New York University, Leonard N. Stern School of Business

Представление

Прочетете официалното описание

От първия ден, историята на NYU Stern (University New York, Leonard N. Stern School на Business) е отразено, че на града, до която е толкова тясно свързана. Бизнес училище Нюйоркския университет бе основан преди малко повече от 100 години, за да се осигури бизнес обучение на синовете и дъщерите на имигрантите. Днес, Leonard N. Stern Бизнес училище е в челните редици на бизнес образование в Америка и по света. NYU Stern Ценности В НЮ Stern, ние сме с форма на среда, която подхранва напредничавите лидери. Ние сме създали най-богатият среда за изучаване на стопанска дейност в страната чрез нашия ангажимент за 4 ценности.

  • Academic Excellence Ние вярваме, че високите постижения не идва от знанието правилните отговори, но в задаваме правилните въпроси. С една от най-големите и най-добрите факултети в света, нашите ученици се развиват не само по-дълбоко набор от умения, но по-широка перспектива за ролята на бизнеса в света.
  • IQ + EQ Ние ценим IQ и EQ както и форма на общност с хора, които имат и двете интелектуални и междуличностни силни страни.
  • Collaborative Общността Ние вярваме в стойността на нашето уникално сътрудничество на Общността и предоставя изобилие от възможности за лидерски роли, на екипа, клубове и кохорти за насърчаване на култура на учене в сътрудничество и правиш.
  • Енергията на Global Hub Ние вярваме в интегрирането на енергията на Ню Йорк в нашата академична култура. Ние използваме близостта до бизнеса и културните богатства на NYC в творчески и иновативни начини.

Места

Ню Йорк

Address
NYU Stern
Henry Kaufman Management Center
44 West Fourth Street

10012 Ню Йорк, Ню Йорк, Съединени Американски Щати

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: