Прочетете официалното описание

Въведение

Осигуряване вълнуващи възможности за обучение и знания и опит от световна класа, всепризнатата факултет, онлайн Стария университет Dominion програми са идеални, за да отговори на нуждите на днешните студенти.

Качествено образование

репутация Old Dominion за качествено образование се простира назад до 1930, когато той отвори врати в Норфолк, Вирджиния, като поделение на Колежа на Уилям и Мери. Днес ODU е една от малкото държавни университети с Carnegie Foundation: разграничение "Докторантски университети висше НИД". Нашите преподаватели създават знания, както и да го споделят. Удостоверяващ качеството на своите програми, Old Dominion University е акредитиран, но Комисията за колежи на Южна асоциация на колежите и училищата за възлагане степен бакалавър, магистър, образование специалист, и докторски степени. В допълнение, многобройните програми на обучение в университета са индивидуално акредитирани от специализирани агенции, признати от Съвета за висше образование за акредитация.

Удобни курсове Предлагането на синхронни и асинхронни онлайн курсове, ODU позволява на учениците да продължат образованието си и все още отговаря на изискванията на семейния и професионалния живот. Научете повече за нашите онлайн учебна среда тук.

Услуги по поддръжка Old Dominion University осигурява същите академични опорите и ресурси за онлайн студенти, както за студенти на университета. Разгледайте нашите онлайн академични ресурси тук, Техническата поддръжка е на разположение през целия ден и цялата нощ, всеки ден от годината.

Програми с обучение на:
  • Английски
Location address
Old Dominion University,
Office of Distance Learning,
Gornto Hall #401

Norfolk, Вирджиния, VA 23529 US
Social Media