NYU | Tisch

Представление

Прочетете официалното описание

относно

Никое друго училище не съществува в света като училището за изкуства в Тиш.

Когато училището по изкуствата е основано в Нюйоркския университет през 1965 г., то е обявено за смело приключение - да бъде училище за разлика от което и да било друго. Срещнахме това предизвикателство и това, което се появи през последните 50 години, е основният център на страната за изучаване на изпълняващите, кинематографичните и нововъзникващите медийни изкуства.

Училището

Широкото ни превъзходство в отделите е уникално и световноизвестно. Можете да спечелите BA, BFA, MA, MFA, MPS или PhD в широк спектър от дисциплини, които са уникално интегрирани в едно училище. Художници и учени идват от цял ​​свят, за да учат актьорско майсторство, танц, дизайн, изпълнение, филм, анимация, писане за музикален театър, сцена, екран

Студентите

Търсим и празнуваме всички уникални гласове от 48 държави и 39 страни. Нашите ученици се подлагат на най-строгия процес на прием на всяко училище в Нюйоркския университет. Ние отделяме много време, за да решим кого да поканим в училището. Нашият факултет набира академични истории, есета, портфейли, писане на образци, изображения и изпълнения, за да идентифицира най-интригуващите хора, които имат желание да създават, да измислят, да експериментират, да продуцират, да пишат, да кодират, да анализира, да изпълнява и да прави

Щом сте тук, ще срещнете други хора като вас - хора, които имат дълбоко любопитство към себе си и към света около тях. Те ще станат ваши приятели и сътрудници за цял живот. Вие ще копаете дълбоко във вашата дисциплина, но вие също ще получите широк спектър от либерално изкуство образование в един голям изследователски глобален университет. Това ще ви подготви за всичко, което искате да направите в живота си. Ще създавате ВАС.

Факултетът

Нашият факултет са известни професионални художници и учени, които са извършили кариерата си, за да предоставят практически обучения. Това гарантира, че вашето образование винаги ще бъде от значение за вашата област. Ще разберете, че те разбират какво трябва да знаете, защото сами ги правят. Те споделят вашата страст и те ще ви накарат да станете майстори на вашата дисциплина. Те ще следват кариерата ви и ще бъдат вашите ресурси в световната мрежа на Тиш през идните години.

Ню Йорк

Нашата основна база е Ню Йорк, и какъв голям град е! Градът ще се превърне в комплект за първия ви филм или снимка. Ще тренирате в една от студията на професионалните актьори. Звуците по улиците ще вдъхновят вашата музика. Ще се преместиш през моста, за да присъстваш на класа в Game Center в Бруклин. Можете да кандидатствате в най-добрите организации в страната. А непреодолимият културен живот в Ню Йорк ще допълни вашето образование по начин, който не може да бъде променян. От улиците до парковете, до институциите от световна класа тук, целият велик град е вашият университетски колеж.

Вашингтон Скуеър

Имаме изключителната привилегия да сме част от Нюйоркския университет - този разнообразен глобален университет, който процъфтява в големите градове. Можете да се присъедините към клубове, да бъдете спортист и да провеждате курсове, които допълват и разширяват вашите интереси.

Можете също така да научите за културата около университета на глобалната мрежа. Трябва да учите в други университети в Абу Даби, Шанхай или в други световни академични центрове в Акра, Берлин, Буенос Айрес, Флоренция, Лондон, Мадрид, Париж, Прага, Сидни, Тел Авив и Вашингтон


Нашите възпитаници

Има още една мрежа, в която ще станете част - нашата мрежа от възпитаници на Tisch. Те ще станат важна част от вашия професионален живот. Страхотната новина е, че те са навсякъде и правят всичко. Има повече от 25 000 други възпитаници на Tisch, които работят усърдно в областта на изкуствата и свързаните с тях професии. По толкова много начини те влияят върху света около тях. Не е тайна, че някои са спечелили голяма слава и има многобройни истории за успех в начина, по който нашите възпитаници са ободряващи и променящи се общности по цялото земно кълбо.

През следващите 50 години възпитаниците и преподавателите в Tisch ще продължат да бъдат водещите творчески сили за иновации. В свят, който се нуждае от по-малко разрушения и повече творчество, Тиш е мястото, където започва светло бъдеще. Надяваме се, че ще се присъедините към нас!


Tisch завършил допускане страница

Места

Ню Йорк

NYU | Tisch

Уебсайт

Програми