Old Dominion University

Представление

Прочетете официалното описание

Въведение

Осигуряването на вълнуващи възможности за обучение и знанията и опита на световна класа, награждавани преподаватели, онлайн програмите на Old Dominion University са идеални за задоволяване нуждите на днешните студенти.

Качествено образование

Old Dominion University , разположен в крайбрежния град Норфолк, е докторски изследователски университет на Вирджиния с над 24 000 студенти, строги академици, енергична жилищна общност и инициативи, които допринасят 2,6 милиарда долара годишно за икономиката на Вирджиния. С исторически корени, започващи преди близо 100 години, ODU вече е един от малкото публични университети с отличие на Фондация Карнеги „Докторските университети: висша изследователска дейност”. Нашите преподаватели създават знания, както и го споделят. Свидетел на качеството на своите програми, Old Dominion University е акредитиран от Комисията по колежите на Южната асоциация на колежите и училищата за присъждане на бакалавърска, магистърска, образователна специалистка и докторска степен. Освен това многобройните програми за обучение в университета са индивидуално акредитирани от специализирани агенции, признати от Съвета за акредитация на висшето образование.

Удобни курсове Предлагайки синхронни и асинхронни онлайн курсове, ODU дава възможност на студентите да продължат образованието си и все още да отговарят на нуждите на семейството и работата. Научете повече за нашата онлайн среда за обучение тук .

Услуги за поддръжка Old Dominion University предоставя същите академични подкрепа и ресурси за онлайн студенти, както за студентите в университета. Разгледайте нашите онлайн академични ресурси тук . Техническата поддръжка е достъпна през целия ден и през цялата нощ, всеки ден от годината.

Места

Norfolk

Address
Old Dominion University,
Office of Distance Learning,
Gornto Hall #401

VA 23529 Norfolk, Вирджиния, Съединени Американски Щати

Програми

Това училище също предлага: