McCombs School of Business

Представление

Прочетете официалното описание

Къде се получава лидерство ™

Едно от най-големите и най-изявените бизнес училища в страната, Училището по бизнес МакКомс в Тексаския университет в Остин е посветено на образованието на лидерите на утрешния ден, като същевременно създава знания за индустрията и обществото. Класациите разказват само част от историята за това, което прави McCombs толкова голям, но това е добро начало. Ние сме една от малкото училища в страната, за да получим най-високи оценки в почти всички области на бизнеса, класирани ежегодно от US News

McCombs обучава повече от 6000 студенти, магистърска степен, магистърска степен, MPA и докторска степен. студенти всяка година, създавайки едно от най-големите кумулативни въздействия на всяко бизнес училище в света. Около 2000 професионалисти участват всяка година в специални програми, предназначени за работещите мениджъри и техните фирми. Тези програми се провеждат в нашата първа класа AT

Училището по бизнес на Маккомбс е в унисон с инициативата на университета да преследва нова визия за висшето образование, като същевременно обучава лидери, които ще създадат стойност за обществото. Нашата визия е да станем едно от най-изтъкнатите бизнес училища в света; през следващите години стратегическият ни план ще се съсредоточи върху седем инициативи за постигане на нашата цел.

Преподаване на върхови постижения

Попитайте учениците на Маккомб за любимите им аспекти на училището и неизменно цитират качеството и достъпността на факултета. Тази динамична група от лидери на знанието е известна с това, че генерира съответни бизнес изследвания (ние сме сред най-продуктивните научни училища в страната) с преподаване, което предизвиква и повдига. Факултетите на McCombs не само покриват стандартните бизнес случаи, но създават бизнес познания.

Център за преподаване на върхови постижения

Една инициатива за училището включва увеличаване на подкрепата за върхови постижения чрез създаване на институционална единица за подкрепа на усилията на факултета за повишаване на ефективността на преподаване. Центърът за върхови постижения в областта на обучението ще улесни сътрудничеството с факултетите чрез официални програми за наставничество, комуникации между равнопоставени партньори, посещение на възможности за обучение на преподаватели и други инициативи.

Маккомбс обучаващи стипендианти

Наградата на McCombs Teaching Fellows ще бъде създадена, за да почете най-добрите учители сред преподавателите. Понастоящем осем членове на факултета са част от Академията на уважаваните учители на университета. McCombs също така е лидер в предоставянето на образователни възможности за практикуване, включително 366P практически курсове и лидерската програма на бакалавърско ниво, инвестиционен фонд и програми за маркетингови и рискови стипендии на ниво MBA и данъчна практика MPA.

Социални предизвикателства

Най-изтъкнатите бизнес училища в света се сблъскват с важни човешки предизвикателства и експертни познания, които са събрани заедно, за да произвеждат научни изследвания и програмиране със съвременна социална значимост. Училището по бизнес на Маккомбс е уникално позиционирано да допринесе за диалога около два от най-тревожните проблеми в света, енергийна достатъчност и устойчивост, както и иновации и творчество.

Градовете, в които се намират академичните програми на McCombs, имат значителни предимства в производството и производството на традиционна и алтернативна енергия. Тексас е лидер в производството на суров нефт и природен газ, както и производството на вятърна енергия, а Остин е възникващ технологичен център за иновативни форми на доставка и съхранение на енергия.

общност

Целите на Училището по бизнес на Маккомби могат да бъдат постигнати само в рамките на една напълно ангажирана и целенасочена общност. За McCombs, тази общност включва факултет, персонал, студенти, благодетели и възпитаници.

Този кампус и хората, които преподават и учат тук, ще ви учудят. Нашите ученици споделят класна стая с талантливи и разнообразни хора от всяка част на земното кълбо в колегиалната учебна среда, която е определена от един студент като "кооперативно състезание". Ученето започва в класната стая, но продължава в учебните занятия, красивата кампуса на Тексаския университет в Остин, около града и чрез практически проекти за фирми в Тексас и света. Вероятно в нито един друг момент в живота си няма да преживеете такова пълно потапяне в среда на върхови постижения, обучение и развитие на живота.

Нашият град

Остин е била приятна изненада за бизнес студенти и посетители отвън, но градът е страхотно време, приятелска атмосфера и процъфтяваща икономика вече не са тайни. През май 2010 г. името на Киплингър се казва Остин

Демографите наричат ​​Остин "Град на идеите", една от шепата американски региони, където нов творчески клас предприемачи, бизнес лидери, художници и визионери преобразяват модела на американския просперитет.

Добре образованата работна сила, световен университет за научни изследвания, благоприятен бизнес климат, разумна данъчна структура и изключително качество на живот са основните пет причини, поради които компаниите избират Остин. Над 800 компании с полупроводникови, енергийни, компютърни и софтуерни услуги призовават Остин вкъщи. Други индустрии като биологични науки, мултимедия, филми, музика, логистика и разпространение са добре представени и растящи.

Посетете нашия уебсайт тук .

Места

Остин

Address
2110 Speedway, b6000
TX 78705 Остин, Texas, Съединени Американски Щати