Прочетете официалното описание

Point Loma назаретянин университет е известен за това, че напред-мислене. В PLNU, академици, вяра, и общността са всички жизнено значение. Студентите се възползват от този балансиран подход към образованието и оставят PLNU подготвени да мислят, акт, и да допринесе за света.

В допълнение към повече от 60 бакалавърски области на изследване, PLNU предлага завършил програмата регионални центрове в цяла Южна Калифорния. PLNU обслужва повече от 3500 студенти.

Знаете ли?

От 2004 г. над 90 на сто от PLNU студенти, които са подали заявление за допускане до медицински, стоматологични, оптометрия, аптека, и ветеринарните училища са допуснати. В доклада на отворените врати 2008 г., проучване PLNU в чужбина програма класира 15-та в страната (сред градусови-отпускане институции магистърски) за процент на студенти, участващи - около 30 на сто от завършва възрастни са учили в чужбина. PLNU е национално призната за лидерската си позиция в областта на устойчивото развитие - спечелване на Сан Диего екологични услуги Recycler на годината наградата четири от последните шест години и да бъде обявен за един от Америка 100-зелените училища по Сиера клуб през 2010 г. и 2011. Чрез LoveWorks PLNU на Краткосрочен мисията на програмата, на повече от 2000 студенти, преподаватели, служители и възпитаници са служили на хората в нужда в около 60 области на света. Център PLNU за международно развитие изследвания устойчиви бизнес практики и решения на бедността в световен мащаб. От 2005 г., 22 студентски филми / телевизионни програми са спечелили награди или появиха на кино фестивали. Екип на реч и дебат PLNU му е бил републикански шампион в Националните парламентарен дебат Сдруженията "едногодишната лотария конкуренция четири от последните седем години, конкурентни срещу такива училища като Калифорнийския университет в Бъркли и UCLA.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Магистър по изкуствата (MA)

Point Loma Nazarene University

Тази програма ще оборудва можете да изпълни призванието си, с курсове като водещ в различни общности, Управление на конфликти и промени, на организационните системи и пов ... [+]

Ти усети желание за нещо повече, за да се превърне в лидер в който сте били призовани да бъдем.

Готови сте да предприеме следващата стъпка в кариерата си, за да поеме по-голяма степен на лидерство и контрол върху бъдещето си. Майсторът на изкуствата в организационното ръководство ще ви подготви да доведе други с истинска увереност и баланс. Тази програма е предназначена за работещи професионалисти с две опции за доставка, за да ви осигури гъвкавост, което трябва да се печелят си степен, като същевременно продължава да работи в сегашната си роля. Като се започне през есента на 2016 можете да се запишете в онлайн формат 100% достъпно от всяко място, или формата, в-лице, което отговаря на една нощ седмично в нашата мисия Valley колежа в Сан Диего.... [-]

Съединени Американски Щати San Diego
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
20 месеца
Кампус
Научете повече на английски