Rivier University

Представление

Прочетете официалното описание

Rivier University

Спечелете своята степен в един от най-добрите региони на Америка. Rivier University с гордост осигурява традиция на академични постижения, вкоренени в католицизма повече от 80 години.

Нашият малък домашен град Nashua, Ню Хемпшир разполага с жива международна общност и е избран за един от "Най-добрите места за живеене" от списание Money. Rivier се намира на удобно разстояние за шофиране до големите градове в Северна Америка като Бостън, Ню Йорк и Монреал.

Нашият аукцион от 68 акра е дом на 2,600 студенти, които преследват програми на всички нива на обучение, включително компютърни науки, психология, бизнес и либерални изкуства. Университетът предлага изключително достъпни такси за обучение и стипендии, основани на заслуги за чуждестранни студенти.

Международни стипендии

Балансирани стипендии за студентски стаж до $ 51 000 се предлагат на квалифицирани студенти.

местоположение
Нашият университет се намира само на 45 минути от световноизвестния град Бостън, шестата най-голяма икономика в САЩ, която предлага чудесни възможности за международни студенти да преследват КПИ и ОПТ с големи работодатели.


Учебно качество
С 15: 1 съотношение студент към факултет университетът предлага на всеки студент индивидуализирано учебно преживяване в приветлива общност


Изберете Програми
BS в бизнеса; BS в биотехнологиите; BS в областта на финансите; BS в математическото образование; BS в сестринството; НЧ в психологията; BS в здравеопазването


MS в управлението на информационните технологии; MBA; MS в компютърни информационни системи; MS в компютърни науки

Изисквания за прием
Бакалавърска степен: 5.5 IELTS (или еквивалентна) и диплома за висше образование с минимум 3.0 GPA
Завършил: 5.5 IELTS (или еквивалентен) и 3.0 GPA от акредитиран университет.


Начало на датите
Януари и август (студент)
Януари, май и август (завършил)

Места

Nashua

Address
420 South Main Street
Nashua, NH 03060

Nashua, Ню Хемпшир, Съединени Американски Щати