Pepperdine University School of Public Policy

Представление

Прочетете официалното описание

Америка се нуждае от лидери. Готов ли си?

В Пепърдинската школа за публична политика, учениците се учат от практикуващите в областта на реалната политика, за да станат добре закръглени и успешни лидери. Ние използваме уникална учебна програма, която обединява количествен анализ на политиката с курсова работа по история и политическа философия, за да подготви учениците за въздействащи кариери от двете страни на пътеката.

School of Public Policy students in classroom

Разходи за участие

Училището по обществена политика „Пепърдин“ награждава редица стипендии всяка година. Тези награди се предоставят чрез предоставени средства, подаръци от поддръжници и възпитаници, както и чрез разпределение на общи фондове на университета. Комитетът за стипендии награждава стипендии въз основа на заслуги и академичен и професионален опит.

113382_ScreenShot2019-04-05at2.46.00AM.png

* Средна стипендия въз основа на изчислените данни за записване за 2018-2019 г. и не е гаранция за финансиране.

Нашата магистърска програма по публична политика. , ,

  • е идеален за тези, които са на път към докторска степен, както и за тези, които търсят влиятелни кариери в политиката и политиката.
  • ви подготвя за кариера в чуждестранна служба, мозъчни тръстове, неправителствена организация и ръководство на правителството.
  • предлага уникални специализации и възможности за съвместни степени.
  • се намира в сърцето на красивата Малибу, Калифорния, и предлага един от най-добрите обучителни преживявания в страната.
  • е 10-те най-добри програми за обучение на Запад, както е класирано от US News и World Report .

Места

Malibu

Address
24255 Pacific Coast Highway
90265 Malibu, Калифорния, Съединени Американски Щати

Програми