Presidio Graduate School

Представление

Прочетете официалното описание

Нашата мисия

Обучавайте и вдъхновявайте ново поколение от квалифицирани, визуални и предприемчиви лидери, които да трансформират бизнеса и обществената политика и да създадат по-справедлив, проспериращ и устойчив свят.

Нашата визия

Чрез подхранване на вродените лидерски умения в различни народи с различни умения и интереси и насърчаване на подкрепяща мрежа сред тях ние ще активизираме хиляди професионалисти по целия свят и ще ги развиваме като лидери, които ще проектират, ръководят, влияят и развиват процъфтяващи предприятия за устойчиво бъдеще.

Нашите ценности

Тези ценности се вливат във всичко, което правим в класната стая.

ОБЩНОСТТА

Студентите в PGS се обучават един друг, в класната стая и извън нея. Те предизвикват взаимни допускания, разширяват обхвата на опита си и се учат взаимно, за да видят света от различни гледни точки. Тази жизнена мрежа през целия живот води екскурзоводи през тяхната кариера и извън нея.

Иновации

PGS насърчава иновативен и задвижван дух. Продължаващата ангажираност с ключови лидери в индустрията като факултет, Change Agents in Residence, гостуващи преподаватели и попечители ни позволява да разгледаме по-задълбочено перспективата за използване на иновациите за общото благо и подготвя учащите да проектират и ръководят пионерски предприятия, предприятия и организации.

Почтеност

Създаването на по-добър свят изисква най-голяма почтеност, смелост и честност. Това е вкоренено в нашите академични среди, операции и взаимоотношения със студенти, възпитаници, преподаватели, акредитори, членове на борда и по-широката общност.

Социална справедливост

Нашата общност е всеобхватна. Ние колективно работим в стремежа си към социалната справедливост и общото благо. Ние прегръщаме всички форми на разнообразие в учещите, персонала, факултета и настоятелството. Нашият ръководен от студенти Комитет за разнообразието и социалното правосъдие ни води непрекъснато към по-нататъшно включване.

устойчивост

PGS е дълбоко ангажиран с екологичната и социална устойчивост, която навлиза в нашата педагогика, учебна програма и общност. Подготвяме нашите обучаващи се да подобрят устойчивостта в бизнеса и организациите. Като лидер в областта на висшето образование се стремим да повлияем на други университети да интегрират устойчивостта в разработването на програмите си.

Личностно развитие

Докато в PGS учащите се преживяват паралелно пътуване на развитието на трансформационното лидерство и личностния растеж. Студентите разбират теорията, развиват умения и придобиват личното майсторство, което е необходимо да бъдат инструменти на промяната, която желаят да видят в света.

Защо Presidio Graduate School?

Устойчивост във всеки курс.

Ние не се занимаваме само с устойчивост като изборна, защото в днешния свят това не е опция. Всеки курс се преподава чрез обектива за устойчивост, която обучава учениците да виждат в системите - не само думи и числа. Разбирането как всичко е свързано е президийска суперсила.

Сътрудничи си път към върха!

Работим усилено за създаването на истинска общност за учене. Нашият факултет и студентски орган вярват, че проблемите, които не могат да бъдат разрешени, се решават само чрез съзнание. Времето в клас включва уъркшоп, дида, бързи пожари, диалог и лекции.

Трудовият опит е образование.

Повечето хора се учат най-добре, като практикуват това, което са научили, а не като слушат лекции или четат книги (не само книги). Нашата програма за опити за учене има нашите ученици, работещи по проекти за реално планиране за реални компании, които имат реално въздействие. Това е част от университетите с 360 степени, цялостното учене.

Места

Сиатъл

Address
4450 Blakely Avenue NE
Bainbridge Island, Seattle

98110 Сиатъл, Област Колумбия, Съединени Американски Щати

Сан Франциско

Address
Сан Франциско, Калифорния, Съединени Американски Щати