Moravian College

Представление

Прочетете официалното описание

Moravian College седи на пресечната точка на историческото и историческото. Като шестият най-стар университет в Америка, ние спечелихме репутацията си на отварящо окото и променящото се в света място за учене и изследване. Плюс това, ние сме класирани сред „най-добрите колежи в САЩ“ и „най-добрите колежи в университета в ПП“.

Академичните постижения на Моравски, високопоставеният факултет и ангажираността към разнообразието и приобщаването са това, което привлича студентите от целия щат Пенсилвания и извън него, за да учат в нашата иновативна институция.

Като студент в Моравски ще получите класическия американски университетски опит. И щяхме да знаем - това правим повече от 275 години. Има безкрайни възможности за научни изследвания, гръцки живот, най-новите технологии, спорт, студентски клубове и дори учат в чужбина. Ние не планираме да поставяме граници на вашето образование. Всъщност ние ще изчистим път, за да следвате страстите си.

Нека направим история заедно.

Бакалавърски академици

Moravian College предлага програми за обучение, водещи до четири бакалавърски степени - бакалавър по изкуства, бакалавър по наука, бакалавър по музика и бакалавър по медицински сестри.

С повече от 55 специалности и учебни програми, които можете да избирате, можете да изучавате всичко - от счетоводството до студио Art. Двоен или троен основен, ако искате. Или създайте свой собствен основен, който да отговаря на вашите кариерни цели и страсти. Каквото и да решите, вие имате нашата подкрепа.

Преглед на всички студенти .

Освен това можете да участвате в нашата програма за отличие, изследване на СОАР, местни стажове, студентски клубове, обучение в чужбина и други.

Средният ни клас е 17 студенти, като съотношението между ученици и преподаватели е 11: 1. Това означава, че вашите професори ви познават от първо име и се грижат за вашия успех! Ще ви бъде даден Macbook Pro и iPad, който да използвате през всичките четири години на училище, и дори можете да ги запазите, след като завършите.

Аспиранти

Моравски дипломиран предлага повече от 25 дипломирани и сертификационни програми в областта на бизнеса, образованието, сестринството, рехабилитационните науки и изкуствата.

Програмите за дипломи и сертификати на Моравски са предназначени да подготвят висши висшисти, които да отговарят на нуждите на растящите индустрии - и те също са проектирани да се вписват в живота ви, а не да го премахват. Ето защо завършилите курсове се предлагат в традиционни, ускорени, смесени и онлайн формати. Също така ще имате най-доброто от ресурсите на Moravian College на една ръка разстояние, а нашите преподаватели, преподаватели, преподаватели и студентски опит са ангажирани с вашия успех.

Преглед на всички дипломирани програми .

местоположение

Разположен по протежение на източния бряг на САЩ, Моравски нарича Витлеем, Пенсилвания дом. В този оживен малък град ще се окажете само на кратко разстояние с кола от големите градове, като Филаделфия, Ню Йорк и Вашингтон, DC Само представете си всички пътувания през уикенда и нови приключения! Но не се притеснявайте, има много неща за правене и в долината на Lehigh. Независимо дали посещавате един от най-добрите музикални фестивали в Северна Америка (Musikfest) или се наслаждавате на бейзболна игра на стадион Coca Cola, никога няма скучен момент във Витлеем, Пенсилвания.

Витлеемската общност винаги е много приветлива за моравски студенти и често си партнира с Колежа, за да предложи стажове, практически възможности за обучение и безплатни събития.

Метеорологично време

Долината Lehigh в Пенсилвания преживява всичките четири сезона в най-голяма степен. Падането носи свежест пуловер-време и цветни листа. Зимата покрива нашия кампус със сняг. Пролетта предлага дъждовни душове и разцъфнали цветя. И лятото е слънчево и топло. Всеки сезон носи малко нещо различно във Витлеем и ние го обичаме!

безопасност

Да! Безопасността на нашите студенти е основен приоритет в Moravian College . Нашата полиция в кампуса работи за поддържане на сигурна и сигурна среда за всички и винаги е на разположение за помощ, ако възникне нужда. Ние също така предлагаме денонощен ескорт и ежедневни трансфери, както и аварийни сини светлини в целия кампус.

Студентски живот

В Moravian College има какво да правите, независимо дали се интересувате от спорт, изкуство или участие в общността. Като училище на NCAA Division III, Моравски има 20 спортни отбора на ниво разностранност, както и 10 интрамурални отбора, ако просто искате да се забавлявате! Има повече от 80 студентски клуба, в които да участват, включително музикални ансамбли, студентско управление, студентски съюзи и др.

Разходи и помощ

Ние се ангажираме да ви помогнем да постигнете целите си - и това включва предоставяне на достъпно частно образование.

Moravian College предлага международна награда за студентски заслуги, която се основава предимно на академични постижения: оценки, силата на вашата академична програма, резултатите от TOEFL или IELTS и вашите SAT резултати, ако са подадени.
Моля, свържете се с изпълнителния директор за международно записване чрез формуляр за запитване на тази страница за повече информация относно Международната награда за студентски заслуги.

Места

Витлеем

Address
1200 Main Street
Bethlehem, PA 18018

18018 Витлеем, Пенсилвания, Съединени Американски Щати

Програми

Това училище също предлага: