NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development

Представление

Прочетете официалното описание

За NYU Steinhardt

Единствената интеграция на образованието, здравеопазването, изкуствата и медиите от NYU Steinhardt ни поставя в основата на движението: образование за социални промени.

Студентите на Стейнхард са страстни да помагат на другите.

Нашата мисия е да повишим знанията, творчеството и иновациите на кръстопътя на културата, образованието и човешкото развитие. Ние илюстрираме ангажимента на Нюйоркския съюз да бъде обществена услуга.

Нашите академични програми са сред най-добрите в страната.

Магистърските програми на NYU Steinhardt по приложна психология, образование, здравеопазване, медии, музикални и сценични професии, както и професиите по изкуства и изкуства привличат скорошни възпитаници, утвърдени професионалисти, които търсят лиценз или сертификат, и смяна на кариерата. Нашият учебен план дава възможност на нашите студенти да учат в чужбина и да учат практическо обучение.

Програмите за усъвършенствани сертификати ви позволяват да продължите да изучавате в специализирани области от приложна психология, образование, музика и сценични изкуства и физическа терапия.

Предлагаме и докторски програми, които подготвят завършилите за кариера в академичните изследвания и преподаване, както и професионални докторски програми за усъвършенствана практика в образователни области, изкуства, трудотерапия и физикална терапия.

Ние предефинираме холистичното образование.

Нашите ученици принадлежат към силна и подкрепяща общност от учени - топла, грижовна среда, която насърчава изследването на нови идеи. Нашият факултет е водещ в техните професионални области и си сътрудничи по академични дисциплини: учители, работещи с психолози и здравни специалисти, музиканти с речеви патолози, педагози с визуални артисти. Те работят със студенти, за да изследват теми като ефектите от имиграцията върху ученето, храненето в детството и затлъстяването и как цифровите медии трансформират социалните отношения. Нашите изследователски институти влияят върху стипендиите и политиките по света.

В Steinhardt, обучението се провежда в и извън класната стая.

Повече от век ние изграждаме партньорства в нашата общност: с местни училища, семейства, обществени агенции, организации на изкуствата, културни институции и здравни заведения. Образованието на Steinhardt се състои от строго проучване в класната стая, както и стажуване в най-добрите медийни компании в Ню Йорк, клинични стажове в известни болници или преподаване на студенти в една от най-разнообразните училищни системи в света. Това означава ненадминати възможности за професионално обучение и професионално развитие.

Ние ви подготвяме да водите в глобално общество.

Подобно на града, ние наричаме дом, нашия факултет, студенти и персонал представлява широк спектър от фонове, гледни точки и перспективи. И макар корените ни да отиват дълбоко в Ню Йорк, работата ни вкъщи оказва влияние и се влияе от връзките ни в чужбина. Всеки ден възпитаниците на Steinhardt продължават да променят света.

Международно класиране на Нюйоркския университет

  • # 7 - Новини на САЩ
  • # 27 - Световно класиране на университетите във висшето образование
  • № 29 - Академично класиране на световните университети
  • # 52 - QS World University Rankings

Хронология на училището

Основана през 1890 г. като Педагогическа школа, NYU Steinhardt е първото професионално училище, посветено на обучението на учители, което трябва да бъде създадено в американски университет. Началната мисия на училището беше да образова училищните администратори и да подготви мъжете и жените за работа в колежите за обучение на учители. До 1921 г. училището е обучавало учители на всички нива и във всички области, включително изкуствата и здравето, предлагайки бакалавърска степен чрез докторски степени. С разширяването на образованието, училището разшири своя фокус, за да включи нови знания и научни разработки, и се появиха нови програми.

Днес NYU Steinhardt предлага повече от 100 студенти и дипломни програми чрез своите 11 академични катедри. Студентите се подготвят за кариера в образованието, медиите, музиката и сценичните изкуства, храненето, физическата и трудова терапия, психологията, речевата патология и визуалните изкуства. През цялата си история Steinhardt беше жизнена институция, реагираща на социалните промени.

Места

Ню Йорк

Address
82 Washington Square East
10003 Ню Йорк, Ню Йорк, Съединени Американски Щати