Nova Southeastern University, Shepard Broad College of Law

Представление

Прочетете официалното описание

Станете част от правната общност в Закона за НСУ

С програмите за дипломи и сертификати за студенти по право, адвокати, практикуващи юристи и професионалисти, разширяващи своите правни знания, законът на Нова Югоизточен университет (НГУ) снабдява всички студенти с умения, необходими за професионален успех - днес, утре и за десетилетия напред.

NSU е разположен във Форт Лодърдейл, Флорида, САЩ, портал към международни юридически кантори, корпоративен щаб, правителствени и нестопански организации, търговия и възможности за предприемачи. Краят на NSU ще ви помогне да фокусирате страстта си, за да ви подготви за успех в кариерата, общността и живота си.

130530_LAW_Exterior_retouched-2018small.jpg

NSU Online предлага шест различни дипломни програми

Магистър по право (LL.M.) за практикуване на адвокати

Магистър по наука по право Образователно право
Магистър по право в областта на трудовото право
Магистър по здравно право
Магистър по право по право

Програма за сертифициране на Paralegal

18 години опит в онлайн образованието.

С 18-годишен опит в онлайн образованието, Юридическият факултет на НГУ са истински ментори и модели за подражание, които ви предизвикват и вдъхновяват. Техният опит и компетентност в установени и нововъзникващи области на правото осигуряват моста между традицията и еволюцията в правната професия. Юридически факултет на НГУ и опитни адвокати преподават всички часове по NSU LL.M., магистър по право и паралелна програма за сертификати.

Постигнете целите си по своя график

Служителите на NSU са тук, за да гарантират, че преходът ви към онлайн студент е безпроблемен. Целта е да улесните възможно най-лесно постигането на целите си чрез потапящо изучаване в дисциплината по ваш избор. Ето защо Шепардският колеж по право в Нов Югоизточен университет е избрал да не изисква GRE или LSAT изпити за допускане в своите онлайн магистърски програми.

Нашата учебна програма е създадена за заети професионалисти, които също имат домашни и семейни задължения. Целевите онлайн курсове ще ви помогнат да спечелите своя магистър по юридически науки само за две години, в удобството на вашия собствен график, от личния живот на вашия дом или офис. LL.M. и програмите за сертификат Paralegal могат да бъдат завършени за една година с редовно обучение.

NSU Shepard Broad College of Law също предлага дипломни програми в своя кампус Форт Лодърдейл, Флорида, САЩ, включително:

Ускорен Юрис Доктор за чуждестранни адвокати - 2 години

Juris Doctor Full Time - 3 години

Juris Doctor Непълно работно време - 4 години (вечерни класове)

Бакалавър по научни паралелни изследвания - 4 години

Бакалавърска степен по право и наука в технологиите

Места

Форт Лодердейл

Address
3305 College Ave, Davie, FL, United States
33314 Форт Лодердейл, Флорида, Съединени Американски Щати