Прочетете официалното описание

За RMC

Rocky Mountain College е жилищен и всеобхватен колеж по либерални изкуства, разположен под пясъчните скали в парк-подобен крайградски квартал Билингс, Монтана, най-големият и икономически най-оживен град в страната. Rocky Mountain College исторически е свързан със Съединената църква на Христос, обединената методистка църква и Пресбийската църква (САЩ) - традициите, посветени на преследването на знания, религиозната толерантност и свободното запитване и на ценности като служба, общност, и характер.

Тези деноминационни отношения помогнаха за информирането на мисията и основните теми на Колежа и са очевидни в мисията на Колежа да образова бъдещите лидери чрез либерални изкуства и професионални програми, които култивират критично мислене, творчески израз, етично вземане на решения, информирано гражданство и професионализъм върхови постижения. Освен това Колежа насърчава развитието на целия човек и предоставя възможности за укрепване на интелектуалния, емоционален, физически и духовен растеж на учениците както в колежа, така и чрез връзки в местната и световната общност.

Колежът, който е високо ценен на регионално ниво за цялостното си постижение, изразява своята мисия чрез основните теми на академичните постижения, трансформационното обучение и споделената отговорност и настойничество. Факултетът на Колежа е посветен на обучението, ориентирано към обучаемите и водещи програми, които включват постоянен експеримент на Международната космическа станция и първата учебна програма за сертифициране на самолетите на страната.

Rocky Mountain College гордее с успех, постигнат от ниското съотношение студент-факултет (12: 1) и щедрата програма за финансова помощ. 99% от студентите получават наградни пакети, средни по 24 000 долара на студент; Освен това 97% от студентите продължават да завършват програми или кариери в желаната от тях област. 52 студенти - включително една от най-добрите авиационни програми в страната - както и завършили сте в асистентски доктор, счетоводство и образователно ръководство, привличат студенти от 41 държави и 16 страни.

Колежа наскоро прекъсна земята за нова модерна научна сграда, която трябва да бъде завършена през 2018 г. Текущите стратегически инициативи включват по-нататъшното развитие на ангажирани и опитни учебни програми, усъвършенствана първа година опит, разширени възможности за научни изследвания, Pathways програма за медицинска наука образование и засилена академична подкрепа услуги. Rocky Mountain College е добре разположен, за да завърши следващия етап в развитието на 139-годишното си преследване на най-високите очаквания за отлични постижения.

История на RMC

Историята на Rocky Mountain College наистина е история на три колежа. Първият беше Монтанския колежиален институт в Deer Lodge, който записа първа класа през 1878 г. Малко след като започнаха часовете в Deer Lodge, Mont., Wesleyan College отвори врати в Helena. В Билингс настоящият сайт на Rocky Mountain College , Политехническият институт в Билингс (BPI) започна да набира студенти от цялата страна в началото на века. Трите училища станаха едно цяло през 1947 г. - Билдинг Политехнически институт, който трябваше да стане Rocky Mountain College - първият и най-добър в Монтана.

От самото си създаване през 1878 г. учениците на Rocky Mountain College са били лидери. През 1947 г. студентите поискали да се преименува BPI на Rocky Mountain College . Те също така се заеха със себе си, за да ускорят разширяването на Колежа, и дори изграждаха новите сгради като начин да платят за тяхното обучение. Пясъчните скали се изкопавали от камбанарията на Rimrocks, а кампусът се издигал от околните земеделски земи, за да стане един от най-добре оценените колежи на Запад.

Днес студентите в УУ не са толкова различни от тези от миналото. Rocky Mountain College все още привлича и произвежда лидери, които правят разлика в Колежа и техните общности.

Институт за изследване на мира

IPS logo

Намира се в колежа на Rocky Mountain College в Билингс, Монте. Институтът за изследване на мира "се стреми да проучи и популяризира алтернативи на насилието в поведението на индивиди, групи, организации, общности и нации". Тази мисия ни ръководи надолу по много интересни пътеки, докато влизаме в третото ни десетилетие.

Свържете се с RMC

Адрес на университета

Rocky Mountain College
1511 Poly Drive
Билингс, Малта
59102-1796

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Курсове за ръководители

Rocky Mountain College

Тази ускорена програма започва с петдневен жилищен семинар през август и завършва с петдневен жилищен семинар през юни. Кандидатите ще завършат интензивен стаж по всеки о ... [+]

Магистър на образователното лидерство

Добре дошли в програмата за магистърска степен по лидерство в Rocky Mountain College .

Тази ускорена програма започва с петдневен жилищен семинар през август и завършва с петдневен жилищен семинар през юни. Кандидатите ще завършат интензивен стаж по всеки от двата семестъра в програмата. Кандидатите ще бъдат студенти на пълен работен ден, които ще вземат уроци вечер в Billings или чрез VisionNet. Всички класове ще имат онлайн компоненти. Федерална финансова помощ е налична за програмата, ако студентите са допустими. Програмата е с дължина 34 кредита и има минимално изискване за пребиваване. Въз основа на изследванията на ефективните училища, тази кохортна програма отговаря на всички държавни и национални стандарти. Смесване на теорията и практиката чрез курсова работа и интензивен стаж, кандидатите ще бъдат подготвени да бъдат ръководни инструктори в K-12 настройка. Членовете на факултета са експерти в своята област и ще споделят опит от лидери в областта на образованието с кохортата.... [-]

Съединени Американски Щати Billings
Септември 2020
Английски
2 семестри
Кампус
Научете повече на английски
Rocky Mountain College

Счетоводната програма в Rocky Mountain College е предназначена да подготви студентите за кариера в държавни, държавни, нестопанска или промишлена счетоводна отчетност. Пр ... [+]

Магистър по счетоводство

Счетоводната програма в Rocky Mountain College е предназначена да подготви студентите за кариера в държавни, държавни, нестопанска или промишлена счетоводна отчетност. Програмата е предназначена да позволи на студентите да изградят умения и знания, разработени чрез бакалавърски курсове, за да станат квалифицирани професионални счетоводители на входно ниво след завършване на курса. Учебната програма се основава на основните компетенции на Американския институт на одиторите на счетоводни принципи (AICPA) и подготвя студентите да се явят на сертифициран експерт-счетоводител. В своята цялост програмата се състои от бакалавърско и висше образование, което в крайна сметка води до магистърска степен по счетоводство.... [-]

Съединени Американски Щати Billings
Септември 2020
Английски
Кампус
Научете повече на английски