Noble Manhattan Global

Представление

Прочетете официалното описание

За нас

Благородният Манхатън отдавна е участвал в тренировъчното кариера и като такъв е в завидна позиция да успее да събере заедно годините си на знания и опит, като се утвърди като лидер в своята област. В един момент ще научите всичко за това, как курсовете за обучение на треньори са независимо акредитирани в бранша и че можем гордо да претендираме за най-високо ниво на акредитация. Въпреки че обучението ни се провежда в много места в Обединеното кралство и в чужбина, централата ни се намира в Уеймут, без друга причина, освен да разговаряме. Треньорът има за цел да помогне на хората да извлекат максимална полза от живота си, да определи какво е наистина важно и да поддържа баланс.

Офисът е на 20 ярда от плажа, така че всички от нас в екипа преживяват спиращи дъха и вдъхновяващи виждания при пристигането ни на работа и в съчетание с това е гордостта да знаем, че работим в над 26 държави и имаме мрежа от сътрудници в цяла Великобритания. Ние гледаме на нашите ученици като нашето разширено семейство и имаме чудесни отношения с мнозина, които вече са квалифицирани, но искат да останат част от благородния Манхатън. Те се занимават с нас по много различни начини; групи за подкрепа, изложби, менторинг и т.н. и ние винаги търсим начини да им помогнем да развият кариерата си.

За да станат нашите курсове за обучение по-достъпни за студенти по света, те често се провеждат в Лондон или Оксфорд. Курсовете са внимателно проектирани по такъв начин, че те да подкрепят, трябва да сте гъвкави и да правите избор, както и когато научите повече за наставничеството и искате да развиете кариерата си. Важното е, че знаете, че ще бъдете подкрепяни и ръководени по пътя, който ще ви отведе толкова близо, колкото искате, и може да ви признае за високо професионален треньор с признати от отрасъла квалификации.

Места

Richmond

Address
11425 Timber Point Dr
Richmond, Вирджиния, Съединени Американски Щати

Weymouth

Address
Noble Manhattan Coaching Ltd P.O Box 2142 Weymouth Dorset DT3 5YS, United Kingdom
Weymouth, Англия, Великобритания

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: