официалното описание

Научете повече за иновациите, сътрудничеството и творчество, което се случва в Santa Fe университет за изкуство и дизайн - направо от факултета SFUAD, студенти и възпитаници от всяка програма на нашия кампус! Запознайте вашите преподаватели, вижте студентски труд, и да разберат какво ви очаква в SFUAD. Вие сте готов да бъде художник - и ние сме готови да помогнем!

МИСИЯ

Нашата мисия е да подготви талантливи студенти от целия свят за успешна кариера като творчески професионалисти в областта на изкуството, дизайна, предприемачеството и иновациите.

Ние постигаме това мисия чрез култивиране артистични, академични и професионални умения и знания на учениците, и ще обогати тяхното обучение опит чрез смислен ангажимент на Общността, вълнуващи дейности кампус, и участието в изкуствата общност световната.

Santa Fe университет за изкуство и дизайн осигурява изключителни помещения за създаване, когато изключителни преподаватели и практикуващи художници вдъхновяват, предизвикателство, и наставник на учениците си, тъй като те развиват творческите и професионалните си идентичност.

Ето и някои от другите начини, които подкрепяме художници, творци и по-широката общественост:

НАСЪРЧАВАНЕ кинотворци

Като един от малкото университети в САЩ с професионален филмово студио, Гарсън Studios, Santa Fe университет за изкуство и дизайн предлага многообещаващ местните кинодейци достъп до един филм театър състоянието на най-съвременните, три soundstages и производство офиси. Гарсън Studios също се използва за най-различни филмови продукции като Longmire, True Grit, и Няма място за старите кучета.

ОБЩНОСТ Фокус DAY

През 2011 г. ние създадохме един ден общност Focus, предназначен за укрепване на чувство за социална отговорност сред нашите студенти и преподаватели. Ние се присъединяваме с много неправителствени организации около Santa Fe, като Big Brothers Big Sisters, местообитания за човечеството, както и други местни организации, за да отпускат заеми на нашите часа и страст към техните причини. Научете повече за тази година общност Focus ден, и как можете да се включите инча

Спонсорирането ИЗКУСТВАТА

Ние сме страстни за спонсориране художествени изложби и събития, като филмов фестивал в Санта Фе. Нашата по-корпус cinematheque, екранът, е важен място за фестивала. Ние също така домакин на Santa Fe художници в Marion център и в нашата галерия за изящни изкуства, често по време на семестъра.

ПОДКРЕПА млади художници

С цел насърчаване на следващото поколение на творчески професионалисти, ние предоставяме достъп до инфраструктура и ресурси. Това включва пространство за набирането на средства Monte дел Сол Хартата училище, Santa Fe Art Institute летни лагери и след училище програми, и Santa Fe Младите Куратори изложба на сайта.

Места

Санта Фе

Address
1600 Saint Michael’s Drive
87505 Санта Фе, Ню Мексико, Съединени Американски Щати