Rutgers Business School - Newark and New Brunswick

Представление

Прочетете официалното описание

Един бизнес образование Rutgers подготвя студентите за успех - не само в избраните от тях области, но и в живота си. От нашите цялостни курсове бакалавърски до нашата висока оценка програма MBA, а образованието Rutgers е променящо живота преживяване, което дава на студентите умения и знания, за да се конкурират в световен мащаб, докато разширява своята благодарност за това как работи света. Мнозина го описват като един от най-възнаграждаване опит на живота си - професионално и лично.

Но това, което прави опит RBS толкова различен от другите най-висок ранг училища? Ще намерите национално най-висок ранг програми в широк кръг от области, включително Pharmaceuticals, финансите и управление на доставките. И нашето местоположение на комплекса осигурява лесен достъп до възможности за кариера в района на Ню Йорк / Ню Джърси.

Но повечето студенти посочват техния истински смисъл на "монтаж в" като ключова разлика в опита RBS. Студентите, почти веднага се чувстват комфортно в рамките на училището култура. И тъй като ние предлагаме най-висок ранг образование за обикновено по-ниска цена в сравнение с други бизнес училища, ученици се радват на много по-висока възвръщаемост на инвестициите си.

Места

Ню Брънзуик

Address
New Brunswick Campus
100 Rockafeller Road, Piscataway, NJ 08854

08854 Ню Брънзуик, Ню Джърси, Съединени Американски Щати

Нюарк

Address
Rutgers Business School—Newark
1 Washington Park | Newark, NJ 07102

07102 Нюарк, Ню Джърси, Съединени Американски Щати

Джърси Сити

Address
286 Washington Street, Jersey City, NJ 07302
07302 Джърси Сити, Ню Джърси, Съединени Американски Щати

Мористаун

Address
161 Madison Ave, Morristown, NJ 07960
07960 Мористаун, Ню Джърси, Съединени Американски Щати

Акредитации

AACSB Accredited