Прочетете официалното описание

Минерва се грижи за критичната мъдрост в името на света.

Тъй като нашето бъдеще зависи от по-добри лидери, по-интелигентни иноватори и по-информирани световни граждани, ние подготвяме следващите поколения изключителни учещи през целия живот да работят заедно за решаване на най-сложните предизвикателства на нашето време.

Минерва е дълбоко принципна и посветена на повишаването на потенциала ви и постигането на успех.

Ние сме силно фокусирани върху подобряването на нашето колективно бъдеще, като развиваме индивидуалното ви развитие. Нашата организация се определя от седем ръководни принципа, които информират всяко решение, което правим, от достигането и приемането в академичните среди, жилищния живот и професионалното развитие.

Minerva Schools at KGI са изградени върху мощен съюз.

Минерва предлага своите извънредни програми в сътрудничество с една от най-иновативните висши учебни заведения в света: KGI (Keck Graduate Institute). KGI, лидер в приложните науки, е най-новият член на уважавания Консорциум Клермонт, често наричан "Западът на Запада".

ВЪВЕДЕНИЕ В MINERVA

Бен Нелсън, основател на Минерва, и д-р Стивън М. Кослин, основател Minerva Schools at KGI на Minerva Schools at KGI , представят увод към визията, педагогиката и учебната платформа в сърцето на преоткрития университетски опит.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

MSc

Minerva Schools at KGI

21-месечната магистърска степен по магистърска степен по анализ на решения (MDA) е разработена, за да придаде важни професионални умения с акцент върху научните изследван ... [+]

В нашия все по-сложен и глобализиран свят ефективното вземане на решения изисква висока степен на критично мислене и способност да се събират, интерпретират и действат върху различни данни. Минерва разработи първата си програма, предназначена специално да подготви лидерите на двадесет и първи век да вземат последващи решения. 21-месечната магистърска степен по магистърска степен по анализ на решения (MDA) е разработена, за да придаде важни професионални умения с акцент върху научните изследвания, анализа и практическото взимане на решения.... [-]

Съединени Американски Щати San Francisco
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
21 месеца
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Address
1145 Market St, 9th Floor
94103 San Francisco, California, Съединени Американски Щати