Nova Southeastern University, College of Computing and Engineering

Представление

Прочетете официалното описание

Колежът по изчислителна и инженерна техника на NSU поддържа нишови специализации и се радва на звездна национална репутация

Добре дошли в Колежа по изчислителна техника и инженерство (CCE) в Университета Нова Югоизточна. След индустриалната революция инженерите и учените са начело на иновациите и промените в света. Днес сме изправени пред динамичен и предизвикателен свят, който призовава за спешни решения, за да се балансират както човешките нужди, така и естествените проблеми. Търсенето на лидери за решаване на проблеми с инженерни и изчислителни умения никога не е било по-голямо. Основна сила на образователните иновации Колежът по компютърни технологии и инженерство предоставя образователни програми за отличие, за да подготви студентите за ръководни роли в информационните технологии. Силните страни на колежа включват отличен факултет, авангарден учебен план и гъвкави онлайн и базирани формати за неговите бакалавърски, магистърски и докторски програми.

В CCE ние обучаваме днешните инженери и компютърни специалисти да бъдат утрешните лидери за решаване на проблеми чрез иновативни учебни програми и изследователски дейности. Нашият отличен факултет ангажира студентите в уникална, интерактивна учебна среда, която улеснява академичните постижения и подготвя нашите студенти за бъдещата им кариера, докато печелят BS, MS или докторска степен. степен. Всички програми дават възможност на работещите професионалисти да печелят MS, или докторантура. без да прекъсват кариерата си. Компаниите, които търсят нови източници на таланти, гледат към нашия колеж заради ангажираността ни към нашите студенти и качествени програми.

126129_pexels-photo-1438072.jpeg

Нашата история

През 1964 г. Университетът на Нова технология е утвърден като дипломирана институция по физически и социални науки. Университетът Нова Югоизточен се намира на сушата, която преди е била Форман поле, учебно поле за военноморски авиатори по време на Втората световна война, разположено в Дейви, Флорида. През 1961 г. президентът Джон Ф. Кенеди определи това, което в момента е кампусът от 300 акра само за образователна употреба.

Започвайки през 1975 г. със създаването на дипломирана програма по информатика под ръководството на д-р Едуард Симко, училището е пионер в изчислителните изследвания и образованието. С първия си компютър с общо предназначение - VAX 11/780, училището започва да предлага онлайн програми през 1983 г. и създава първата електронна класна стая през 1985 г.

През 1981 г. доц. Джон Scigliano и Abraham Fischler се спряха на перспективата за започване на докторат по информационни науки на специалисти в областта на информационната библиотека, използващи телекомуникациите като основна среда за доставка.

Центърът за компютърно базирано обучение (CBL) е създаден през 1983 г., за да изгради нов механизъм за предоставяне на обучение за компютърно медиирани комуникации за „онлайн“ обучение. Започва докторат по информационни науки (DAIS).

Училището създава първата електронна класна стая (ECR) през 1985 г. с помощта на магистърската наука по компютърна онлайн програма. Тази програма имаше осем общи курса и седем специализации на обучение, включително обучение и обучение (MSTL), управление на информационните ресурси (MIRM) и информационни системи (MIS).

През 1989 г. Центърът за компютърно базирано обучение (CBL) и Центърът за компютърни науки (CCS) се сливат, за да образуват Центъра за компютърни и информационни науки (CCIS). Новото училище вече поддържа области от специализации в областта на компютърните науки, компютърните информационни системи, информационните системи, информатиката и компютърните технологии в образованието. Д-р Едуард Лийблейн, декан на училището от 1993 - 2009 г.

Бързи факти

  1. Колежът по компютърни технологии и инженеринг подготвя лидери за предизвикателствата на 21-ви век.
  2. Работещите професионалисти оценяват гъвкавите формати за завършване на образователни програми без прекъсване на кариерата.
  3. NSU служи на нацията като Национален център за академични постижения в осигуряването на информация
  4. От 1975 г. NSU е регионален пионер в областта на компютърните изследвания и образованието.
  5. Различни изследвания на факултетите и преподават редица системи и нововъзникващи технологии.
  6. Актуализираните учебни програми правят нашите студенти и магистърски програми наистина актуални.
  7. Колежът е онлайн през 1983 г. и създава първата електронна класна стая през 1985 г.
  8. Концентрациите в нашите висши програми обхващат области от неотложни нужди като киберсигурност, софтуерно инженерство и наука за данни.
  9. Възпитаници работят в организации на Fortune 500, различни федерални и правителствени агенции и университети по целия свят.

Възпитаници

Над 4500 студенти са завършили Колежа по изчислителна техника и инженерство. Възпитаниците са много специална част от общността на колежа по изчислителна техника и инженеринг и се гордеем с всички тях; нашите възпитаници постигнаха успех в индустрията, висшето образование и правителството.

Нашите възпитаници работят в големи организации като Boeing, IBM, Apple, Microsoft, Google и различни правителствени агенции на Съединените щати, както и в колежи и университети по целия свят на преподавателски и административни длъжности.

Асоциацията на възпитаниците на NSU и Колежът по изчислителна техника и инженеринг предлагат голямо разнообразие от възпитаници на събитията през цялата година в Южна Флорида и в цялата страна. Присъединете се към бивши съученици, за да се свържете отново, да се свържете, да общувате, да научите и да се забавлявате. Съветваме ви често да проверявате вашата пощенска кутия, електронна поща и уебсайта на асоциацията на възпитаници, за да научите за предстоящи събития във вашия район.

Места

Форт Лодердейл

Address
3301 College Avenue
33314 Форт Лодердейл, Флорида, Съединени Американски Щати