Meridian University

Представление

Прочетете официалното описание

Meridian University е посветен на осигуряването на човешкото развитие чрез мъдро преобразуващо въздействие в множество области на публичния и частния сектор с глобален обхват и местна стойност. Програмите за завършване на студенти в Меридиан по бизнес, психология, образование и трансформативно лидерство дават възможност на студентите да съчетаят страстта с професията в услуга към по-големи социални, културни, екологични и цели на развитие.

Всяка от степените на Меридиан предоставя на студентите интегриран набор от умения и способности, които са основани на принципите и практиките на трансформативното обучение, заедно със следващите практики, специфични за степента и концентрацията, избрани от всеки ученик. Уникалният модел на обучение на Meridian позволява на студентите да комбинират резиденции на място, асинхронно онлайн обучение и ангажиране на видео разговори за разработване на образователен път, който отговаря както на техния живот, така и на визия чрез собствената интегрирана технологична платформа на Meridian.

Меридиан е акредитиран от старшия колеж на WASC и университетската комисия и одобрен от Министерството на образованието на САЩ за участие във Федералната програма за студентска помощ. WASC е Министерството на образованието, признат регионален акредитор за такива училища като Калифорнийския университет в Бъркли, UCLA и Станфордския университет. Допустимите степени на Меридиан са признати от Калифорнийския съвет по поведенчески науки и Борд по психология повече от 25 години.

" Meridian University предлага програми, уникални по способността си да обединяват познавателно и опитно обучение."

- Жан Хюстън, канцлер

Визия и мисия: Образование, което трансформира

Еволюцията на човешките същества изразява най-дълбоките потенциали на земята. Терминът Меридиан предизвиква и символизира земята като обитавана и въображаема от хората. Културата, която хората са си представяли за съществуване, се нуждае от спешна трансформация. Професиите психология, бизнес и трансформативно лидерство могат да послужат за критичен принос към съвременните възможности за трансформация на културата. Учебната програма на Meridian University използва интегративен подход както към личната, така и към културната трансформация в рамките на организации, общности и общества.

Ръководен от интегрална визия, Meridian University стреми да обучава лидерите с капацитет, умения и знания, необходими за трансформиране на професиите на психология, бизнес и трансформативно лидерство. Лидерските способности за смелост, състрадание, яснота, съвест и въплътено самосъзнание, заедно представляват мъдростта и почтеността, необходими за трансформиране на професиите и по-широката култура. Трансформативното обучение в Меридиан катализира появата на тези способности, което наред с развитието на творчески умения за проучване и придобиване на професионални знания актуализира ангажимента на Меридиан за поддържане на образованието, което трансформира.

Ангажиментът на Меридиан към обществената и професионалната ангажираност се развива чрез Центъра за трансформативно обучение.

Когато видите земята от Луната, вие не виждате никакви разделения на народи или държави.

Това може би е символът, за да дойде новата митология.

Това е страната, която ще празнуваме.

И това са хората, с които сме едно цяло.- Джоузеф Кембъл

Места

Petaluma

Address
47 Sixth Street
94952 Petaluma, Калифорния, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия