Прочетете официалното описание

Като най-добър международен университет в Тайван, MCU приветства ученици от цял ​​свят. Независимо дали сте заинтересовани да преподавате в Комуникации, Дизайн, Управление, Технология, Езици, Право или Туризъм, MCU предлага уникален световен клас образователен опит. Тук ние вярваме в изграждането на творчески и новаторски глобални граждани, готови да станат световни лидери на утрешния ден.

Мисия на MCU

Подкрепяйки мисията "Едно ключово понятие, изразено по три начина", Ming Chuan University гордее с осигуряването на образователна среда, която да се отнася за всички студенти, които имат родителски грижи, подкрепа и напътствия. Като всеобхватна институция за висше образование Ming Chuan University стреми към отлични постижения в преподаването и обучението чрез теоретично ориентирано към приложението обучение, за да подготви учащите с професионализъм, екипен дух и широки светове за интернационализация.

Теоретично и ориентирано към приложението обучение

Нашият образователен принцип се основава на теоретично ориентирано към приложението образование, което координира професионални курсове, полезни курсове (четири години курсове по английски език и три години курсове по информационни технологии) и общообразователна подготовка, за да се увери, че всички наши завършили се възползват от теоретични, ориентирано към приложението образование. Ние прилагаме холистично образование, за да подхранваме героите на учениците чрез семинари, дипломна работа, дипломиране на проекти, стриктна дисциплина и усърдно обучение. Нашите завършили се конкурират добре със своите връстници за по-нататъшно образование и заетост.

Отлична конкурентна способност

Ming Chuan University има 11 училища: Мениджмънт, Комуникация, Право, Дизайн, Приложен език, Информационни технологии, Туризъм, Социални науки, Здравеопазване, Финансова техника и Международен колеж. В съчетание с бързото развитие на глобализацията и икономиката, основана на знанието, нашите училища не само наемат преподаватели с докторска степен, но също така ориентират преподаването и изследванията си с интердисциплинарната интеграция на университета, непрекъснатото развитие, конкурентоспособността и общественото търсене. За да се постигне тази цел, всяко висше училище и отдел трябва да популяризират собствените си професионални качества и конкурентно предимство, да повишат качеството на преподаването, изследванията и услугите и да повишат компетентността на студентите чрез оценка на преподавателите и редовно оценяване на оценката на преподаването.

Пълна среда за електронно обучение

В тази възраст на информационните технологии от 21-ви век студентите трябва да подхранват способността си да търсят, анализират, обработват и интегрират информация. Поради приложенията на мрежовите технологии в учебната среда, съответната технология се развива. Резултатът от преподаването чрез глобалната информационна мрежа е отличен и ще бъде ключово развитие за университета.

За да се насърчи многообразието от преподаване и учене, нашият университет създаде цялостна среда за електронно обучение. Разрастването в Мрежовия университет позволява на студентите да учат без ограничения на пространството и времето. Учениците могат да повтарят учебния материал онлайн, за да популяризират резултатите от обучението си. Мрежовото обучение дава възможност на учениците да се учат, без да се изисква времево и пространствено ограничено взаимодействие между преподавателите и студентите, което е огромно предизвикателство за традиционния режим на преподаване.

В подкрепа на изграждането на мрежи и високотехнологичното обучение, оборудвахме всички класни стаи и в двата кампуса, за да бъдат електронни класни стаи. Ще продължим да развиваме повече онлайн курсове за студенти, за да насърчим качеството на преподаването, изследванията, услугите и конкурентоспособността на студентите.

Образователни философии

Ming Chuan University е основан на образователните философи на основателя Пао, включително:

  1. Участие във всички ученици с родителски грижи, подкрепа и напътствия
  2. Строго дисциплиниране и утежняващо преподаване
  3. Насърчаване на усиленото усилие в преподаването
  4. Съответстващо обучение на теория с опит в приложението
  5. Подчертавайки хуманитарните науки и технологиите

Университетът цели реализирането на практическо образование, насърчавайки студентите да включат практика и теория, така че да могат да влязат в работната сила веднага след дипломирането. В светлината на нарастващата глобализация и глобалната китайска треска университетът се стреми да подготви студентите да се справят с глобалната конкуренция чрез интегрирането на образователните теории в тази китайска институция и университетите-партньори в чужбина. В допълнение към изучаването от успешен образователен опит, Минг Чуан се стреми по-добре да подхранва своите ученици под образователната философия: локализиране на глобалното знание и вдъхновение на местните знания в света.

За да постигне крайната цел да се превърне в изключителен международен университет, университетът ще положи всички усилия, за да продължи своето качествено образование и да се ангажира с отлични постижения в областта на преподаването и научните изследвания.

Образователни цели

Интернационализация

Създаване на международна учебна среда за разширяване на светогледа на преподавателите и студентите; популяризиране на международни сертификати; в крак с образованието по целия свят.

Международната дивизия "Образование и обмен" и Международният колеж станаха водещи в напредъка към постигането на целта за интернационализация. С най-голям брой чуждестранни студенти от университети в Тайван университетът демонстрира достатъчно усилията си за насърчаване на интернационализацията на висшето образование и изграждането на англоезична среда за учене.

професионализъм

Акцент върху сътрудничеството между индустрията и академичните среди за укрепване на теоретичните знания и практическата компетентност; да се съсредоточи върху професионалния опит заедно с академичните усилия за осигуряване на многостранно образование и възможности за учене през целия живот.

В отговор на нарастващите нужди от академично развитие, университетът направи големи подобрения в улесняването на споделянето на ресурсите и системата за управление на таланти. Последните постижения включват услуги за електронни класове и система за електронно портфолио за студенти и преподаватели.

превъзходство

Определено прилагане на стриктни принципи на ориентиране към образованието, за да се подхранват учещите с чувство за отговорност и екипен дух; стремеж към върхови постижения в преподаването, ученето, научните изследвания и обслужването.

Ming Chuan University е получил много признание за качественото си образование. През 2009 г. университетът спечели най-високия ранг сред северните тайвански колежи и университети в акредитациите на ведомствата, проведени от Съвета за оценка и оценка на висшето образование в Тайван (HEEACT). В допълнение университетът е награден с наградата на МОН "Учене за отлични постижения" през следващите години.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Курсове за ръководители

Ming Chuan University

Магистърската програма по международни отношения започва като Graduate School of International Affairs (GSIA), първата и единствена дипломна програма на Република Китай ( ... [+]

Завършилата училище по международни отношения (GSIA) беше първата програма в Тайван, която подготвяше студентите да участват в преговарящия елит по глобалните политически и икономически въпроси. През 2014 г. GSIA се превърна в магистърска програма по международни отношения, отворена само за чуждестранни студенти.

Нашата учебна програма включва адаптирани, напреднали курсове, насочени към глобалното управление, глобалната стратегия и операции, както и международните преговори и комуникации. Всички курсове се преподават предимно на английски език, с допълнителна академична подкрепа на китайски език.... [-]

Тайван Taipei
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 - 2 години
Кампус
Научете повече на английски
Ming Chuan University

Новата администрация на медиите и комуникациите (NMCA) има за цел да култивира професионалисти от нови медийни технологии и професионалисти, които имат познания за китайс ... [+]

Защо да учат в програмата за управление на нови медии и комуникации (NMCA)?Една такса за обучение за двойна степенПет интереси с опитОбласт на интереси 1: Приложна комуникация и маркетинг на новите медии (предлагани от MCU-MI)Район на интереси 2: Комуникационна администрация (изисква се 6 кредита, предложени от SVSU)Район на интереси 3: Комуникационни среди (изисква се 6 кредита, предлагани от SVSU)Област на интереси 4: Приложна комуникация и маркетинг на новите медии (предлагани от MCU-MI)Област на интереси 5: Съвременни китайски медии и пазар (предлагани от MCU-MI)Учениците на MCU получават отстъпка от кредитна таксаПредварителни кредити в Тайван за съкращаване на периода на обучениеВзаимодействие и обмен с местни студентиНасладете се на модерни съоръжения в SVSUМисия... [-]
Съединени Американски Щати Saginaw
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски

Магистър по изкуствата (MA)

Ming Chuan University

През последните години областта на TCS / FL (преподаването на китайски като втори / чужд език) бързо се разшири до всеки ъгъл на света. Магистърската програма "Преподаван ... [+]

Защо TCFL?

През последните години областта на TCS / FL (преподаването на китайски като втори / чужд език) бързо се разшири до всеки ъгъл на света. Магистърската програма "Преподаване на китайски като чужд език" бе основана, за да насърчи изключителните таланти в областта на TCFL. Магистърската програма поставя силен акцент върху интегрирането на теориите и практиките в образованието. Целта ни е да подготвим студентите за обещаваща кариера в TCFL и да допринесем допълнително за областта на китайското езиково обучение.... [-]

Съединени Американски Щати Saginaw
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски

2018 08 30 銘傳大學短版中音英字