S.C. Johnson Graduate School of Management, Cornell University

Представление

Прочетете официалното описание

Като се има предвид училището Джонсън ? - После помислете как да ви подготвим, за да направите истинско въздействие.

Училищният подход на Джонсън към завършващото управленско образование е насочен изцяло към постиженията - позволявайки ви да направите вашите белези по света. Как?

  • Първо, подходът ни към водещите организации ни отличава. Развиваме лидери като катализатори, които напускат тук, способни да създават, трансформират и поддържат организации.
  • На второ място, ние предоставяме три отличителни предимства: връзките на Корнел, интензивна, съвместна общност и обучение по отношение на изпълнението. Научете как те могат да ви помогнат - сега и в бъдеще.
  • Трето, изключителният ни факултет и иновативната гъвкава учебна програма ви предлагат върха на ученето. Ние предлагаме не една, но четири отличително различни програми за МВА, всяка от които е приспособена да отговори на специфичните нужди. Ръководителите също намират в Johnson School превъзходен ресурс за образователни програми, специално предназначени за техните служители. В нашия доктор програма, ще научите и провеждате изследвания с най-добрите учени в множество специализирани области. Тук в Джонсън училище, ще поеме теория от факултета, които генерират водещи интелектуален капитал чрез своите изследвания, и да го практикуват с помощта на ръководители, които споделят реалния си опит в класната стая. Научавате заедно - и от - съученици, които са сред най-добрите в света и идват от цял свят. Сред тях - и може би вие сте един - са стипендиантите на Roy H. Park, студенти от MBA, които са демонстрирали изключителни лидерски умения, избрани да получават пълни стипендии за обучение, плюс жива стипендия всяка година.
  • И накрая, нашият най-високо класиран Център за управление на кариерата ще ви помогне да усъвършенствате уменията си за развитие на кариера и да заемате позицията, която заслужавате. Когато напуснете Джонсънската школа, ще се присъедините към редиците на Корнелианците, които оставят неизличими белези на света.

Джонсън Училище опит означава "Катерене на хълма", както ние казваме тук в Корнел - стречинг да се учат от някои от най-добрите умове в света, работещи в тясно сътрудничество с връстници, които стават през целия си колеги, и прегръщане на строгите и предизвикателствата, необходими, за да ви подготви за един живот на реално въздействие.

Разгледайте как можем да Ви помогнем да се подготвите да направите реално въздействие. Открийте Johnson School!

Преглед на магистратури » Преглед Курсове » Преглед EMBA » Преглед MBA »

Програми

Това училище също предлага:

Магистратура

Корнел-царица "е изпълнителен MBA

Campus Задочна/вечерна форма 17  September 2019 Съединени Американски Щати Ithaca

The Johnson School и Queen "и Училището по бизнес, два от Северна Америка " и водещите бизнес училища, да ви донесе една от най-иновативните програми Executive MBA в света [+]

Изключително преживяване за управление на образованието The Johnson School и Queen "и Училището по бизнес, два от Северна Америка " и водещите бизнес училища, да ви донесе една от най-иновативните програми Executive MBA в света. The Cornell-Queen "и изпълнителен MBA програма ви позволява да печелят две от света " е най-високо класирана градуса MBA в само на 17 месеца, без прекъсване на кариерата си. В момента предлагат в щата Ню Йорк, Охайо, щата Вашингтон, Орегон, Вашингтон, и в Канада, програмата "и Model Заседателна зала Learning разполага с комбинация от по-корпус жилищни сесии и многоточкови видеоконференции интерактивни базирани заседателната зала проведените заседания приблизително три съботи на месец. Отличаващ се с общ план за управление и интензивна екипна среда живот, програмата е предназначена за средата на кариерата мениджъри и професионалисти, които търсят за задвижване на кариерата си на следващото ниво. Кандидатите на Cornell-Queen 'е изпълнителен програма MBA са съчетани с Advisor прием, който предоставя помощ през процеса на прием, като се започне с предварителната оценка. Този пример на изпълнителната подкрепа носи по време на програмата и е един от многото ползи от участието в този отличителен програма изпълнителен MBA.... [-]


Рой часа.парк лидерство Програма за стипендианти

Campus Редовна форма September 2019 Съединени Американски Щати Ithaca

Стипендията е пълно обучение безвъзмездна помощ, както и стипендия, която се връчва всяка година на до двадесет и пет студенти, влизащи в двугодишна програма; служи за привличане на най-високо равнище MBA студенти в училището Johnson, награждаване на забележителни резултати в миналото, и разработване демонстрира лидерски потенциал. [+]

The Roy H. Park Leadership Fellowship програма е създадена през 1997 г., финансиран от първия Park Foundation, след това и от Triad Foundation, Inc Roy H. Park и Triad Foundation. Програмата служи за привличане на най-високо равнище MBA студенти в училището Johnson, награждаване на забележителни резултати в миналото, и развиват демонстрира лидерски потенциал. Стипендията е пълно обучение безвъзмездна помощ, както и стипендия, която се връчва всяка година на до двадесет и пет студенти, влизащи в двугодишна програма. Програмата се основава на ръководството тема, която подчертава, професионални постижения, както и личен принос. Като такива, награди се основават на доказано: ... [-]


За контакти
Адрес на мястото
S.C. Johnson Graduate School of Management
Sage Hall
Cornell University

Ithaca, New York, 14853-6201 US