Прочетете официалното описание

Oklahoma City University е coeducational, градски частен университет намира в Оклахома Сити, в квартал Uptown. Университетът е свързана с Обединената методистка църква и предлага голямо разнообразие от степени по свободни изкуства, изобразително изкуство, наука и бизнес. Единственият Оклахома институция, изброени в горния етаж на регионално, master's-университетско ниво категорията от US News и World Report, Оклахома Сити Юнивърсити също е вписана в Форбс "" Най-добър християнски колежи "и" 100 най-добри Кандидат купува. "

Изключителни Programs

Повече от 70 бакалавърски специалности, 20 магистърски степени (включително диплома по право, MBA и две докторски програми), както и програма за възрастни изследвания за работа на възрастните да печелят бакалавърска или бакалавърска степен.

Специални възможности

Service-обучение възможности в учебния план; Университет Honors Program; OCULEADS, програма за стипендии и лидерство; OCU-изпълнители Тайван учебна програма; Център за междуличностни изследвания чрез филми и литература; Вашингтон Семестър програма; учат в чужбина програма; и още!

Опитен факултет

Седемдесет и осем процента от нашите преподаватели държат най-високите степени в своите области. Професори, не дипломирани асистенти, учат, всички класове.

Персонализирано внимание

Student / съотношение преподаватели от 11: 1 и клас размери от около 17 за първокурсници и 13 за големите студенти

Различна среда

Повече от 1800 студенти и 600 докторанти от 46 държави и 43 чужди страни

Active Campus

Повече от 80 студенти, ръководени от организации, включително седем национални братства и мъжки и женски клубове, нашата собствена глава на местообитания за човечеството, мултикултурни студентски асоциации, Студентското правителство и др.

Stellar Лека атлетика

Звездите са спечелили 60 национални първенства, включително крос шампионат страна Ная мъжете на 2015 г., твърдейки, че заглавието за трета поредна година. OCU студентски-спортисти са запазили цялостната GPA от 3.0 или по-висока в продължение на 13 поредни години.

Идеално място

Нашите 104 парк-подобен дка се намират в сърцето на Оклахома Сити, само на минути от разнообразна гама от образователни, социални, културни и развлекателни възможности.

Извънредна финансова поддръжка

Повече от $ 34 милиона присъжда ежегодно в академични заслуги или представяне на стипендии, с награди, вариращи от $ 1,000 до $ 10,000. Много други стипендиантски програми като Клара Лупър учени и индийски програма на Американската Стипендия за оказване на помощ на нашите ученици. Повече от 90 процента от учениците получават академични заслуги, производителност или нужда базирани финансова помощ.

Бързи факти

Oklahoma City University обгръща Обединената методистка традиция на стипендия и услуги и приветства всички вероизповедания в богата културна общност, която е посветена на благосъстоянието студент и успех. Мъжете и жените се стремят академични постижения чрез строга учебна програма, която се фокусира върху интелектуална, морална и духовно развитие на учениците, за да ги подготви да стане ефективни лидери в услуга на своите общности.

Кратка история на OCU Oklahoma City University е чартиран като Epworth университет на 1-ви септември 1904. Първите студенти присъстваха клас в едно всички предназначение сграда. Сто и шестнадесет студенти, приети които попадат. Оригиналната сграда все още е постоянна и е част от Epworth United Church методист в Оклахома Сити.

Оцеляване бурите на финансови затруднения, университетът се премества в Guthrie през есента на 1911. Класове са проведени в старата Оклахома територия Капитолия. По това време името е променено на методистки университет на Оклахома. През 1922 г. името е променено на Оклахома Сити Колидж. Колежът е преместен на сегашното му място в Оклахома Сити. Сегашната сграда на администрацията помещава класни стаи, така и на студентските общежития. През 1924 г., на колежа е преименуван Oklahoma City University. Научете повече "

записване: Повече от 2300 студенти и 1700 докторанти от 46 държави и 49 чужди страни

Student / Факултет Ratio: 11: 1

Среден размер на класа за първокурсници: 17

Среден размер на класа за големите студенти: 13

Campus: 104 парк-подобен акра в центъра на Оклахома Сити

Месторабота: Private United Methodist университет, създаден през 1904 г.

Факултет: Повече от 78 на сто от преподавателите държат най-високите степени в своята област; не преподават от дипломирани асистенти класове

Участие: Повече от 60 студентски организации, включително и шест национални братства и мъжки и женски клубове

Национални Класиране: Последователно класирана като най-подреждане, master's-университетско ниво от US News & World Report

Финансова помощ: Повече от 90 процента от студентите получават академична, заслуги, производителност или нужда базирани финансова помощ

Работно място: Кръстен на "Great College да работят за" по Хроника на висшето образование

Програми с обучение на:
Английски

Това училище също предлага:

Магистър по изкуствата (MA)

Oklahoma City University

Майсторът на изкуствата в TESOL степен е 36 кредит-часова програма. С широка гама от курсове, програмата има за цел да подготви студентите с познания по лингвистика и пед ... [+]

MA степен: Майсторът на изкуствата в TESOL степен е 36 кредит-часова програма. С широка гама от курсове, програмата има за цел да подготви студентите с познания по лингвистика и педагогически същественото обучение в различните аспекти на TESOL, включително, наред с други неща, дизайн на учебната програма, за развитие на материали, методологии, процедури класната стая, и за оценка. Програмата също така предлага на учениците практикум възможности да получат от първа ръка практически опит в областта ... [-]
Съединени Американски Щати Oklahoma City
Отворено кандидатстване
Редовно обучение
36 hours
Кампус
Научете повече на английски

Campus of Oklahoma City University

Oklahoma City University