PATTEN UNIVERSITY

Представление

Прочетете официалното описание

В Патън университет, ние вярваме, че всеки трябва да бъде в състояние да получи качествено образование колеж. Ние се ангажираме да направи висшето образование достъпно и достъпна за всички, без значение на тяхната възраст, населено място, етническа или финансово положение.

От 1944 г., Патън университет е спечелила репутацията на внимателно наставничество студенти и прави разлика в нашата общност. Днес ние разширихме нашите възможности чрез онлайн образование, като се поддържа ангажимента си да обогатява света и дава на студентите близо персонално внимание. В Патън, че никога не са само няколко.

Да помогнем, да процъфтяват

С нашите онлайн програми, ние се фокусираме върху подпомагане на работещите възрастни придобиват уменията и знанията, които са им необходими, за да се придвижи или да промени кариерата си. Нашата гъвкава платформа онлайн обучение Ви дава свободата да печелят си степен по вашите думи, докато се наслаждават на тясно взаимодействие с преподаватели и студенти в интригуващ учебна среда.

Ние също така сме ангажирани да превърнат образованието достъпни, така че студентите могат да спечелят степен, без придобиване на тежестта на дълга. Нашият новаторски модел за обучение и стратегически намаляване на бюрократичната отгоре ни позволява да се намалят разходите и да премине на спестяванията ви.

Акредитация Патън университет е акредитиран от WASC Старши колеж и университет комисия ( "WSCUC"). WSCUC е по образованието агенция обслужва разнообразна група от обществени и частни институции на висшето образование в Калифорния, Хавай, и Тихия океан, както и ограничен брой институции извън САЩ Чрез работата на партньорски проверки, базирани на стандарти, договорени от членството, WSCUC насърчава непрекъснато институционална подобрение и осигурява на членовете и неговите избирателни райони, включително и на обществеността, че акредитираните институции изпълняват своите мисии в услуга на своите студенти и на общественото благо.

Места

Оукланд

Address
2433 Coolidge Ave.
94601 Оукланд, Калифорния, Съединени Американски Щати

САЩ онлайн

Address
САЩ онлайн, Съединени Американски Щати