Прочетете официалното описание

относно

Училището по мениджмънт и трудови отношения на Рутгерс е водещият източник на експертни познания в сферата на труда, изграждането на ефективни и устойчиви организации и променящите се трудови отношения. Училището се състои от два отдела - единият се фокусира върху всички аспекти на стратегическото управление на човешките ресурси, а другият е посветен на специалностите на социалните науки, свързани с трудовите проучвания и трудовите отношения - с преподаватели от най-различни дисциплини.

Отдел „Управление на човешките ресурси” е фокусиран върху всички аспекти на стратегическото управление на човешките ресурси, включително разбиране на ролята на човешките ресурси при определяне на индивидуалния и организационен успех и управлението на човешките ресурси в глобален контекст. Службата по изследване на труда и трудови отношения изследва и учи за всички аспекти на работата и трудовите правоотношения и по-специално как колективното представителство и обществената политика могат да подобрят благосъстоянието на работниците.

В допълнение, SMLR осигурява много програми за продължаващо обучение и сертификати, преподавани от изследователи от световна класа и експерти от практиката.

история

Първоначално SMLR е създаден с акт на законодателния орган на Ню Джърси през 1947 г. като Институт по мениджмънт и трудови отношения (IMLR). Подобно на колегите, които бяха създадени в другите големи индустриални държави, Институтът беше нает за насърчаване на нови форми на сътрудничество в областта на управлението на труда след индустриалните размирици в края на Втората световна война. Тя официално се превърна в училище в главния кампус на Държавния университет на Ню Джърси в Ню Брънсуик / Пискатауейт през 1994 година.

Защо SMLR

SMLR предоставя уникално учебен опит, където можете:

  • Учете се от високо цитиран и публикуван факултет.
  • Опитайте иновативни методи на преподаване.
  • Мрежа с лидерите в индустрията.
  • Възможности за заетост.

С един поглед

Ученици: 1,597 (редовни и задочни специалности)

Факултет: 50 (редовно)

Характеристика

  • Предлагат се три програми за висше образование с различни фокуси, две бакалавърски програми съвместно с Училището по изкуствата и науките и програма по БС, която може да бъде завършена онлайн. Разгледайте, което може да отговаря на вашите нужди и интереси.
  • Училището предлага две уважавани магистърски степени: MHRM и MLER Факултетът също така администрира докторска степен. степен по индустриални отношения и човешки ресурси, като завършилите преминават към научни и академични длъжности.
  • Изследванията, които изследват и очакват променящия се характер на работното място, са ключов компонент на мисията на училището.
  • Няколко центъра и програми, които се фокусират върху водещи научни изследвания и подобряване на работната сила. Продължаващите образователни програми включват обучението по трудово образование и научноизследователска дейност (LEARN) и обучението на изпълнителите на Rutgers.
Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Курсове за ръководители

Rutgers School of Management and Labor Relations

Програмата „Магистър по трудови и трудови отношения“ (MLER) произвежда завършили студенти, които са внимателни професионалисти, информирани лидери и / или изследователи, ... [+]

относно

Програмата „Магистър по трудови и трудови отношения“ (MLER) произвежда завършили студенти, които са внимателни професионалисти, информирани лидери и / или изследователи, основани на съвременната реалност. Завършилите имат кариера в много видове организации, вариращи от корпорации до нестопански организации, от съюзи до други организации за социална справедливост и от държавни или федерални държавни агенции до институти за обществена политика. С нашата степен можете:... [-]

Съединени Американски Щати Piscataway Township
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
Кампус
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски
Rutgers School of Management and Labor Relations

Чрез магистърската степен по управление на човешките ресурси (MHRM) на SMLR ще придобиете ключовите професионални умения, необходими за да станете организационен лидер. ... [+]

Качествена програма за човешки ресурси

Знаете ли, че мениджърът по човешки ресурси може да спечели основна заплата от $ 85,000 и е включен в доклада на 25 най-добри работни места в Америка?

Чрез магистърската степен по управление на човешките ресурси (MHRM) на SMLR ще придобиете ключовите професионални умения, необходими за да станете организационен лидер.

Програмата MHRM на Rutgers е международно известна със своите изследвания и преподаване в областта на стратегическото управление на човешките ресурси, глобалните стратегии за заетост, нови подходи към участието на работниците и трансформацията на работата. В допълнение, имаме 95% ставка.... [-]

Съединени Американски Щати Piscataway Township
Септември 2019
Английски
Кампус
Научете повече на английски
Address
94, Rockafeller Rd
Piscataway Township, New Jersey, Съединени Американски Щати