Georgetown University - McCourt School of Public Policy

Представление

Прочетете официалното описание

Училището по публична политика на Маккорт в Джорджтаунския университет е първокласно училище за обществени политики, което се намира в центъра на политическия свят във Вашингтон, окръг Колумбия.

За училището на Маккорт

Нашата мисия е да обучим нашите ученици да помогнат при проектирането, анализирането и прилагането на интелигентни политики и да ги приложат на практика в публичния, частния и нестопанския сектор, в САЩ и по света. Водещата степен на McCourt School е магистър по публична политика. Маккорт предлага магистърска степен по международна политика за развитие, магистър по информационни науки за публична политика, магистър по управление на политиките, магистър по политическо лидерство, както и други двойни степени и изпълнителни програми.


55929_Campus_Picture.JPG

Център на света на политиката

Мястото ни във Вашингтон, DC, поставя нашите ученици в центъра на света на политиката, като им дава достъп до най-висока концентрация на политически стажове и работни места и ни позволява да въвеждаме водещи политици като учители и лектори.

shutterstock_125858090.jpg

Количествен учебен план

Строгата количествено-фокусирана учебна програма на McCourt School поставя нашите дипломирани висшисти в началото на деня. Те се характеризират с нивото на тяхното критично мислене, както и със съществените им познания по ключови въпроси и подходи за анализ на политиката. Мисията на McCourt School е да даде на своите ученици строги количествени и аналитични умения, необходими за проектиране, внедряване и оценяване на интелигентни политики в САЩ и по света. Учебната програма отразява разнообразието на техните цели и ги подготвя както за високопоставени позиции в публичния сектор, така и за тези в нестопанските или бизнес сектори.

Dr. Holzer in the Classroom

Водещи практикуващи

Учениците от McCourt School се учат от една жизнена и ангажирана общност от учени на политиката и практици. Нашият факултет прави най-съвременните изследвания, за да идентифицира неотложните проблеми и да препоръча ефективни решения на най-важните теми днес, включително икономическата сигурност, енергетиката и околната среда, образованието, международното развитие, здравеопазването и здравеопазването. Те редовно се призовават да съветват правителството по широк кръг от актуални политически теми.

55930_Graduation_Picture_2.JPG

Обучение на бъдещи лидери

Нашите студенти са обучени и подготвени да приложат политиката на практика - в публичния, частния и нестопанския сектор, в САЩ и по света. С изграждането на богата и ангажираща интелектуална среда, Маккорт привлича и обучава най-добрите ученици, които ще станат лидери на политиката на утрешния ден.

McCourt Ambassadors
McCourt Graduation111133_DlNd_rRW4AAaGYJ.jpg

Места

Вашингтон

Address
McCourt School of Public Policy
Old North, Suite 100
37th and O Streets, N.W.

20057 Вашингтон, Област Колумбия, Съединени Американски Щати