Прочетете официалното описание

Mercy College е динамичен, разнообразен Ню Йорк колеж, чиито ученици са на лична мисия: да получите най-доброто от живота чрез извличане на максимума от своето образование.

Основана през 1950 г., Mercy предлага над 90 бакалавърски и завършил степен и сертификат програми в рамките на пет училища: Бизнес, образование, здравеопазване и природни науки, хуманитарни науки и социални и поведенчески науки. Mercy College оспорва неговата преподаватели и персонал, за да направи работата по-високо образование за всеки, достатъчно гладен, за да печелят по-добро място в живота. С кампуса в Добс Фери, Бронкс, Манхатън и Yorktown Heights, жизнеността на културата College е претърпяно от разнообразен студент тяло от целия регион.

Mercy102

Трансформиращ образователен опит


Mercy предизвикателства всеки от своите студенти и докторанти да превишава своите лични и интелектуални очаквания. завършилите Mercy демонстрират успех и увереност в цяла професионални и професионални спектри, и влиянието, което те имат в своите общности или по целия свят е свидетелство за овластяване образователен опит.

оживен академичната общност Mercy се отдава важно значение на обучението извън класната стая с реални преживявания. Този подход за стипендия насърчава студентите да прилагат наученото в класната стая с живота след дипломирането. световноизвестния факултет работа Mercy е в тясно сътрудничество с учениците по тези проекти.

Mercy_York

Мърси се ангажира да свързвате студенти със света. Колежът разполага с богата традиция на услуги в общността чрез "Mercy Дава Back" инициатива, която насърчава студентите да участват в, и възможности за олово, услуги за учене. Това е отражение на историята Mercy и ценностите, които се съдържат в уплътнението на Mercy College (Inserviendo Consumere, консумирана в услуга).

По-корпус събития и международни туристически опит да помогнат на учениците да открият и оценят култури далеч от дома. Нашите възпитаници са ангажирани граждани.

Mercy101

Предимството на Пакта


Ангажиран с подкрепата на студентите по време на цялото образование, Mercy College предлага индивидуално обучение опит, който включва Personalized договор (договор), програма Achievement на Колежа. ПАКТ е национално призната менторинг програма, която служи като модел за успех студент. www.mercy.edu/ 877-MERCY-GO.

Вашият ПАКТ наставник е вашата точка за човек, който ви помага да се движите студентския живот. Вашият ментор ще ви помогне да разберете и да кандидатстват за финансова помощ, изберете правилния майорът, изберете и регистрирате за класове, следите академичен напредък, развитие на лидерски умения, се приземи на стаж, и да се подготвят за интервю за работа.

Mercy_ny

Желан Campus околната среда


Спиращият дъха природна среда на река Хъдсън отличава живописна кампус Mercy в живописното село Добс Фери. главната улица Добс Фери, само на няколко крачки от колежа, предлага очарователни ресторанти, бутици, магазини, кафенета и жизнена живота на общността. Гарата Metro-North, разположен на територията на колежа, прави Ню Йорк достъпни. Пристигате в сърцето на Манхатън, в Гранд Централна гара, в по-малко от 30 минути. Разглеждане на изкуството в МоМА, изпитват Бродуей, лед кънки в Bryant Park, открийте опера в Met, хвана една игра на стадион Yankee или Citi Field, опознаването Central Park, Метрополитън музей на изкуствата и Ботаническата градина, и да натрупа опит с безброй стажантски и работни места.

други кампуси Mercy, която се намира в Манхатън, Бронкс и Йорктаун Хайтс, предлагат гъвкавост и удобство.Поносимостта на цените
Mercy предлага една от най-ниските нива на частни колежа за обучение в страната, както и най-ниските в щата Ню Йорк. Колежът също така предоставя щедри стипендии пакети за постигане на високо студенти. Дали учениците са жилищни или да пътуват, те ще открият изобилие от възможности и обогатяващо преживяване колеж в една малка част от средния национален разходите.

Мисия

Mercy_DF1

Mercy College се ангажира да предоставя мотивирани студенти възможност за трансформиране на живота си чрез по-високо образование, като предлага либерални изкуства и професионални програми в персонализирани и високо качество на учебна среда, като по този начин подготвя студентите да се впуснат в удовлетворяващи кариери, за да продължават да учат през целия си живот и да действа етично и отговорно в един променящ се свят.

MercyMission
Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:


Mercy College

С една индустрия, която расте по-бързо от всяка друга, нашата програма ще ви помогне да защитите дигиталния свят, от който зависи самият ни живот. Защото героите могат да ... [+]

Защото героите могат да имат бюро

С една индустрия, която расте по-бързо от всяка друга, нашата програма ще ви помогне да защитите дигиталния свят, от който зависи самият ни живот.

В днешния свят няма нищо по-важно от придобиването на напреднало образование и умения за защита на нашите лични данни. Компаниите, правителствата, органите на реда и хората се сблъскват с нарастващата сложност на нашия все по-взаимосвързан свят и необходимостта да се защитят данни и да се подготвят за най-лошото. Работата ви в програмата за MS Cybersecurity ще ви подготви за кариера в правителствена агенция, правоприлагащи органи, частни компании, болници, здравни организации и IT отдели.... [-]

Съединени Американски Щати САЩ онлайн Ню Йорк Добър Фери Yorktown Heights  + 1 Още
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
18 месеца
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Mercy College

Тази магистърска степен е регистрирана от Министерството на образованието на щата Ню Йорк, Служба по професионални въпроси, за да предложи магистърска степен за допустимо ... [+]

Тази магистърска степен е регистрирана от Министерството на образованието на щата Ню Йорк, Служба по професионални въпроси, за да предложи магистърска степен за допустимост на лиценз в брака и семейната терапия.

Тази програма за 48 кредити включва курсова работа по:

Теория и практика на семейните системиСъвременни модели на двойка и фамилна терапияКлинична оценка и психотерапия на проблемни семействаОценка и интервенция с по-големите системи, с които семействата си взаимодействатПредотвратяване на емоционални проблеми, произтичащи от домашно насилие, болести, безработица и съдебната система... [-]
Съединени Американски Щати Добър Фери Ню Йорк
Януари 2020
Английски
Задочно обучение
5 семестри
Кампус
Научете повече на английски
Mercy College

Магистърът на науките (MS) по компютърни науки (CS) предоставя иновативен учебен план, включващ две специализации - Софтуерна разработка и Data Science. ... [+]

Магистърът на науките (MS) по компютърни науки (CS) предоставя иновативен учебен план, включващ две специализации - Софтуерна разработка и Data Science.

Програмата MS in CS има за цел да предостави на студентите необходимите теоретични основи, както и знания за авангардни инструменти за приложение за решаване на проблеми с науката за данни и разработката на софтуер.

Специализации

Студентите по разработка на софтуер ще завършат подготовка за проектиране, разработване, тестване и оценка на софтуера. Студентите се обучават да отговарят за проектирането, разработването, тестването и оценката на софтуера.... [-]

Съединени Американски Щати Добър Фери Ню Йорк САЩ онлайн
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
12 - 24 месеца
Кампус
Онлайн обучение
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски
Mercy College

MS в публичното счетоводство е програма с добавена стойност, която е регистрирана програма за квалифициране на 150 кредитни часа. След приключване на необходимите и необх ... [+]

MS в публичното счетоводство е програма с добавена стойност, която е регистрирана програма за квалифициране на 150 кредитни часа. След приключване на необходимите и необходимите курсове, можете да се явите на сертифицирания CPA изпит за публичен счетоводител в щата Ню Йорк. Ако притежавате бакалавърска степен по счетоводство или друга област, за вас е магистър по обществени счетоводства, особено ако искате да сте публичен счетоводител или ако сте професионален счетоводител, който иска да се срещне с Американския институт на дипломираните експерт-счетоводители. (AICPA) 150 критерии за учебен план за кредитен час.... [-]

Съединени Американски Щати Добър Фери
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
14 месеца
Кампус
Научете повече на английски
Mercy College
Address
Mercy College 555 Broadway
10522 Добър Фери, Ню Йорк, Съединени Американски Щати
Уебсайт
Телефон
+1 877-637-2946
Address
47 West 34th Street (Herald Square)
10001 Ню Йорк, Ню Йорк, Съединени Американски Щати
Телефон
undefined
Address
1200 Waters Place
10461 Ню Йорк, Ню Йорк, Съединени Американски Щати
Телефон
undefined
Address
2651 Strang Boulevard Yorktown Heights
10598 Yorktown Heights, Ню Йорк, Съединени Американски Щати
Телефон
undefined
Address
САЩ онлайн, Съединени Американски Щати
Телефон
undefined