Прочетете официалното описание

Mercy College е динамичен, разнообразен Ню Йорк колеж, чиито ученици са на лична мисия: да получите най-доброто от живота чрез извличане на максимума от своето образование.

Основана през 1950 г., Mercy предлага над 90 бакалавърски и завършил степен и сертификат програми в рамките на пет училища: Бизнес, образование, здравеопазване и природни науки, хуманитарни науки и социални и поведенчески науки. Mercy College оспорва неговата преподаватели и персонал, за да направи работата по-високо образование за всеки, достатъчно гладен, за да печелят по-добро място в живота. С кампуса в Добс Фери, Бронкс, Манхатън и Yorktown Heights, жизнеността на културата College е претърпяно от разнообразен студент тяло от целия регион.

Mercy102

Трансформиращ образователен опит


Mercy предизвикателства всеки от своите студенти и докторанти да превишава своите лични и интелектуални очаквания. завършилите Mercy демонстрират успех и увереност в цяла професионални и професионални спектри, и влиянието, което те имат в своите общности или по целия свят е свидетелство за овластяване образователен опит.

оживен академичната общност Mercy се отдава важно значение на обучението извън класната стая с реални преживявания. Този подход за стипендия насърчава студентите да прилагат наученото в класната стая с живота след дипломирането. световноизвестния факултет работа Mercy е в тясно сътрудничество с учениците по тези проекти.

Mercy_York

Мърси се ангажира да свързвате студенти със света. Колежът разполага с богата традиция на услуги в общността чрез "Mercy Дава Back" инициатива, която насърчава студентите да участват в, и възможности за олово, услуги за учене. Това е отражение на историята Mercy и ценностите, които се съдържат в уплътнението на Mercy College (Inserviendo Consumere, консумирана в услуга).

По-корпус събития и международни туристически опит да помогнат на учениците да открият и оценят култури далеч от дома. Нашите възпитаници са ангажирани граждани.

Mercy101

Предимството на Пакта


Ангажиран с подкрепата на студентите по време на цялото образование, Mercy College предлага индивидуално обучение опит, който включва Personalized договор (договор), програма Achievement на Колежа. ПАКТ е национално призната менторинг програма, която служи като модел за успех студент. www.mercy.edu/ 877-MERCY-GO.

Вашият ПАКТ наставник е вашата точка за човек, който ви помага да се движите студентския живот. Вашият ментор ще ви помогне да разберете и да кандидатстват за финансова помощ, изберете правилния майорът, изберете и регистрирате за класове, следите академичен напредък, развитие на лидерски умения, се приземи на стаж, и да се подготвят за интервю за работа.

Mercy_ny

Желан Campus околната среда


Спиращият дъха природна среда на река Хъдсън отличава живописна кампус Mercy в живописното село Добс Фери. главната улица Добс Фери, само на няколко крачки от колежа, предлага очарователни ресторанти, бутици, магазини, кафенета и жизнена живота на общността. Гарата Metro-North, разположен на територията на колежа, прави Ню Йорк достъпни. Пристигате в сърцето на Манхатън, в Гранд Централна гара, в по-малко от 30 минути. Разглеждане на изкуството в МоМА, изпитват Бродуей, лед кънки в Bryant Park, открийте опера в Met, хвана една игра на стадион Yankee или Citi Field, опознаването Central Park, Метрополитън музей на изкуствата и Ботаническата градина, и да натрупа опит с безброй стажантски и работни места.

други кампуси Mercy, която се намира в Манхатън, Бронкс и Йорктаун Хайтс, предлагат гъвкавост и удобство.Поносимостта на цените
Mercy предлага една от най-ниските нива на частни колежа за обучение в страната, както и най-ниските в щата Ню Йорк. Колежът също така предоставя щедри стипендии пакети за постигане на високо студенти. Дали учениците са жилищни или да пътуват, те ще открият изобилие от възможности и обогатяващо преживяване колеж в една малка част от средния национален разходите.

Мисия

Mercy_DF1

Mercy College се ангажира да предоставя мотивирани студенти възможност за трансформиране на живота си чрез по-високо образование, като предлага либерални изкуства и професионални програми в персонализирани и високо качество на учебна среда, като по този начин подготвя студентите да се впуснат в удовлетворяващи кариери, за да продължават да учат през целия си живот и да действа етично и отговорно в един променящ се свят.

MercyMission
Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

MSc

Mercy College

С една индустрия расте по-бързо от всеки друг, нашата програма ще ви помогне да защитите цифровия свят самите ни живот зависят. Тъй като герои могат да имат бюро работни ... [+]

Тъй като герои могат да имат бюро работни места

С една индустрия расте по-бързо от всеки друг, нашата програма ще ви помогне да защитите цифровия свят самите ни живот зависят.

В днешния свят няма нищо по-важно от придобиване на модерно обучение и умения, за да защитим нашите лични данни. Фирми, правителствата, правоохранителните органи и лица, всички се сблъскват с нарастващата сложност в нашия все по-взаимосвързан свят и необходимостта от двете защитни данни и да се подготвят за най-лошото. Работата ви в програмата за MS киберсигурност ще ви подготвят за кариера в правителствена агенция, правоприлагането, частни фирми, болници, здравни организации и ИТ отделите.... [-]

Съединени Американски Щати USA Online New York Dobbs Ferry Yorktown Heights  + 1 Още
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
18 месеца
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Mercy College

Научете се да се управлява и води със степен магистър нашата 1-година магистърска какво е необходимо, за да бъде лидер на най-модерни в днешния бързо променящ се бизнес с ... [+]

Научете се да се управлява и води с нашата 1-година магистърска степен

Овладейте какво е необходимо, за да бъде лидер на най-модерни в днешния бързо променящ се бизнес свят.

С магистърска степен по Организационно Лидерство (MSOL), ще бъде готов за този постоянно променящ се свят. Нашите уважавани преподаватели съчетават години опит с водещи в индустрията умения и знания, за да се даде на студентите възможностите които те се нуждаят, за да успее и да се направи разграничение в рамките на избраната от тях професия. ... [-]

Съединени Американски Щати USA Online New York
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 година
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Mercy College

Магистър по Управление на човешките ресурси Научете как да се развиват и управляват бизнес екипи в идеална цел и не-организации с идеална цел. ... [+]

MS в управлението на човешките ресурси

Научете как да се развиват и управляват бизнес екипи в идеална цел и не-организации с идеална цел.

Стани професионален човешки ресурс. Това е, което на магистърска степен в управлението на човешките ресурси има за цел да направи. Ще научите как да управляват и развиват екипи за човешки ресурси в бизнеса, промишлеността и сектора на не-за-печалба.... [-]

Съединени Американски Щати USA Online New York Dobbs Ferry
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 година
Онлайн обучение
Научете повече на английски

We are Mercy College

Mercy College
Address
Mercy College 555 Broadway
10522 Dobbs Ferry, New York, Съединени Американски Щати
Уебсайт
Телефон
+1 877-637-2946
Address
66 West 35th Street (Herald Square)
10001 New York, New York, Съединени Американски Щати
Телефон
undefined
Address
1200 Waters Place
10461 New York, New York, Съединени Американски Щати
Телефон
undefined
Address
2651 Strang Boulevard Yorktown Heights
10598 Yorktown Heights, New York, Съединени Американски Щати
Телефон
undefined
Address
USA Online, Съединени Американски Щати
Телефон
undefined