Northwood University

Представление

Прочетете официалното описание

Мисията на Northwood University е да се разработят бъдещите лидери на глобален свободната инициатива общество.

Основни ценности резюме

Ние вярваме в:

предимствата на предприемачески, свободната инициатива общество. индивидуалната свобода и личната отговорност. функционира от фондация на етиката и почтеността. насърчаване и привличане на глобалната, разнообразна и мултикултурен характер на предприятието.

Изявление Ядро Предназначение

Сърцевина Целта е да се разработи лидери, мениджъри и предприемачи с характера и уменията за шофиране лични, организационни и обществен успех.

Резултати и атрибути

Етичен кодекс

Общността на студенти, преподаватели и служители на Northwood University потвърждава този етичен кодекс, както поведенията, прокарващи нашите общи ценности.

Свобода: Ние ще упражнява лична свобода, докато застраховане на другите имат имунитет срещу произволна намеса в резултат на състояние или обстоятелство, застраховане на тази свобода ще бъде ограничена само от нашата отговорност за последствията от нея.

Уважение: Ние ще се отнасяме към всички други с внимание за техните обстоятелства и с внимателен оглед на тяхната стойност като човешки същества.

Empathy: Ще се стремим да разберем чувствата, мислите и представите за другите, за които състраданието и справедливостта на нашите действия може да доведе.

Духовност: Ние ще търсим духовното развитие, необходими за нашето щастие и растеж и насърчаване на среда, която поддържа този ръст за всички.

Честност: Ние ще обхване истинност, честност, почтеност и поиска липсата на измама или измама в себе си и другите, с които ние действаме.

Постижение: Ние ще упражняват уменията ни да се създаде високо постижение и аплодират висока постигането на другите.

Integrity: Във всички наши действия, ние трябва да се ръководи от един код на поведение, което отразява нашите ценности, безпрепятствено от обстоятелство, лична изгода, обществен натиск или частен изкушение.

Отговорност: Ние ще бъдем отговорни за грижите и хуманното отношение към другите и отговорност за предназначени и непредвидените последици от нашите действия.

A университетското образование е повече от предлаганите курсове, както и опита, предоставени на разположение. Това е архитектурата на тези елементи, предназначени да създаде дефинирани резултати. Като образователна общност, ние се фокусираме нашите усилия за постигането на следните резултати и атрибути.

Нашите възпитаници:

 1. Разберете традицията на свободата.

 2. Има широка практическа разбиране на избраната от тях област.

 3. Запознати с идеите шофиране лидери на предприятието.

 4. Общувайте ефективно в устна и писмена реч.

 5. Разберете сложни глобални въпроси.

 6. Има постоянна атракция за нови идеи.

 7. Може ли да обясни своите лични ценности.

 8. Разбиране на естетическите, творческите и духовни елементи на живота.

 9. Са ефективни само-оценители.

 10. Има действия, ориентирани.

 11. Са квалифицирани в установяване и отстраняване на проблеми.

 12. Потърсете обучение през целия живот.

Идеята Northwood

Ние гледаме на образованието на Northwood University като инвестиция в бъдещето си. Всяко лице, което посвещава време на образованието Northwood се отказва от възможността да посвети това време на всички други занимания, той или тя може да се ангажират в по това време.

Стойността на Idea

Ние вярваме, че конкурентна, продуктивни усилия могат да се преодолеят пречките, решаване на проблеми и постигане на цели; че човешките същества могат да направят разлика в света, в който живеят; че политическата и икономическата свобода са от първостепенна важност в освобождаване на творчеството и производителността; тази жертва - икономии - е необходимо условие за постигане на напредък; че на равни възможности на базата на приноса и неравенството на наградата се използват същите критерии са не само подходящи, но необходимите условия; в една система не принудени в съответствие с някои генерален план; че е различията между ни, които ни интересни и полезни един към друг; в свободата да се провали. Ние трябва да бъдем свободни да носят положителните и отрицателните последици от нашите действия; че в условията на конкурентна система, всички, които участват полза от него; ние се посвещаваме на премахването на изкуствените пречки за равни възможности за всички човешки същества. Расово, религиозно и сексуални бариери са анатема за нас; че едно разбиране и оценяване на изкуствата и хуманитарните науки е основен източник на човешката обогатяване в живота на производителните хора; че образованието никога не е нещо, което един човек може да направи на друг. Тя е по-скоро нещо, което двама души направим заедно. Това означава, че от учебно заведение, основно, фасилитатор на знания.

Ние практика здравословен скептицизъм на голяма и мощна правителство, защото смятаме, че историята е ясно показа, че такива структури се движат бързо от благосъстоянието на хората към е над народа и свободата се изгубиха в баланса. Нашата нетърпимост монолитна мощност е наблюдавано и в бизнеса, труда и правителството спектър. Подозираме, освен това, че като общество не можем да спечелят от създаването на правните монополи, освен в много редки и ограничени обстоятелства.

Това е идеята, Northwood.

история

На 23 март 1959 г., двама млади мъже с една идея, една цел, и прагматична философия, за да го обхване всички, отцепиха от кариерата си в традиционна структура колеж, за да се създаде една нова концепция в сферата на образованието.

Тяхната мечтател идея се превърна в реалност, когато д-р Arthur E. Търнър и Dr. R. Gary Stauffer записани 100 студенти в Northwood Institute, с помощта на имение от 19 век в Alma, Мичиган, като училищна сграда, малко количество пари назаем за оперативни разходи, както и голямо количество решителност.

Northwood е създадена, тъй като светът се променя. Руснаците бяха стартирани Sputnik и Америка беше най-скоро, за да се следват. Stauffer и Turner наблюдаваше надпреварата за космоса. Те представял нов тип университет-он, където преподаването на управление поведе. Докато границите на пространството бяха разкриващи техните тайни, Stauffer и Търнър разбира, всички начинания - техническа, производство, търговия, търговия на дребно, всеки вид бизнес - необходимо състоянието на най-съвременните, етика задвижване управление.

Време е валидиран за успеха на това, което тези двама млади преподаватели, наречени "The Northwood Idea" - включване на уроците на American свободната инициатива общество в класната стая колеж.

Д-р David E. Фрай пое кормилото през 1982 г. и след това д-р Keith A. Pretty през 2006 г., всяко продължаващо същите идеали като Stauffer и Търнър, никога колебаеш от основните ценности, Университета израства и зряло. Академик учебни програми разшири; Northwood превърна от един институт да акредитиран университет, Devos Завършил Училището по мениджмънт е създаден и след това се разширява; Степен Програмата за възрастни и нейните програмни центрове разширени в над 20 локации в осем държави; международни програмни центрове са се образували в Малайзия, Китай, Шри Ланка, и Швейцария народна република; и значителни строителни като университетски студентски центрове живота добавена стойност към опита на Нортууд студентите. Нови начинания като AFTERMARKET изследвания, забавления и спортен мениджмънт и мода мърчандайзинг заедно с партньорство кампус в Монтрьо, Швейцария, показват, обогатен опит за всички наши студенти.

С ясно артикулирана мисия да развиват бъдещите лидери на глобален свободната инициатива, общество, Northwood University се разширява присъствието си в национални и международни събития. Професори са ангажирани в икономическия и политическия диалог; учениците се очертават като шампиони в регионални и национални академични конкурси. На всички кампуси и във всички дивизии, Northwood University е под напрежение и се стреми активно динамично програмиране и повишена влияние.

Northwood University обучава мениджъри и предприемачи - високо квалифицирани и етични лидери. С над 35 000 бивши и жизнена бъдеще пред идеята Northwood е жив и здрав.

Места

вътрешност

Address
4000 Whiting Dr

48640 вътрешност, Мичиган, Съединени Американски Щати