New York Institute of Technology (NYIT)

Представление

Прочетете официалното описание

Нюйоркски технологичен институт - Колеж по инженерни и компютърни науки

Разгледайте Нюйоркския технологичен институт - динамичен, високо класиран и акредитиран университет с нестопанска цел, посветен на обучението на следващото поколение лидери, както и за вдъхновяване на иновациите и развитието на предприемачеството.

111909_Picture1.png

За Нюйоркския технологичен институт:

Нюйоркският технологичен институт предлага бакалавърски, дипломирани и професионални образователни програми в повече от 50 области на обучение, включително компютърни науки, данни и киберсигурност; биология и биомедицински изследвания; архитектура и дизайн; инженерство; здравни професии и медицина; ИТ и цифрови технологии; управление; комуникации и маркетинг; образование и консултиране; енергия и устойчивост. Нестопански, независим, частен и несектарен институт за висше образование, университетът посреща повече от 9000 студенти по целия свят. Университетът има университети в Ню Йорк и Лонг Айлънд (Ню Йорк), Джоунсборо (Арканзас) и Ванкувър (Британска Колумбия) и програми по целия свят. Повече от 100 000 възпитаници включват ангажирана мрежа от изпълнители, създатели и новатори, подготвени да променят света, да решават предизвикателствата от 21-ви век и да преоткриват бъдещето.

От 1955 г. NYIT преследва своята мисия:

 • Осигурете професионално образование, ориентирано към кариерата
 • Дайте на всички квалифицирани студенти достъп до възможности
 • Подкрепа за научни изследвания и стипендии, които са от полза за по-големия свят

Кои сме ние:

В Нюйоркския технологичен институт многообразието е представено от мозайка от ангажирани студенти, всяка от които допринася с уникални интелектуални, културни и творчески подаръци за богата, жизнена обществена общност. Преподавателите и студентите на университета представят и приемат разнообразие от гледни точки, ценности, идеи, среди, стилове, подходи, преживявания и вярвания - осигурявайки стимулиращо, подхранващо и наистина космополитно образование от 21-ви век. Вижте NYIT с един поглед тук.

111914_Picture1.png

Къде сме:

 • Лонг Айлънд, Ню Йорк (Old Westbury)
 • Ню Йорк, Ню Йорк
 • Джоунсборо, Арк.
 • Ванкувър, Канада

За Колежа по инженерни и компютърни науки:

111915_Picture1.png

Нюйоркският технологичен институт се нарежда сред първата трета от акредитираните инженерни програми, изброени от US News

Идеите, които изглеждат невъзможни за реализиране, се оформят всеки ден в Нюйоркския технологичен институт, където учениците се учат да решават проблеми, да допринасят за решения и да работят по предизвикателствата от 21-ви век, които пряко засягат света. Студентите на NYIT изпитват забележителна възвръщаемост на инвестициите в образованието си: завършват с професионална подготовка, притежават умения и опит, търсени от най-добрите работодатели, завършили програми и изследователски институции по целия свят. Докладът PayScale's College Salary поставя Колежа по инженерни и компютърни науки сред първите 28% от инженерните училища въз основа на потенциала за заплати.

Академични програми:

 • Електротехника и компютърна техника, MS
 • Биоинженеринг, MS
 • Машиностроене, MS
 • Компютърни науки, МС
 • Информационна, мрежова и компютърна сигурност, MS
 • Data Science, MS

Център за предприемачество и технологични иновации (ETIC)

Центърът за предприемачество и технологични иновации (ETIC) е център на Нюйоркския институт за технологии за насърчаване на откриването, култивирането на нови предприятия и продукти, както и нови идеи в областта на технологиите, инженерните науки и приложните науки. Чрез разширяване на партньорствата между промишлеността, академичната общност и професионалните организации, ETIC се стреми да промени нещата в критичните области на ИТ и киберсигурността, биоинженерството и медицинските изделия, както и енергетиката и зелените технологии.

Работейки в най-съвременните лаборатории и съоръжения на ETIC на 8000 квадратни метра, студентите работят с партньорски компании и мрежи от инвеститори, като им помагат да станат лидери на трансформация в тази област.

Приложни изследвания и стипендии:

Изследователските усилия на Нюйоркския институт за технологии получават безпрецедентно финансиране от националните агенции и чрез усилия за вътрешно финансиране. Опитът на университета в области като киберсигурност, роботика, имплантируеми / носими технологии, медицина, здравеопазване, устойчивост и др. Укрепват нарастващата репутация на NYIT за предоставяне на иновативни технологични решения за реални проблеми.

Акредитация: Нюйоркският технологичен институт е акредитиран от Комисията за висше образование в Средните държави и е нает от Съвета на регентите на Държавния университет в Ню Йорк; нашите индивидуални програми и училища, както и нашите глобални кампуси, също имат престижни акредитации. Вижте пълен списък на агенциите за акредитация.

Места

Ню Йорк

New York City (Manhattan)

Address
1855 Broadway
10023 Ню Йорк, Ню Йорк, Съединени Американски Щати

Old Westbury

Long Island (Old Westbury)

Address
Northern Boulevard
P.O. Box 8000

11568-8000 Old Westbury, Ню Йорк, Съединени Американски Щати

Ванкувър

Vancouver

Address
701 West Georgia Street, 17th floor
Vancouver, BC
Canada

V7Y 1K8 Ванкувър, Британска Колумбия, Канада