Medaille College

Представление

Прочетете официалното описание

Това е Medaille College

Medaille College е частен, несектански четиригодишен колеж с кампуси в Бъфало, Рочестър и онлайн. Medaille се фокусира върху вашия успех като студент и като бъдещ професионалист, като предлага студенти и магистърски програми в практически, базирани на практикуване учебни среди в кампуса и в западната общност на Ню Йорк.

Защо Medaille?

Ние ви подготвяме за цялостен ангажимент за гражданска устойчивост и професионален успех, като ви предоставяме ранен достъп до кариерно обучение. Вие правите повече, отколкото научавате от учебниците. Учите, като правите. Вместо да четете как да прилагате психотерапевтични практики, вие наблюдавате истински професионалисти в сесията. Вместо да изучавате стари бизнес планове, вие работите с екип за разработване на нови планове, които спестяват реални бизнеси в Буфало.

Вашата общност е вашата класна стая в Medaille College . Ученето се простира далеч отвъд четирите стени на лекционна зала. Излизате на терена и решавате реални проблеми, свързани с местната общност. Създайте алгоритъм, който да отговаря по-добре на наставниците с младостта в Big Brothers Big Sisters. Ето как Medaille ви обучава да бъдете етичен, граждански отговорен индивид през целия си живот.

Връзките, които изграждате в Medaille, продължават и цял живот. Започвате да изграждате професионална мрежа в деня, когато пристигнете в кампуса. Вашите инструктори се отнасят по-малко като към студент и повече като към бъдещ колега. Нашите възпитаници винаги се връщат в кампуса за специални серии сериали, панелни дискусии или просто да кажат „Здравей“. След като станете член на семейството на Medaille, имате система за поддръжка, която се разпростира извън нашия кампус в Буфало, тъй като градовете на Medaille правят различия по целия свят.

Можете да направите разлика, като участвате в студентски дейности, клубове и организации и лека атлетика. Medaille има клуб за почти всеки кариерен интерес и академична програма. Бъдете отборен играч в общността или във фитнес залата, тъй като Medaille представя успешни атлетически отбори NCAA Division III за мъже и жени. Без значение какви са интересите ви, всички играем в един и същи отбор в Medaille. Всички сме маверици.

Независимо от какъв тип сте студент, Medaille College ви подготвя за всичко, което следва. Medaille е мястото, където сте център на вниманието. Там сме фокусирани върху вашия успех. Там колежът среща кариера.

Мисия

Мисията на Medaille College е да обучава и развива овластени индивиди за академични постижения, успех в кариерата и гражданска ангажираност, като по този начин допринася за здравословна и разнообразна демокрация.

зрение

Medaille College ще бъде известен като лидер в предоставянето на вдъхновение и възможност за студенти, преподаватели, служители, възпитаници и общност, като подкрепя академичното развитие, положителната личностна трансформация и силно чувство за гражданско настроение.

Стойности

любопитство

Ние сме ангажирани да вдъхновяваме интелектуалното любопитство и чудото като основа за академични, професионални и граждански постижения. Ние сме посветени на запазването и поддържането на образователна среда за творчество, страст и иновации.

превъзходство

Ние се стремим да поддържаме и поддържаме култура на интелектуално и личностно израстване. Ние насърчаваме преследването на най-високите нива на академични, граждански и лични постижения.

Интегритет

Ние сме посветени на осигуряването на атмосфера на доверие и активно ще ангажираме света с честност, уважение, отговорност, достойнство и състрадание. Ние държим на най-високите стандарти за етика и лична отговорност.

общност

Ние ценим общността като обединяване на различни индивиди, които се стремят да създадат приобщаващо, подкрепящо и сътрудничествено общество.

Там, където колежът отговаря на кариерата

Студентите в Medaille учат, като правят. Правите повече от това, как четете как да лекувате заболявания, администрирате лечението на живи животни в съвременна лаборатория. Вие не просто напишете сценарий за телевизионно предаване, а продуцирате едно на живо в студио. Medaille разполага с интерактивни лаборатории, които ви осигуряват безценно практическо изживяване.

Какъв по-добър начин да се подготвите за бъдещата си кариера от това да научите на работното място редом с истински професионалисти? Опитното обучение е в основата на The Medaille Advantage, когато сте поставени в полето със стажове, рецептури и студентски задачи за преподаване. По-нататъшното обогатяване идва от ораторските серии, екипната и кохортна среда за обучение и наблюденията. Проектът Capstone е вашата възможност да обобщите всичко и да създадете смислени решения на реални проблеми във вашата област. Ще бъдете по-добре подготвени да заемете мечтаната си работа от конкуренцията си, защото сте преживели какво е това на работното място и знаете как да решавате проблеми в реалния свят.

Ученето, основано на практици, ориентирано към студентите и опит, прави Medaille мястото, където колежът среща кариера.123846_photo-1517048676732-d65bc937f952.jpg Dylan Gillis / Unsplash

Нашият крайъгълен камък - Успех на студентите

Основното постижение, за което работите във висшето образование, е степен. Medaille College разполага с доказана система, която да ви помогне да постигнете успех и своевременно завършване. Центърът за академична подкрепа, услугите за хора с увреждания, консултативният център и кариерното планиране са стълбове на Центъра за успех на студентите в Medaille. Това обслужване на едно гише е насочено към една и съща цел: Осигурете ви желаната степен възможно най-бързо.

Как се постига това? Чрез тясно наставничество и напътствия. Преподавателите и съветниците ви помагат да разработите планове за академичен успех, получават ви подкрепата, която ви е нужна за успех в класната стая, помагат ви при графиците на учебните часове, помагат ви да поставите постижими цели и да ви завършат навреме. Medaille разполага със системите, които ви поставят в най-доброто възможно положение за успех. Никога не оставате без някой да се обърнете за насоки. Вашите ментори все още практикуват професионалисти. Те ви предоставят представа какво е необходимо, за да реализирате пълния си потенциал на работното място. Medaille ви поставя на пътя към академичен и професионален успех.

Възможности и възможности за образование

Medaille College ви получава Medaille College вас степен бързо и по рентабилен начин. Не позволявайте на нищо да ви пречи да постигнете пълния си потенциал. Независимо къде се намирате в живота, Medaille има разнообразни възможности за образование и възможности. Можете да идентифицирате график и формат, който работи за вас. В края на деня всички работим за една и съща цел: Вашето завършване.

Може да мислите, че има много малко време за вашето образование. Ние разбираме, че животът може да се препречи. Ето защо Medaille предоставя различни начини за доставка, за да ви помогне да спечелите желаната степен, като същевременно се грижи за ежедневните си задължения. Medaille ви улеснява да се регистрирате за часове и да се подготвите за всеки курс поотделно. Знаете точно какво да очаквате във всеки един от вашите класове. Няма изненади. Хибридността на образованието в Medaille означава, че получавате едно и също ориентирано към студентите, опитно, практикуващо обучение, независимо дали вземате часове в кампуса или онлайн.

Обществото е вашата класна стая

Нещата, които преживявате и правите в общността, помагат да оформите не само вашето бъдеще, но и бъдещето на другите. Студентите в Medaille учат отвъд четирите стени на класната стая. Вашата общност е вашата учебна среда. Чрез активното обучение и EQUIP, Medaille College фокусира върху гражданската устойчивост. EQUIP учи студентите как да идентифицират, оценяват и решават реални проблеми в собствените си общности. Всеки студент е способен на големи промени и преподавателите свързват обучението в университета с решаването на реални проблеми. Това, което научите днес, се прилага утре и оказва влияние върху вашата общност. Вашето образование в Medaille директно влияе на вашето обкръжение по положителни начини.

Например, студентите по математика разработиха алгоритми за съвместимост, за да помогнат на Big Brothers Big Sisters по-добре да отговарят на доброволците и да създават по-силни връзки. Магистър по студенти по бизнес администрация разработва бизнес планове за нови или трудни бизнеси в Бъфало. Osteria 166, например, сега е забележителен ресторант в центъра на града, благодарение на иновативните студенти в Medaille, които разработиха креативна бизнес стратегия, която стартира успеха му.

Истинският успех е, когато осъзнаеш колко влиятелен можеш да бъдеш. Студентите в Medaille се учат на гражданска отговорност от първия ден. Разгледайте вашата общност, разберете основните си, включете се и произведете нови знания. Ето как правите промяна в общността си в Medaille, където колежът среща кариера.

Относно Медай Буфало

Кампусът на Буфало на Medaille College е разположен в сърцето на града и споделя културното многообразие на Буфало и духа на възраждането. Удобно разположен на кръстовището на Route 198 и Parkside Avenue, кампусът е само на стъпки от парка на Делауеър, огромния център на известния световно известни паркове и паркови системи на архитекта Фредерик Лоу Олмстед.

Medaille е само на минути от професионалните спортове, изкуства и култура в центъра на Буфало. Независимо дали сте нов в района или сте живели в Западен Ню Йорк през целия си живот, лесно е да се възползвате от всичко, което предлагат колежът и бизоните.

В допълнение към парк „Делауеър“, кампусът „Буфало“ е в съседство с зоопарка „Буфало“ и се намира в близост до художествената галерия „Олбрайт-Нокс“, музея на науките в Буфало и ревитализираната брегова линия на центъра на коридора, известна като Canalside. Освен това Ниагарският водопад и Торонто са на разстояние от 30 до 90 минути с кола.

След като проучите кампуса на Medaille, ще откриете още повече възможности. Развийте се, като вземете кафе в кафенето на Commons, тренирайте във фитнес центъра с площ от 3 000 квадратни метра или се изучете в салона на Fireside. Плюс това, нашите класни стаи са проектирани да ви предоставят уменията и опита, необходими за успеха в реалния свят.

Предлагащ достатъчно паркинг, кампусът е лесно достъпен с кола, автобус или метро. Medaille College Medaille се обслужва от NFTA станция за бърз транзит на Humboldt-Hospital и трансфер с циркулатор често се движи между спомагателния паркинг в зоопарка Buffalo и кампуса.

За Медай Рочестър

Разположен в близост до Външната верига на Рочестър (I-390/590) в Брайтън, кампусът на Рочестър на Medaille е проектиран да предостави на студентите инструментите и технологиите, необходими за академичния успех.

Съоръжението разполага с девет класни стаи, всяка с капацитет 24 ученици и разполага със собствен технологичен пакет. Класните стаи са оборудвани с аудио-визуални помагала и са окабелени за достъп до Интернет. Всяка група от студенти има пощенска кутия в крилото на класната стая.

Библиотека от 700 квадратни фута включва компютърни работни станции и многофункционална стая, която осигурява място за срещи и работилници до 60 души. Достъпна за използване от студентите преди и след учебните занятия, библиотеката предлага разнообразни полезни ресурси, като текущи периодични издания, учебници за справочници за бизнес и популярни селекции от теми за управление, човешки ресурси и лидерство.

Административните офиси на кампуса включват Студентски услуги, Академични услуги и прием.

Места

бивол

Address
Agassiz Circle,18
14214 бивол, Ню Йорк, Съединени Американски Щати

Рочестър

Address
South Winton Road,1880
14618 Рочестър, Ню Йорк, Съединени Американски Щати