Прочетете официалното описание

AACSB Accredited

Millsaps е основана през 1890 г. от Методистката църква. The дарителството на майор Рувим Webster Millsaps и други методистки лидери в Мисисипи позволи на Колеж да отвори две години по-късно за това, което стана в покрайнините на Джексън. В началото бяха скромни: две сгради, 149 студенти и пет инструктори. Повече от век по-късно, Millsaps има записване на около 1100 студенти и преподаватели и персонал от над 300. Красивата 100 акра в момента се намира в сърцето на центъра на Джексън. Признат от няколко национални организации, на Колеж продължава да предлага цялостен образование либерални изкуства на студенти от повече от 27 държави и 24 страни.

Зрение

Въз основа на своето мото, Ad Excellentiam, силната си наследство на социална справедливост, свобода на мисълта, и размисъл върху най-важните въпроси в живота, и централното си местоположение в столицата на Мисисипи, Millsaps ангажира учениците в преобразуващото учене и лидерски опит, който води в личен и интелектуален растеж, ангажимент за добро гражданство в нашето глобално общество, и желание да успее и да направи разликата във всяка общност те докосват.

Мисия

Millsaps College е посветена на високи академични постижения, отворена запитване и свободно изразяване, изследването на вяра, за да информира призвание, и новаторското оформянето на социалното, икономическото, културното и напредък на нашия регион.

Студентите International First Year

Официален копие на гимназията препис на оригиналния език с официален превод на английски език. Тестове по английски език, официални IELTS или TOEFL резултати (ако английският език е роден език изискването за IELTS / TOEFL може да бъде отменено). За студенти, чийто първи език не е английски, Millsaps изисква IELTS десетки лента 6.5 или по-висока, а минимален резултат от 80 на IBT TOEFL, 220 на компютърно-базирани TOEFL, или 550 на TOEFL на хартиен носител. TOEFL код Millsaps "е 1471. Включи се прилагат стандартизирани или национални тестове (SAT, ACT, AP, IB, A-ниво или други тестове). Копие от паспорта ID страница. Millsaps "International Проверка на финансова подкрепа.

Международни Студенти Трансферни

Прехвърляне на студенти трябва да представят преписи за всеки колеж те са присъствали на оригиналния език с официален превод на английски език. Тестове по английски език, официални IELTS или TOEFL резултати (ако английският език е роден език изискването за IELTS / TOEFL може да бъде отменено). За студенти, чийто първи език не е английски, Millsaps изисква IELTS десетки лента 6.5 или по-висока, а минимален резултат от 80 на IBT TOEFL, 220 на компютърно-базирани TOEFL, или 550 на TOEFL на хартиен носител. TOEFL код Millsaps "е 1471. Студентите с по-малко от тридесет часа работа колеж ниво трябва да представят официално копие на гимназията препис на оригиналния език и официален превод на английски език и стандартизирани или национални резултати от изпитвания (SAT, ACT, AP, IB, A-ниво или други тестове ). Копие от паспорта ID страница. Millsaps "International Проверка на финансова подкрепа.

Кандидатите ще бъдат избрани въз основа на тяхната академична справка, курсовата работа взето, изпълнение в тази курсова работа и изпълнение на стандартизирани тестове. Биографична информация на жалбоподателя, извънкласни дейности и есе, заедно с един съветник и учител препоръка, също ще бъдат разгледани в процеса на вземане на решения.

Международният студентски Exchange

Следвайте стъпките, посочени в нашия Международен студентски Exchange страница.

International специализанти

Кандидатите за MBA програми или MACC Millsaps следва да се прилагат директно към факултета.

2015-16 International Student очакваните разходи (9 месеца)

Таксата за обучение - 33 306 $ Такси - $ 2204 Housing - $ 7006 Храна - $ 5406 Книги & Supplies - $ 1100 Местни транспортните средства $ 550 Здравно осигуряване - $ 600 Разни - $ 1100 Очаквано ОБЩО: $ 51,272

*Това е минималната цена за жилище; разходи варират в зависимост от вида на настаняване избран.

**Това е прогнозни разходи въз основа на стандартни "7 кьошета" стандартен план и средната възраст на студентите. Разходите са променливи в зависимост от възрастта и покритие.

***Посочените по-горе разходи са минимални изисквания. Учениците трябва да бъдат подготвени за допълнителни лични разходи, непредвидени разходи, както и лятна / зимни разходи пауза. Ако не ще пътуват дом за лятото моля, не забравяйте да планират съответно за допълнителни разходи.

Международни студентски стипендии за Лоялност

Международните студенти ще се считат автоматично за заслуги базирани стипендии. По-долу е международна опростена система за подбор стипендия на Millsaps ", за да ви помогне да изчислите Вашата стипендия. Гимназията The студента и / или колеж работа се превръща чрез Millsaps до GPA US по десетобалната система 4.0. Крайният наградата ще бъде определена от допълнителни критерии като строгостта на академичната програма на студента и висшето училище и / или колеж план, ръководството, извънкласна участие, препоръчителни писма, възпитаници / утвърдени отношения, институционалната годни и демонстрираше интерес. Не се изисква отделно заявление за заслуги базирани стипендии. Студентите могат да бъдат допустими за художествени, музикални или театрални таланти. Нуждаете се от помощ, въз основа не е налична за международни студенти чрез Millsaps College.

Tier 1 $ 30,000 - Full Обучение Международните кандидати с равностоен 3.9 GPA или над автоматично ще бъдат разгледани при подаване на пълна Бакалавърския заявление за допускане.

Tier 2 - $ 23 000 - 27 000 Международните кандидати с равностоен 3.5-3.89 GPA автоматично ще бъдат разгледани при подаване на пълна Бакалавърския заявление за допускане.

Tier 3 - $ 16 000 - 22 000 Международните кандидати с равностоен 3.0-3.49 GPA автоматично ще бъдат разгледани при подаване на пълна Бакалавърския заявление за допускане.

Забележка: Всички възобновяеми стипендии са условни за удовлетворяване на специфични критерии за допустимост, предвидени с наградата. Лоялност стипендии не се увеличават всяка година. Средното увеличение на разходите за организиране и обслужване се оценява на 5% годишно.

Рано Action

Рано действие е опция необвързващо прием, който позволява първокурсници да получат ранно оповестяване на решението за допускане Millsaps докато не се налага да споделите с ноу колегиум на вашето решение до 1 май. Студентите, приети по силата на опцията за ранно действие са свободни да прилагат и в други училища. По-ранни действия, трябва да се прилагат и да представят всички необходими документи от 15 ноември. Приетите студенти ще бъдат уведомени най-късно до 15 януари. Приетите студенти могат да изпратят своето записване депозит по всяко време, докато, докато на кандидата отговор Дата на 01 май.

Програми с обучение на:
Английски

Това училище също предлага:

MSc

Millsaps College

От всички огромното разнообразие от комбинации на материята във Вселената, единственият комбинацията знаем, че е в съзнание - че се чувства, мисли, чуди, помни, съдии, на ... [+]

Магистър по Neuroscience и когнитивни науки

От всички огромното разнообразие от комбинации на материята във Вселената, единственият комбинацията знаем, че е в съзнание - че се чувства, мисли, чуди, помни, съдии, надежди, мечти, изчислява и желания - е мозъкът. Това само по себе си е забележително мистерия. Човешкият мозък е около 75% вода, 10% мазнини, 8% протеин, както и няколко процентни пункта от въглехидрати и неорганични соли. Взети поотделно, нито едно от тези неща, мисля. Взети заедно в масов, все още не е мислене. Но организира материала по правилния начин ... и тя се събужда.... [-]

Съединени Американски Щати Jackson
September 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски

Магистратура

Millsaps College

Господарят на счетоводството учебна програма има за цел да даде на студентите с по-голяма дълбочина и ширина в счетоводната образование, отколкото бакалавър по счетоводст ... [+]

Магистър по счетоводство

Господарят на счетоводството учебна програма има за цел да даде на студентите с по-голяма дълбочина и ширина в счетоводната образование, отколкото бакалавър по счетоводство или магистърска степен по бизнес администрация градуса. Студентите с бакалавърски степени в областта на счетоводството и ученици със степени в области, различни от счетоводството може да изследва MACC степен, въпреки че студенти с малко или никакво академично образование в областта на счетоводството или бизнес се изисква да предприемат допълнителни бакалавърски или фундаментни курсове, за да се класират за курсовете за 600-високо ниво ,... [-]

Съединени Американски Щати Jackson
September 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски

Millsaps College - A Closer Look

Millsaps College Tour