NewSchool of Architecture and Design

Представление

Прочетете официалното описание

DISCOVER NEWSCHOOL

NewSchool на Architecture & Design е световно призната дизайн университет известни на нашите напред мислене професори, индустриални връзки и вдъхновяваща кампус общност. Нашите ученици са иновативни дизайнери, които са страстни за преследването вълнуващи кариери в областта на дизайн, архитектура и Дигитални изкуства. От първия си ден в клас, ние ще ви помогнем бутнете творческите си граници, докато ви дава инструментите да растат като дизайнер.

Нашите сътрудничества с всепризнатата дизайн училищата като Design училище Media в Оукланд, Нова Зеландия и Domus Academy в Милано, Италия ще ви даде перспектива глобален дизайн. Ще имате връзки с влиятелни компании от цял ​​свят чрез нашите реализирани възпитаници на мрежата и индустриални партньорства. Нашите услуги за кариерата Advisors са посветени да ви помага да се подготвят за творческия си кариера.

ПРОМИШЛЕНОСТ ПАРТНЬОРСТВА & развитие на кариерата

Нашите програми са проектирани с бъдещата си кариера в ума. Ще работите върху реални проекти, развиване на уменията си със стандартно софтуерна индустрия и се учат от професори, които се изпълняват, работещи професионалисти в своята област. Нашата мрежа от университети дизайн може да ви даде връзки с някои от най-влиятелните компании в света, включително Nokia, Gensler и Sony Entertainment.

GLOBAL CONNECTIVITY

Design няма граници и нито пък NewSchool. Ние сме част от една глобална мрежа от над 75 водещи дизайнерски университети в 29 страни. Ще изпитате истинска глобална класна стая с уникални програми за обучение, разнообразен международен орган студент, напречно локация сътрудничества, както и световно известни гост-преподаватели.

Академични постижения

Нашите студенти и преподаватели са последователно вдига летвата, като печели множество конкурси извън класната стая. Нашата Магистър по програма Architecture наскоро бе класирана Топ 30 на света от Frame Magazine и нашето Проектиране и програми Digital Arts са разработени в сътрудничество с две всепризнатата дизайн училища Media Design School в Окланд, Нова Зеландия и Domus Academy в Милано, Италия.

NewSchool на Architecture & Design е акредитиран от Западната асоциация на училищата и колежите (WASC) Старши College и University Комисията. Програмен акредитация за нашите професионални програми архитектура се осигурява чрез Национален архитектурен акредитиране съвет (NAAB).

CAMPUS & ОБЩНОСТТА

Нашата кампус се намира в сърцето на вълнуващо East Village дизайн квартал в центъра на Сан Диего; дом на водещи дизайнерски студия, производствени обекти и иновативни компании в световен мащаб. Дали скициране в един от нашите много студийни пространства, проектиране на рендиране в нашите състоянието на най-съвременните компютърни лаборатории, или произвеждат своя дизайн на нашия 3D принтер - NewSchool разполага с инструментите, от които се нуждаете, за да донесе на творческите си идеи за живота.

Международна подкрепа STUDENT УСЛУГИ:

Подкрепа в процеса на записване
Видова поддръжка и консултации
Съдействие при жилища
Активен подкрепа по време на колежа
Тук се предлагат програми по:
  • Английски

Преглед на магистратури » Преглед Online Summer courses » Преглед Online Магистратура » Преглед Бакалавриати »

Програми

Това училище също предлага:

Магистратура

завършил архитектура градуса

Campus Редовна форма 2 - 3  October 2019 Съединени Американски Щати San Diego

NewSchool предлага множество магистърски програми в областта на архитектурата, за да се отговори на специфичните нужди на нашата индустрия. Много от нашите програми са NAAB акредитирани. NewSchool може да избере да се съсредоточи обучението си и в двата Neuroscience за архитектура или Healthy Урбанизъм. [+]

NewSchool предлага множество магистърски програми в областта на архитектурата, за да се отговори на специфичните нужди на нашата индустрия. Много от нашите програми са NAAB акредитирани. При искане за повече информация ни записване специалист може да обясни различните предложения по програмата по-подробно, за да ви помогне да намерите пътя, който е точно за вас.

The Магистър по архитектура I степен е NAAB акредитирана степен, че подготвя студентите да преследват състояние архитектура лицензирането. Програмата е разделена на две песни в зависимост от образованието на ученика. Студентите, които имат по-бакалаври в областта на архитектурата от програма, която не е била акредитирана NAAB може програмата да приключи за две години. Студентите, които имат бакалавърска степен по несвързан поле ще прекарат още една година учене на основите на архитектурата и завършване на степента на три години. ... [-]


Видео

This is NewSchool of Architecture + Design

За контакти
Адрес на мястото
NewSchool of Architecture + Design
1249 F Street

San Diego, California, 92101 US