Rocky Mountain College

Представление

Прочетете официалното описание

За RMC

Rocky Mountain College е жилищен и всеобхватен колеж по либерални изкуства, разположен под пясъчните скали в парк-подобен крайградски квартал Билингс, Монтана, най-големият и икономически най-оживен град в страната. Rocky Mountain College исторически е свързан със Съединената църква на Христос, обединената методистка църква и Пресбийската църква (САЩ) - традициите, посветени на преследването на знания, религиозната толерантност и свободното запитване и на ценности като служба, общност, и характер.

Тези деноминационни отношения помогнаха за информирането на мисията и основните теми на Колежа и са очевидни в мисията на Колежа да образова бъдещите лидери чрез либерални изкуства и професионални програми, които култивират критично мислене, творчески израз, етично вземане на решения, информирано гражданство и професионализъм върхови постижения. Освен това Колежа насърчава развитието на целия човек и предоставя възможности за укрепване на интелектуалния, емоционален, физически и духовен растеж на учениците както в колежа, така и чрез връзки в местната и световната общност.

Колежът, който е високо ценен на регионално ниво за цялостното си постижение, изразява своята мисия чрез основните теми на академичните постижения, трансформационното обучение и споделената отговорност и настойничество. Факултетът на Колежа е посветен на обучението, ориентирано към обучаемите и водещи програми, които включват постоянен експеримент на Международната космическа станция и първата учебна програма за сертифициране на самолетите на страната.

Rocky Mountain College гордее с успех, постигнат от ниското съотношение студент-факултет (12: 1) и щедрата програма за финансова помощ. 99% от студентите получават наградни пакети, средни по 24 000 долара на студент; Освен това 97% от студентите продължават да завършват програми или кариери в желаната от тях област. 52 студенти - включително една от най-добрите авиационни програми в страната - както и завършили сте в асистентски доктор, счетоводство и образователно ръководство, привличат студенти от 41 държави и 16 страни.

Колежа наскоро прекъсна земята за нова модерна научна сграда, която трябва да бъде завършена през 2018 г. Текущите стратегически инициативи включват по-нататъшното развитие на ангажирани и опитни учебни програми, усъвършенствана първа година опит, разширени възможности за научни изследвания, Pathways програма за медицинска наука образование и засилена академична подкрепа услуги. Rocky Mountain College е добре разположен, за да завърши следващия етап в развитието на 139-годишното си преследване на най-високите очаквания за отлични постижения.

История на RMC

Историята на Rocky Mountain College наистина е история на три колежа. Първият беше Монтанския колежиален институт в Deer Lodge, който записа първа класа през 1878 г. Малко след като започнаха часовете в Deer Lodge, Mont., Wesleyan College отвори врати в Helena. В Билингс настоящият сайт на Rocky Mountain College , Политехническият институт в Билингс (BPI) започна да набира студенти от цялата страна в началото на века. Трите училища станаха едно цяло през 1947 г. - Билдинг Политехнически институт, който трябваше да стане Rocky Mountain College - първият и най-добър в Монтана.

От самото си създаване през 1878 г. учениците на Rocky Mountain College са били лидери. През 1947 г. студентите поискали да се преименува BPI на Rocky Mountain College . Те също така се заеха със себе си, за да ускорят разширяването на Колежа, и дори изграждаха новите сгради като начин да платят за тяхното обучение. Пясъчните скали се изкопавали от камбанарията на Rimrocks, а кампусът се издигал от околните земеделски земи, за да стане един от най-добре оценените колежи на Запад.

Днес студентите в УУ не са толкова различни от тези от миналото. Rocky Mountain College все още привлича и произвежда лидери, които правят разлика в Колежа и техните общности.

Институт за изследване на мира

IPS logo

Намира се в колежа на Rocky Mountain College в Билингс, Монте. Институтът за изследване на мира "се стреми да проучи и популяризира алтернативи на насилието в поведението на индивиди, групи, организации, общности и нации". Тази мисия ни ръководи надолу по много интересни пътеки, докато влизаме в третото ни десетилетие.

Свържете се с RMC

Адрес на университета

Rocky Mountain College
1511 Poly Drive
Билингс, Малта
59102-1796

Места

Billings

Rocky Mountain College