Rutgers School of Engineering

Представление

Прочетете официалното описание

Въведение в Университета на Rutgers - инженерната школа в Ню Брънзуик

В Rutgers School of Engineering нашите завършили студенти са ценни партньори в научните изследвания, обучението и повишаването. Ние предлагаме дипломирани програми за динамични студенти в 10 области на обучение. С близо 70 милиона долара разходи за научни изследвания и близо 200 преподаватели, които участват в изследвания по широк кръг от теми, които влияят на обществото, нацията и световната общност, инженерното училище е динамична и академично подкрепяща среда за провеждане на следдипломно обучение.

Ние имаме национално класирана програма, която предлага дипломирани степени по биомедицинско инженерство, химическо инженерство; гражданско и екологично инженерство, електрическо и компютърно инженерство, енергийни системи; промишлено инженерство, материали и инженерство; механично и космическо инженерство и опаковъчно инженерство. Rutgers SoE се занимава с водещи научни изследвания в множество дисциплини и е получила национално признание за своя технологичен напредък. Разполагаме с обширни лаборатории с най-съвременно оборудване.

Размерът ни има значение. Инженерната школа е достатъчно малка, за да обещае нуждите на завършилите висше образование, но достатъчно голяма, за да могат учениците да се възползват от всички предимства, ресурси и възможности на водещ публичен изследователски университет.

факултет

Членовете на SoE факултета са изключителни - всяка година двама или повече от нашите преподаватели, средно, получават наградите на NSF CAREER. Нашите преподаватели често се почитат от своите връстници с награди и стипендии от най-престижните професионални организации. Книгите, написани от нашия факултет, се използват по целия свят. Нашите редовни преподаватели, както и нашият допълнителен факултет, са национални и международни експерти в широк спектър от области. Нашият факултет също е свързан с няколко изследователски центрове и организации, както вътре, така и извън него.

Приятелска, колегиална атмосфера

Докато нашите стандарти са високи и приемането е конкурентоспособно, нашето е училище, което е подходящо за учениците, където членовете на факултета се стремят да обучават студентите чрез изследвания и курсове, както и да стимулират развитието на кариерата на учениците чрез лично наставничество, среда за групова обратна връзка и възможности за усъвършенстване и маркетинг на студентски умения. Ако сте амбициозен студент, който процъфтява в благоприятна среда, трябва сериозно да обмислите Rutgers School of Engineering .

местоположение

Централното ни местоположение е изключително желано поради няколко причини:

  • Културните и социални възможности на Ню Брунсуик, както и на Ню Йорк (35 мили), Филаделфия (60 мили), Принстън (20 мили) и Нюарк (25 мили) са ненадминати.
  • Rutgers е в средата на най-голямата концентрация на индустриални и държавни изследователски лаборатории в САЩ (като се имат предвид Ню Джърси, Ню Йорк, Филаделфия, Бостън и Вашингтон). Това увеличава възможностите за професионални контакти, както и перспективите за заетост.
  • Рутгерс се намира в много разнообразна област, където почти всяка етническа, културна и религиозна група в страната има силно представителство. Разнообразието на нашата област е нашата сила, което прави възможно студентите от всички части на САЩ и света да се чувстват у дома от първия си ден тук.

Места

Пищатаун

Address
599 Taylor Road, Piscataway
08854 Пищатаун, Ню Джърси, Съединени Американски Щати