University of Maryland College Park

Представление

Прочетете официалното описание

Вдъхновена бизнес обучение

В глобалната икономика бизнес успехът изисква знания и умения, които не са нищо повече от вдъхновение.

В Robert H. Smith School of Business на Robert H. Smith School of Business в Университета в Мериленд , вдъхновеното бизнес обучение е нашият бизнес. Нашият факултет е от световна класа. Нашите изследвания са най-новото. Нашето обучение е опитно и вкоренено в реалния свят. И нашите ученици се научават да мислят като предприемачи.

Един от 12 колежа и училища в Университета на Мериленд в Колидж Парк, Смитското училище е включено в бизнеса, правителствените, нестопанските и професионалните мрежи на метроплекс Вашингтон, DC.

Нашата общност от учени и практици дълбоко подкрепя обучението, докато оборудва студентите, за да успее на един често спорен пазар.

Нашата широка гама от програми, сертификати и дипломи са предназначени да подготвят работещите професионалисти, за да се ударят в земя, изпълняваща се в една световна икономика, която е в поток, като технологиите и глобалната конкуренция ускоряват темпа на промяна.

За да постигнем това, предлагаме програми за магистърски, магистърски, докторски и магистърски програми, на непълно работно време, онлайн и изпълнителни програми за MBA.

Световната икономика е в поток. Технологията и глобалната конкуренция ускоряват темпа на промяна. Предприемачите работят безмилостно, за да намерят следващите големи идеи и да ги направят на пазара и да се мащабират. Бъдещето е несигурно, но изпълнено с безгранична възможност.

Класиране

  • № 2 магистърска програма по финанси (Financial Times, 2018)
  • Изпълнителна програма по мениджмънт № 7, САЩ (The Economist, 2018)
  • 9 онлайн MBA програма (USNews
  • 9 задоволително студент по MBA, САЩ (Bloomberg Businessweek, 2016)
  • № 11 Докторска програма по света (Financial Times, 2014)
  • 15 частна MBA програма, САЩ (USNews
  • Програмата за студентски програми No. 21, US (USNews
  • № 27 на пълен работен ден MBA програма, САЩ (Financial Times, 2018)
  • Изследване №16, свят (Financial Times, 2018)

Академична неприкосновеност

В Смит споделяме общ ангажимент да правим правилните неща по правилния начин. Очакваме, че учениците ще се държат почтено, особено що се отнася до академичните им постижения, и ще ги държат отговорни за нарушенията. Това не е от полза само за нашите студенти сега - това един ден ще им бъде от полза кариерата им, корпорациите и общностите.

Службата на декана е поела ангажимент да създава и насърчава култура на почтеност в Смит. Подкрепяме и прилагаме принципите на академичната неприкосновеност, предписани от Службата за студентско поведение на университета в Мериленд. Смит студенти спазват Университета на Мериленд чест залог:

"Зачитам честта ми, че не съм дал или не съм получил никаква неоторизирана помощ по тази задача / изпит".

Места

College Park

University of Maryland, Robert H. Smith School of Business

Address
Robert H. Smith School of Business, University of Maryland, College Park,
College Park, Мериленд, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 301-405-2189