Rutgers School of Management and Labor Relations

Представление

Прочетете официалното описание

относно

Училището по мениджмънт и трудови отношения на Рутгерс е водещият източник на експертни познания в сферата на труда, изграждането на ефективни и устойчиви организации и променящите се трудови отношения. Училището се състои от два отдела - единият се фокусира върху всички аспекти на стратегическото управление на човешките ресурси, а другият е посветен на специалностите на социалните науки, свързани с трудовите проучвания и трудовите отношения - с преподаватели от най-различни дисциплини.

Отдел „Управление на човешките ресурси” е фокусиран върху всички аспекти на стратегическото управление на човешките ресурси, включително разбиране на ролята на човешките ресурси при определяне на индивидуалния и организационен успех и управлението на човешките ресурси в глобален контекст. Службата по изследване на труда и трудови отношения изследва и учи за всички аспекти на работата и трудовите правоотношения и по-специално как колективното представителство и обществената политика могат да подобрят благосъстоянието на работниците.

В допълнение, SMLR осигурява много програми за продължаващо обучение и сертификати, преподавани от изследователи от световна класа и експерти от практиката.

история

Първоначално SMLR е създаден с акт на законодателния орган на Ню Джърси през 1947 г. като Институт по мениджмънт и трудови отношения (IMLR). Подобно на колегите, които бяха създадени в другите големи индустриални държави, Институтът беше нает за насърчаване на нови форми на сътрудничество в областта на управлението на труда след индустриалните размирици в края на Втората световна война. Тя официално се превърна в училище в главния кампус на Държавния университет на Ню Джърси в Ню Брънсуик / Пискатауейт през 1994 година.

Защо SMLR

SMLR предоставя уникално учебен опит, където можете:

  • Учете се от високо цитиран и публикуван факултет.
  • Опитайте иновативни методи на преподаване.
  • Мрежа с лидерите в индустрията.
  • Възможности за заетост.

С един поглед

Ученици: 1,597 (редовни и задочни специалности)

Факултет: 50 (редовно)

Характеристика

  • Предлагат се три програми за висше образование с различни фокуси, две бакалавърски програми съвместно с Училището по изкуствата и науките и програма по БС, която може да бъде завършена онлайн. Разгледайте, което може да отговаря на вашите нужди и интереси.
  • Училището предлага две уважавани магистърски степени: MHRM и MLER Факултетът също така администрира докторска степен. степен по индустриални отношения и човешки ресурси, като завършилите преминават към научни и академични длъжности.
  • Изследванията, които изследват и очакват променящия се характер на работното място, са ключов компонент на мисията на училището.
  • Няколко центъра и програми, които се фокусират върху водещи научни изследвания и подобряване на работната сила. Продължаващите образователни програми включват обучението по трудово образование и научноизследователска дейност (LEARN) и обучението на изпълнителите на Rutgers.

Места

Пищатаун

Address
94, Rockafeller Rd
Пищатаун, Ню Джърси, Съединени Американски Щати