Mercyhurst University

Представление

Прочетете официалното описание

относно

Разположен в Ери, Пенсилвания, на хълм с изглед към езерото Ери, нашият 75-акрови кампус е известен като един от най-красивите в региона. Елементите на английската готическа архитектура се пренасят в старата ни столица, в академичните сгради и студентските общежития.

Улови мига.

Основана на идеалите на службата, гостоприемството и предприемачеството, които вдъхновяват нашите основатели, образованието на Mercyhurst насърчава развитието на житейски страсти и ангажираност с по-големия свят. Вдъхновени от нашето мото "Carpe Diem", нашите преподаватели и студенти приемат иновациите и лидерството в обслужването, тъй като те правят разлика в нашите врати и по целия свят.

Мисия

Вяра и служба в университета Mercy

Радостта и надеждата, скръбта и мъката на жените и мъжете на нашето време, особено на онези, които са бедни или наскърбени по някакъв начин, са радостта и надеждата, скръбта и мъката на последователите на Христос. Нищо истински човек не успява да намери ехо в сърцата си ... Ето защо християните ценят чувството на дълбока солидарност с човешката раса и нейната история. (Gaudium et Spes, предговор 1)

Такива мечти и реалности засягат всеки католически университет. Те се обръщат особено към университетите на Милосърдието, създадени от сестрите на Милосърдието, които са извършили живота си и работят, за да служат на бедните, болните и необразованите. Вдъхновението, изразено в Gaudium et Spes, следователно е в основата на нашата идентичност и мисия. Обучението на Mercyhurst има за цел да привлече учениците към живота и да създаде лидери в правосъдието и службата. Във време на много социални промени и предизвикателства, това вдъхновение изяснява нашата визия за специфичния характер на нашия Католически университет на Милосърдието.

Нашето вдъхновение ни води към теми на изучаване и ангажира нашите перспективи в ученето, научните изследвания и научните начинания. Такова вдъхновение е в основата на социалното правосъдие в много от нашите академични и служебни програми. Всъщност, такова вдъхновение насочва целите на нашия университет. Ние искаме да споделим това вдъхновение с тези, които идват през нашите порти, търсят академични постижения, професионален опит и бъдеще, пълно с надежда.

Нашата визия

Mercyhurst University стреми да бъде водеща институция за висше образование, която интегрира високи постижения в програмите за свободни изкуства, професионални и кариерни програми и услуги за регионалните и световни общности.

Нашата мисия

В съответствие с нейната католическа идентичност и наследство на Mercyhurst University възпитава жените и мъжете в култура, където вярата и разумът процъфтяват заедно, където красотата и силата на либералните изкуства се съчетават с признание за достойнството на работата и ангажираността да служиш на другите. Убедена в силата на връзките между студентите и преподавателите, университетската общност е вдъхновена от образа на учениците, чийто избор, в живота и работата, ще им даде възможност да реализират човешките и духовни ценности, вградени в ежедневните реалности, и да упражняват лидерство в служба на справедлив свят.

Нашите основни ценности

Ние сме:

 • Социално милостив, - Милосърдието възстановява човешкото достойнство, разширява нашите социални отношения и ни дава право да достигнем до състрадание към другите.
 • Глобална отговорност, - Глобализацията ни предизвиква да се научим как да управляваме разумно ресурсите на Земята и да действаме солидарно с нейните различни народи.
 • Състрадателно гостоприемни, - Гостоприемството на милосърдието започва със самопризнание, приветства народите с различна вяра, етнически и културни традиции и по този начин изгражда общности, които надхвърлят обикновената толерантност.
 • Интелигентно творчески, - Щедри, питателни и критични навици на ума, които подкрепят стремежите за върхови постижения, проявени в академичната общност, ни насърчават в нашето търсене през целия живот за това, което е истина, добро и красиво.
 • Рефлективно осъзнаваме, - Нашата християнска среда насърчава саморефлексията и съзерцанието на човешкото поведение, насърчава баланса на ума, тялото и духа и в крайна сметка предлага възможност за развитие на морален компас за живот на почтеност.
 • Посланици на службата.

контакт

Службата за интеграция на мисиите, създадена през 2008 г., подпомага президента на Mercyhurst University в популяризирането и интегрирането на образователната мисия на университета, както и на вярванията и ценностите на католическата идентичност и наследство на сестрите на милосърдието, представени в мисията и основната й цел. ценности на институцията. Работата на офиса е многообразна, но по същество е насочена към обучение и насърчаване на всички членове на университетската общност от ученици до попечители, за да се повиши мисията на Mercyhurst. Като такава, тя се грижи особено за католиците и спонсориращите традиции и служба на сестрите на Милосърдието.

115257_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Бързи факти

 • Mercyhurst е четиригодишен, католически, либерален университет, основан от сестрите на Милосърдието през 1926 г.
 • През 2012 г. Mercyhurst получи статут на университет
 • В университета има повече от 59 специалности (с 67 концентрации), 10 дипломи и 12 дипломи
 • Mercyhurst University предлага 24 вида университетски спортове, като екипите на Lakers Fielding се състоят от 12 женски спорта и 12 мъжки спорта. Две от програмите се състезават на ниво NCAA Division (мъжки и женски хокей на лед), а 21 отбора участват в дивизия II етап. Боулингът на жените ще стане 25-ти университетски спорт на Mercyhurst през 2019-20
 • Основният кампус на Mercyhurst е разположен в Ери, Пенсилвания, единственият пристанищен град на държавата; кампусът е на около 100 мили от Кливланд, Охайо и Бъфало, Ню Йорк и 130 мили северно от Питсбърг, Пенсилвания
 • Акредитация: Министерството на образованието в Пенсилвания; Съвет по образование за социални работници; Комисията по акредитация за програми в администрацията по хотелиерство; Национално сдружение на училищата по танци; Национална асоциация на атлетичните треньори; Американската асоциация за физическа терапия; Националната асоциация на музикалните училища; и Международна асамблея на колективните бизнес обучители
 • Студенти на пълно работно време: 300
 • Среден размер на класа: 20; Всички курсове се преподават от преподаватели, а не от възпитаници или асистенти

Профил на бакалавърската степен

 • 41% мъже, 59% жени
 • Около 40% от учениците се идентифицират като католици; представени са различни други религиозни традиции
 • Среден успех: 3.41
 • Средно 50% SAT: 1170
 • Средно 50% ACT: 24
 • Географско разпределение: Пенсилвания, Ню Йорк, Охайо, 41 други държави и 46 страни

Забавни факти

 • Когато майка Борджия Иган искаше да построи колежа, тя беше посъветвана от отец Гарсон да го построи "на хълм" и "близо до вода". Когато е построен, Mercyhurst седна на най-големия хълм на Erie, с изглед към езерото Erie. "Hurst" част от името на университета отдава почит на "залесената площ на хълма", където Mercyhurst намери своя дом.
 • Пещерата е кръстена по образец на пещерата в университета Нотр Дам. Гротът е построен на върха на Голямата депресия, от безработни работници, които са работили с отец Съливан, за да изградят пещерата от благодарност за ежедневната кухня, сестрите се завтекоха за бедните и без работа.
 • Лобито на параклиса е посрещнало много известни посетители, включително семейство Фон Трап и Елеонора Рузвелт.
 • Първият мъж, завършил колежа от Mercyhurst, беше Даниел Бърк. Днес той е член на университетския факултет.

116043_pexels-photo-864994.jpeg

Места

Ери

Address
501 East 38th Street
16546 Ери, Пенсилвания, Съединени Американски Щати