Прочетете официалното описание

Америка се нуждае от лидери. Готов ли си?

В Пепърдинската школа за публична политика, учениците се учат от практикуващите в областта на реалната политика, за да станат добре закръглени и успешни лидери. Ние използваме уникална учебна програма, която обединява количествен анализ на политиката с курсова работа по история и политическа философия, за да подготви учениците за въздействащи кариери от двете страни на пътеката.

School of Public Policy students in classroom

Разходи за участие

Училището по обществена политика „Пепърдин“ награждава редица стипендии всяка година. Тези награди се предоставят чрез предоставени средства, подаръци от поддръжници и възпитаници, както и чрез разпределение на общи фондове на университета. Комитетът за стипендии награждава стипендии въз основа на заслуги и академичен и професионален опит.

113382_ScreenShot2019-04-05at2.46.00AM.png

* Средна стипендия въз основа на изчислените данни за записване за 2018-2019 г. и не е гаранция за финансиране.

Нашата магистърска програма по публична политика. , ,

  • е идеален за тези, които са на път към докторска степен, както и за тези, които търсят влиятелни кариери в политиката и политиката.
  • ви подготвя за кариера в чуждестранна служба, мозъчни тръстове, неправителствена организация и ръководство на правителството.
  • предлага уникални специализации и възможности за съвместни степени.
  • се намира в сърцето на красивата Малибу, Калифорния, и предлага един от най-добрите обучителни преживявания в страната.
  • е 10-те най-добри програми за обучение на Запад, както е класирано от US News и World Report .
Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Курсове за ръководители

Pepperdine University School of Public Policy

Сравнете различния подход на Pepperdine към други програми. Ние използваме уникална програма за лидерство, която обединява количествен анализ на политиката с курсова рабо ... [+]

Степен на публична политика в Pepperdine

Сравнете различния подход на Pepperdine към други програми. Ние използваме уникална програма за лидерство, която обединява количествен анализ на политиката с курсова работа по история и политическа философия, за да подготви учениците за въздействащи кариери от двете страни на пътеката.

Нашата програма за магистър по публична политика ...поема ангажимент за „разнообразие на гледните точки“ и приветства различни политически перспективи.е идеален за тези, които са на път към докторска степен, както и за тези, които търсят влиятелни кариери в политиката и политиката.ви подготвя за кариери в ръководството на правителството, бизнес сектори, свързани с политиката, нестопански организации, външни служби и мозъчни тръстове.предлага уникални специализации и възможности за съвместни степени.е 10-те най-добри програми за обучение на Запад, както е класирано от US News и World Report .Краен срок за кандидатстване за есен 2019 *... [-]
Съединени Американски Щати Malibu
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски

See Your Future Differently From Here

Balanced Approach to Public Policy

Outstanding MPP Graduates