New England College

Представление

Прочетете официалното описание

60610_ScreenShot2017-11-14at11.19.40.png

New England College е частна колежа с нестопанска цел, разположена в типичния за Ню Англия град Хенкирър, Ню Хемпшир, посветен на предоставянето на изключителна подготовка за студенти, завършили висше образование и докторанти от цял ​​свят.

Класирана от US News и World Report в най-високата класа на бакалавърските колежи на север, New England College подготвя студентите по начин, който е силен, задълбочен и ангажиращ. Ние го наричаме "опитно учене" или научаваме по-добре. Независимо дали става въпрос за курс по бизнес или философия, професорите на NEC включват практически опит в учебната програма, така че студентите да завършат с повече от една степен.

Има много елементи в колеж "Нова Англия", които може да ви интригуват - уникална философия на образованието, живописна обстановка в кампуса или всички дейности, които могат да допринесат за вашата лична трансформация - и просто може да откриете, че това е точното място за вас. Добре дошли!

Равни образователни възможности

Политиката на New England College е да администрира всички образователни програми и свързаните с тях услуги и ползи по начин, който не води до дискриминация поради раса, цвят, религия, пол, сексуална ориентация, възраст, национален произход, физически или психически увреждане или други характеристики, които не могат законно да бъдат основа за предоставяне на такива програми или услуги. Освен това всяка област в рамките на институцията ще насърчи кандидатурите на малцинствени и студентски студенти да отстранят последиците от всякаква дискриминация в предоставянето на образователни и свързани услуги и да установят процедури, които ще осигурят равно третиране и равен достъп до учебните заведения за всички студенти, съгласно изискванията на закона.

60611_ScreenShot2017-11-14at11.20.09.png

NEC с един поглед

Campus : Henniker, Ню Хемпшир се намира на 15 минути от столицата на държавата (Concord, NH), на 30 минути от най-големия град (Манчестър, NH) и на 90 минути от Бостън. красотата на нашия 220-акра кампус и река Контоук.

Програми : 37 програми за бакалавърска степен, 12 магистърски програми и една докторска степен се доставят в традицията на либералните изкуства и с акцент върху ученето през целия живот, чрез отдадения и завършен факултет.

Студенти : Приблизително 1000 ученици в университета и 900 онлайн студенти и 900 студенти от цял ​​свят посещават Ню Англия Колидж. Опитът на NEC е съвместен и подкрепящ. Много разнообразни, над една трета от учениците на NEC се идентифицират като ученици на цвят.

Дейности : 18 вариращи спортове, многобройни интрамурални спортове и над 40 клуба и организации от всякакъв вид, както и безкраен график на забавни дейности и събития правят лесно да се почувствате, като че ли принадлежите към NEC. Станете част от народа на поклонниците!

Стажове : студентите от NEC са се възползвали от над 1000 възможности за стаж, постоянен достъп до реалния опит и практическо обучение чрез активно сътрудничество с партньори от индустрията и услуги по кариерно консултиране.

Мисия и визия

Мисия

Колеж "Нова Англия" е творческа и подкрепяща учебна общност, която предизвиква хората да трансформират себе си и техния свят.

Визия

Колеж "Нова Англия" ще бъде най-уважаваният и търсен малък частен частен колеж в Ню Хемпшир, известен с иновативните си академични програми и като лидер в опитите за обучение.

60612_ScreenShot2017-11-14at11.21.31.png

Места

Henniker

Address
98 Bridge Street
03242 Henniker, Ню Хемпшир, Съединени Американски Щати
Уебсайт
Телефон
603.428.2000

САЩ онлайн

Address
САЩ онлайн, Съединени Американски Щати