Прочетете официалното описание

относно

Разположен в Ери, Пенсилвания, на хълм с изглед към езерото Ери, нашият 75-акрови кампус е известен като един от най-красивите в региона. Елементите на английската готическа архитектура се пренасят в старата ни столица, в академичните сгради и студентските общежития.

Улови мига.

Основана на идеалите на службата, гостоприемството и предприемачеството, които вдъхновяват нашите основатели, образованието на Mercyhurst насърчава развитието на житейски страсти и ангажираност с по-големия свят. Вдъхновени от нашето мото "Carpe Diem", нашите преподаватели и студенти приемат иновациите и лидерството в обслужването, тъй като те правят разлика в нашите врати и по целия свят.

Мисия

Вяра и служба в университета Mercy

Радостта и надеждата, скръбта и мъката на жените и мъжете на нашето време, особено на онези, които са бедни или наскърбени по някакъв начин, са радостта и надеждата, скръбта и мъката на последователите на Христос. Нищо истински човек не успява да намери ехо в сърцата си ... Ето защо християните ценят чувството на дълбока солидарност с човешката раса и нейната история. (Gaudium et Spes, предговор 1)

Такива мечти и реалности засягат всеки католически университет. Те се обръщат особено към университетите на Милосърдието, създадени от сестрите на Милосърдието, които са извършили живота си и работят, за да служат на бедните, болните и необразованите. Вдъхновението, изразено в Gaudium et Spes, следователно е в основата на нашата идентичност и мисия. Обучението на Mercyhurst има за цел да привлече учениците към живота и да създаде лидери в правосъдието и службата. Във време на много социални промени и предизвикателства, това вдъхновение изяснява нашата визия за специфичния характер на нашия Католически университет на Милосърдието.

Нашето вдъхновение ни води към теми на изучаване и ангажира нашите перспективи в ученето, научните изследвания и научните начинания. Такова вдъхновение е в основата на социалното правосъдие в много от нашите академични и служебни програми. Всъщност, такова вдъхновение насочва целите на нашия университет. Ние искаме да споделим това вдъхновение с тези, които идват през нашите порти, търсят академични постижения, професионален опит и бъдеще, пълно с надежда.

Нашата визия

Mercyhurst University стреми да бъде водеща институция за висше образование, която интегрира високи постижения в програмите за свободни изкуства, професионални и кариерни програми и услуги за регионалните и световни общности.

Нашата мисия

В съответствие с нейната католическа идентичност и наследство на Mercyhurst University възпитава жените и мъжете в култура, където вярата и разумът процъфтяват заедно, където красотата и силата на либералните изкуства се съчетават с признание за достойнството на работата и ангажираността да служиш на другите. Убедена в силата на връзките между студентите и преподавателите, университетската общност е вдъхновена от образа на учениците, чийто избор, в живота и работата, ще им даде възможност да реализират човешките и духовни ценности, вградени в ежедневните реалности, и да упражняват лидерство в служба на справедлив свят.

Нашите основни ценности

Ние сме:

 • Социално милостив, - Милосърдието възстановява човешкото достойнство, разширява нашите социални отношения и ни дава право да достигнем до състрадание към другите.
 • Глобална отговорност, - Глобализацията ни предизвиква да се научим как да управляваме разумно ресурсите на Земята и да действаме солидарно с нейните различни народи.
 • Състрадателно гостоприемни, - Гостоприемството на милосърдието започва със самопризнание, приветства народите с различна вяра, етнически и културни традиции и по този начин изгражда общности, които надхвърлят обикновената толерантност.
 • Интелигентно творчески, - Щедри, питателни и критични навици на ума, които подкрепят стремежите за върхови постижения, проявени в академичната общност, ни насърчават в нашето търсене през целия живот за това, което е истина, добро и красиво.
 • Рефлективно осъзнаваме, - Нашата християнска среда насърчава саморефлексията и съзерцанието на човешкото поведение, насърчава баланса на ума, тялото и духа и в крайна сметка предлага възможност за развитие на морален компас за живот на почтеност.
 • Посланици на службата.

контакт

Службата за интеграция на мисиите, създадена през 2008 г., подпомага президента на Mercyhurst University в популяризирането и интегрирането на образователната мисия на университета, както и на вярванията и ценностите на католическата идентичност и наследство на сестрите на милосърдието, представени в мисията и основната й цел. ценности на институцията. Работата на офиса е многообразна, но по същество е насочена към обучение и насърчаване на всички членове на университетската общност от ученици до попечители, за да се повиши мисията на Mercyhurst. Като такава, тя се грижи особено за католиците и спонсориращите традиции и служба на сестрите на Милосърдието.

115257_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Бързи факти

 • Mercyhurst е четиригодишен, католически, либерален университет, основан от сестрите на Милосърдието през 1926 г.
 • През 2012 г. Mercyhurst получи статут на университет
 • В университета има повече от 59 специалности (с 67 концентрации), 10 дипломи и 12 дипломи
 • Mercyhurst University предлага 24 вида университетски спортове, като екипите на Lakers Fielding се състоят от 12 женски спорта и 12 мъжки спорта. Две от програмите се състезават на ниво NCAA Division (мъжки и женски хокей на лед), а 21 отбора участват в дивизия II етап. Боулингът на жените ще стане 25-ти университетски спорт на Mercyhurst през 2019-20
 • Основният кампус на Mercyhurst е разположен в Ери, Пенсилвания, единственият пристанищен град на държавата; кампусът е на около 100 мили от Кливланд, Охайо и Бъфало, Ню Йорк и 130 мили северно от Питсбърг, Пенсилвания
 • Акредитация: Министерството на образованието в Пенсилвания; Съвет по образование за социални работници; Комисията по акредитация за програми в администрацията по хотелиерство; Национално сдружение на училищата по танци; Национална асоциация на атлетичните треньори; Американската асоциация за физическа терапия; Националната асоциация на музикалните училища; и Международна асамблея на колективните бизнес обучители
 • Студенти на пълно работно време: 300
 • Среден размер на класа: 20; Всички курсове се преподават от преподаватели, а не от възпитаници или асистенти

Профил на бакалавърската степен

 • 41% мъже, 59% жени
 • Около 40% от учениците се идентифицират като католици; представени са различни други религиозни традиции
 • Среден успех: 3.41
 • Средно 50% SAT: 1170
 • Средно 50% ACT: 24
 • Географско разпределение: Пенсилвания, Ню Йорк, Охайо, 41 други държави и 46 страни

Забавни факти

 • Когато майка Борджия Иган искаше да построи колежа, тя беше посъветвана от отец Гарсон да го построи "на хълм" и "близо до вода". Когато е построен, Mercyhurst седна на най-големия хълм на Erie, с изглед към езерото Erie. "Hurst" част от името на университета отдава почит на "залесената площ на хълма", където Mercyhurst намери своя дом.
 • Пещерата е кръстена по образец на пещерата в университета Нотр Дам. Гротът е построен на върха на Голямата депресия, от безработни работници, които са работили с отец Съливан, за да изградят пещерата от благодарност за ежедневната кухня, сестрите се завтекоха за бедните и без работа.
 • Лобито на параклиса е посрещнало много известни посетители, включително семейство Фон Трап и Елеонора Рузвелт.
 • Първият мъж, завършил колежа от Mercyhurst, беше Даниел Бърк. Днес той е член на университетския факултет.

116043_pexels-photo-864994.jpeg

Програми с обучение на:
Английски

Това училище също предлага:

MSc

Mercyhurst University

Магистърската програма за наука за данни обучава студентите да събират, анализират, визуализират и съобщават действителни прозрения за бизнес решения, основани на данни. ... [+]

Магистър по наука на данните

Магистърската програма за наука за данни обучава студентите да събират, анализират, визуализират и съобщават действителни прозрения за бизнес решения, основани на данни. Магистърска степен в областта на науката за данни може да бъде ценен актив в придобиването на заетост в много видове компании, вариращи от застраховка до охранителни фирми.

Кандидатствайте онлайн за MS в Data Science днес безплатно. Понастоящем заявленията се приемат за участие в кохортата на есен 2019 г., започваща през август 2019 г. Крайният срок за кандидатстване е 31 март 2019 г. Заявленията се приемат след тази дата само след като има място.... [-]

Съединени Американски Щати Erie
Август 2019
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Mercyhurst University

Тази степен осигурява на студентите образователна основа, необходима за успех като разузнавателни анализатори във федерални агенции за национална сигурност, частни отбран ... [+]

Магистър по приложно разузнаване

Тази степен осигурява на студентите образователна основа, необходима за успех като разузнавателни анализатори във федерални агенции за национална сигурност, частни отбранителни изпълнители, правоприлагащи органи, предприятия и неправителствени организации. Тази магистърска програма е сравнима с тази на магистърските програми по сигурност в други университети.... [-]

Съединени Американски Щати Erie
Август 2019
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Mercyhurst University

Магистърската програма по специални образователни и приложни изследвания за увреждания в Mercyhurst University ще повиши таланта ви и ще ви даде умения и знания, за да тр ... [+]

Магистър по специалността и приложните изследвания за уврежданиятаОказват влияние върху живота на децата и възрастните, които се нуждаят от най-доброто.

Магистърската програма по специални образователни и приложни изследвания за увреждания в Mercyhurst University ще повиши таланта ви и ще ви даде умения и знания, за да трансформирате живота на учениците и възрастните с леки до тежки увреждания в различни условия. Програмата е предназначена да подпомогне доставчиците на образователни и поведенчески услуги да (а) прецизират критическото си мислене и аналитични умения до най-високото ниво на умения, необходимо за постигане на високи постижения в областта, и (б) развиват приложни изследователски компетенции, необходими за създаване на иновации в образователни и поведенчески услуги, които облагодетелстват лица с увреждания или уникални образователни потребности.... [-]

Съединени Американски Щати Erie
Август 2019
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
2 - 3 години
Кампус
Научете повече на английски
Mercyhurst University

Магистърска степен по организационно лидерство ви подготвя да водите практически във всяка среда. Програмата за организационно лидерство дава възможност на своите студент ... [+]

Магистърска степен по организационно лидерство

Всички сме запознати с променящия се пейзаж на съвременния работен свят: динамичен, глобализиран и сложен. Лидерите сега са изправени пред предизвикателството да бъдат по-чувствителни, гъвкави и приспособими към изискванията и очакванията на заинтересованите страни. Поради тези промени много организации са изоставили традиционните йерархични управленски структури отгоре-надолу за по-„органични“ и течни форми.... [-]

Съединени Американски Щати Erie
Август 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски

Mercyhurst University - Welcome to Mercyhurst!

Carpe Diem at Mercyhurst

Address
501 East 38th Street
16546 Erie, Pennsylvania, Съединени Американски Щати