Point Loma Nazarene University

Представление

Прочетете официалното описание

Point Loma назаретянин университет е известен за това, че напред-мислене. В PLNU, академици, вяра, и общността са всички жизнено значение. Студентите се възползват от този балансиран подход към образованието и оставят PLNU подготвени да мислят, акт, и да допринесе за света.

В допълнение към повече от 60 бакалавърски области на изследване, PLNU предлага завършил програмата регионални центрове в цяла Южна Калифорния. PLNU обслужва повече от 3500 студенти.

Знаете ли?

От 2004 г. над 90 на сто от PLNU студенти, които са подали заявление за допускане до медицински, стоматологични, оптометрия, аптека, и ветеринарните училища са допуснати. В доклада на отворените врати 2008 г., проучване PLNU в чужбина програма класира 15-та в страната (сред градусови-отпускане институции магистърски) за процент на студенти, участващи - около 30 на сто от завършва възрастни са учили в чужбина. PLNU е национално призната за лидерската си позиция в областта на устойчивото развитие - спечелване на Сан Диего екологични услуги Recycler на годината наградата четири от последните шест години и да бъде обявен за един от Америка 100-зелените училища по Сиера клуб през 2010 г. и 2011. Чрез LoveWorks PLNU на Краткосрочен мисията на програмата, на повече от 2000 студенти, преподаватели, служители и възпитаници са служили на хората в нужда в около 60 области на света. Център PLNU за международно развитие изследвания устойчиви бизнес практики и решения на бедността в световен мащаб. От 2005 г., 22 студентски филми / телевизионни програми са спечелили награди или появиха на кино фестивали. Екип на реч и дебат PLNU му е бил републикански шампион в Националните парламентарен дебат Сдруженията "едногодишната лотария конкуренция четири от последните седем години, конкурентни срещу такива училища като Калифорнийския университет в Бъркли и UCLA.

Места

Сан Диего

Point Loma Nazarene University

Address
3900 Lomaland Drive
San Diego, CA 92106

Сан Диего, Калифорния, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 619-849-2200