New England College

Представление

Прочетете официалното описание

60610_ScreenShot2017-11-14at11.19.40.png

New England College е частна колежа с нестопанска цел, разположена в типичния за Ню Англия град Хенкирър, Ню Хемпшир, посветен на предоставянето на изключителна подготовка за студенти, завършили висше образование и докторанти от цял ​​свят.

Класирана от US News и World Report в най-високата класа на бакалавърските колежи на север, New England College подготвя студентите по начин, който е силен, задълбочен и ангажиращ. Ние го наричаме "опитно учене" или научаваме по-добре. Независимо дали става въпрос за курс по бизнес или философия, професорите на NEC включват практически опит в учебната програма, така че студентите да завършат с повече от една степен.

Има много елементи в колеж "Нова Англия", които може да ви интригуват - уникална философия на образованието, живописна обстановка в кампуса или всички дейности, които могат да допринесат за вашата лична трансформация - и просто може да откриете, че това е точното място за вас. Добре дошли!

Равни образователни възможности

Политиката на New England College е да администрира всички образователни програми и свързаните с тях услуги и ползи по начин, който не води до дискриминация поради раса, цвят, религия, пол, сексуална ориентация, възраст, национален произход, физически или психически увреждане или други характеристики, които не могат законно да бъдат основа за предоставяне на такива програми или услуги. Освен това всяка област в рамките на институцията ще насърчи кандидатурите на малцинствени и студентски студенти да отстранят последиците от всякаква дискриминация в предоставянето на образователни и свързани услуги и да установят процедури, които ще осигурят равно третиране и равен достъп до учебните заведения за всички студенти, съгласно изискванията на закона.

60611_ScreenShot2017-11-14at11.20.09.png

NEC с един поглед

Campus : Henniker, Ню Хемпшир се намира на 15 минути от столицата на държавата (Concord, NH), на 30 минути от най-големия град (Манчестър, NH) и на 90 минути от Бостън. красотата на нашия 220-акра кампус и река Контоук.

Програми : 37 програми за бакалавърска степен, 12 магистърски програми и една докторска степен се доставят в традицията на либералните изкуства и с акцент върху ученето през целия живот, чрез отдадения и завършен факултет.

Студенти : Приблизително 1000 ученици в университета и 900 онлайн студенти и 900 студенти от цял ​​свят посещават Ню Англия Колидж. Опитът на NEC е съвместен и подкрепящ. Много разнообразни, над една трета от учениците на NEC се идентифицират като ученици на цвят.

Дейности : 18 вариращи спортове, многобройни интрамурални спортове и над 40 клуба и организации от всякакъв вид, както и безкраен график на забавни дейности и събития правят лесно да се почувствате, като че ли принадлежите към NEC. Станете част от народа на поклонниците!

Стажове : студентите от NEC са се възползвали от над 1000 възможности за стаж, постоянен достъп до реалния опит и практическо обучение чрез активно сътрудничество с партньори от индустрията и услуги по кариерно консултиране.

Мисия и визия

Мисия

Колеж "Нова Англия" е творческа и подкрепяща учебна общност, която предизвиква хората да трансформират себе си и техния свят.

Визия

Колеж "Нова Англия" ще бъде най-уважаваният и търсен малък частен частен колеж в Ню Хемпшир, известен с иновативните си академични програми и като лидер в опитите за обучение.

60612_ScreenShot2017-11-14at11.21.31.png

Тук се предлагат програми по:
  • Английски

Преглед Магистратури MSc » Преглед Online MBA » Преглед Online Магистър по изкуствата (MA) » Преглед Health MSc » Преглед MBA »

Програми

Това училище също предлага:

MSc

магистър в областта на анализа на данни и бизнес статистиката

Campus Редовна форма Задочна/вечерна форма Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Henniker USA Online + още 1

С нарастването на цифровата ера, фирмите и организациите са имали достъп до безпрецедентни данни. [+]

On-Campus [-]

магистър на науката в областта на човешките услуги

Campus Редовна форма Задочна/вечерна форма September 2019 Съединени Американски Щати Henniker USA Online + още 1

Магистърската програма "Нов Англия Колеж" в областта на Човешките услуги предлага на студентите програма за 36 кредитни програми, включваща много от курсовете в 60-ма кредита в консултиране за психично здраве, без интензивен стажантски компонент. [+]

Магистърската програма " Нов Англия Колеж" в областта на Човешките услуги предлага на студентите 36 кредитна програма, включваща много от курсовете в 60-ма кредита в консултиране за психично здраве, без интензивен стаж. Завършилите тази програма са подготвени за лидерски позиции в социалните услуги, образованието, поведенческия здравен мениджмънт, консултантските организации и здравеопазването. Специфичните кариерни пътеки, които завършващите могат да преследват, включват управление на случаите, специалисти по дневно лечение, психолози и професионални оценители.... [-]


магистър по управление на инженерингов проект

Campus Редовна форма Задочна/вечерна форма September 2019 Съединени Американски Щати Henniker USA Online + още 2

[+]

Прилагайте лидерски умения, за да ръководите интердисциплинарни екипи в различни ситуации. Да може да използва финансова и счетоводна информация в подкрепа на тактически и стратегически решения. Разбиране на управленските умения, необходими за успешното приключване на сложните проекти. [-]

Магистърска степен по компютърни информационни системи

Campus Редовна форма September 2019 Съединени Американски Щати Henniker USA Online

Магистърската степен по компютърни информационни системи е предназначена за студенти, които искат да съчетаят развитието на техническата компетентност в информационните системи с придобиване на знания и усъвършенстване на уменията в управленските и организационни области. [+]

[-]

За контакти

Адрес 98 Bridge Street
03242 Henniker, New Hampshire, Съединени Американски Щати
Уебсайт https://www.nec.edu/
Телефон 603.428.2000

Адрес USA Online, Съединени Американски Щати