Midway University

Представление

Прочетете официалното описание

* Отговорът на нашия университет към Covid-19 *

Midway University планира да възобнови работа в университета, да се проведат инструкции лице в лице и жилищни операции за учебната 2020-21. Ще започнем занятията в понеделник, 17 август 2020 г., както първоначално беше насрочено.

Вече сме внедрили обширни нови политики и правим модификации в кампуса, за да гарантираме безопасно дистанциране в нашите класни стаи, залите за пребиваване, трапезарията, работните пространства, спортните съоръжения (включително новата Hunter Field House) и други общи зони.

Въпреки че в момента щатът Кентъки има стабилни и ниски нива на зараза, ние сме решени да помогнем на нашите международни студенти и по изключение предлагаме онлайн възможност за обучение на дълги разстояния. Свържете се с нас, за да научите повече за онлайн опцията за есенния семестър.

Преглед

Midway University , намиращ се в Мидуей, Кентъки, е частен колеж по либерални изкуства с нестопанска цел, основан през 1847 г. от д-р Люис Л. Пинкертън, като първото училище в САЩ, което обслужва сираци и жени в неравностойно положение. С годините училището се развива и се превръща в гимназията Pinkerton, Midway Junior College, Midway College, а на 1 юли 2015 г. - Midway University .

Днес Midway University е лидер в предоставянето на образователни възможности за мъже и жени, които желаят да продължат образованието си. Основният кампус предоставя уникална възможност за учене, живот на студентите, които търсят своите студенти. Midway предлага и студенти за бакалавърски и магистърски програми в ускорен формат, където студентите посещават часовете вечер или онлайн.

Midway University отдавна е известен с отличните си постижения в Кентъки и извън него в програмните области на бизнеса, проучванията по конете, сестринските грижи / здравеопазването и образованието на учителите. С повече от 30 специалности и области на концентрация, нашите програми са съобразени с нуждите на работната сила в региона и са приложими за много бизнес сегменти.

Университетът е одобрен за присъждане на доцент, бакалавър и магистър.

Ние сме частна, базирана на либерални изкуства институция с кариерно насочени специалности. Ние предлагаме традиционни семестриални бакалавърски програми, както и ускорени формати вечерни и онлайн студенти и магистърски програми. Нашите студенти са от всички страни на САЩ и много международни страни. Нашата история е уникална, родена от идея за образование на сираци.

Нашият красив кампус е разположен на 200 декара в Мидуей, Кентъки в графство Уудфорд и е работеща ферма за коне. Само на петнадесет минути от Лексингтън, нашият кампус е в центъра на международно известната конна страна в Кентъки и е заобиколен от някои от най-добрите чистокръвни ферми в света.

Мидуей, Кентъки е причудлив исторически град, основан от железопътна компания през 1830-те. Влаковете все още пътуват през града, а нашия кампус ежедневно. Центърът на Мидуей е известен като регионална дестинация за хранене и своите уникални бутици, които ежедневно привличат посетители.

Midway University домакин на събития в кампуса всеки семестър за нашите студенти и много от тях са отворени за общността на Midway. Всяко лято на Midway University и на Ренесанс Мидуей, неправителствена организация с общност, се провежда Фестивал на изкуствата на Франциско, който е фестивал за съдийски изкуства. Годишно повече от 5000 посетители идват в кампуса през двудневния фестивал.

Мисия

Midway University ангажира и предизвиква студентите да постигнат индивидуален растеж, отговорно гражданство и значими кариери чрез персонализирани образователни преживявания. (Приета на 8 ноември 2018 г.)

Декларация за визията

Midway University е жизнена и разнообразна институция, отдадена на академичните постижения и индивидуалния растеж.

Стойности

Midway University насърчава основните ценности, споделени от Християнската църква (Ученици на Христос) и отразява вярванията на нашия основател д-р Л. Л. Пинкертън. Тези стойности включват:

  • Оценяване на достойнството на всички хора
  • Действайте почтено и отговорно
  • Разглеждайки себе си като част от общността
  • Живеене на живот в глобален контекст
  • Предоставяне на услуги на други
  • Проследяване на ученето през целия живот

акредитация

Midway University е акредитиран от Южната комисия по колежи и училища по колежи за присъждане на доцент, бакалавър и магистър. Свържете се с Комисията за колежи в 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 или се обадете на 404.679.4500 за въпроси относно акредитацията на Midway University . (Ревизиран февруари 2013 г.)

Програмата за акредитация е следната:

Сестрински програми

Програмите за медицински сестри ADN, BSN и MSN са акредитирани от Комисията по акредитация за образование в сестринството, Inc. (ACEN), 3343 Peachtree Road NE, Suite 850, Atlanta, GA 30326, Phone 404.975.5000, Fax 404.975.5020 (www .acenursing.org)
ADN програмата на Midway University е одобрена от Борда за медицински сестри в Кентъки (KBN), 312 Whittington Parkway, Louisville, KY 40222, телефон 800.305.2042, факс 502.696.5762 (www.kbn.ky.gov)

Образователни програми

Борд за образователни и професионални стандарти в Кентъки (EPSB), 100 Airport Airport, 3-ти етаж, Frankfort, KY 40601, Phone 502.564.4606, Fax 502.564.7080 (www.kyepsb.net).

Животът на кампуса

Студентите в Midway имат възможност да изпитат уникално изживяване в колежа. Живеейки в кампус или дори пътувайки на работа наши студенти имат достъп до малки класове и страхотни преподаватели, но те също така придобиват мрежа от приятели и истинско чувство за общност. Близостта, която изпитват нашите студенти, се превръща в основа на трайни приятелства, както и на връзките, които те формират с преподаватели и служители.

Живот на резиденцията

Жилищният отдел на Midway е фокусиран върху създаването на силна и ангажирана общност от учащи. Живеейки в кампус, искрената ни надежда е, че напълно обгръщате своето развитие вътре и извън класната стая. Животът в общност може да дойде с уникални предизвикателства, но невероятни награди от приятелство, растеж и връзка. През годините ви, живеещи с нас, ще се стремим да ви подкрепяме академично, социално, лично и духовно.

На разположение на студентите са три жилищни зали за жилища в кампуса - Buster Hall, Belle Wisdom и Pinkerton Hall. За да ви подкрепяме, имаме постоянни асистенти, които живеят на всеки етаж. Тези бакалаври на Midway Leaders са посветени да ви свържат с други жители и в кампуса чрез ангажиране и творчески дейности. Професионален резидентен директор също живее във всяка сграда и работи, за да опознае всеки ученик чрез строителни събития и индивидуални разговори. Вашият постоянен помощник и постоянен директор са тук за вас.

Места

на средата

Address
Midway University,
512 E. Stephens St.

KY 40347 на средата, Кентъки, Съединени Американски Щати