Rennert English Language School

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли в Rennert, най-добрият избор в училища за постигане на целите си по английски език. Независимо дали искате да подобрите своите умения по английски за комуникация за професионални цели, за да присъства на един американски университет, за пътуване, или да говорите с международни приятели, Rennert има програма и експертизата се нуждаете.

Каква е разликата Rennert? Опитът, малки класове и лична връзка. От 1973 г. е преподавател Rennert езици и се гордее с най-малкия размер класа в Ню Йорк с максимум 10 ученици. Нашите квалифицирани, посветени учители въвеждат на английски език към живота с помощта на комуникативно метод на изучаването на езици и ви потапят в реалния свят в две от най-вълнуващите американски градове: Ню Йорк и Маями!

Нашите иновативни Arts плюс English програма включва индивидуални курсове по Танци, Мода, Музика, Make-Up артистичност, Фотография, и.д. и филмово в New York City. Arts Маями плюс курсове по английски език включват Salsa латински танци и видео на слънчевите брегове на South Beach.

Експертиза Rennert в TOEFL и Cambridge подготвителни курсове изпит, Програма Достъп University и Professional English Програма за професионалисти, работещи се спазва цял свят. Дори учителите идват от цял ​​свят за нашите курсове за обучение на учители Tesol да получи конкурентно предимство в тяхната страна.

Rennert Ню Йорк и Маями Rennert South Beach предлагаме пълен график на ръководната роля на учителя дейности, свободни часове и екскурзии за подобряване на вашето удоволствие и да си по английски комуникационни умения в действие. Каним ви да проучат нашите програми и изберете този, който е най-добре за вас. Надяваме се да се видим скоро в Ню Йорк или Маями!

Места

Ню Йорк

Address
Rennert New York City
216 East 45th Street

NY 10017 Ню Йорк, Ню Йорк, Съединени Американски Щати

Маями бийч

Address
Rennert South Beach
560 Lincoln Road

FL 33139 Маями бийч, Флорида, Съединени Американски Щати

Програми

Това училище също предлага: