Maxwell School of Citizenship and Public Affairs - Syracuse University

Представление

Прочетете официалното описание

Училището за граждански и обществени въпроси "Максуел" е дом на университета в Сиракуза за иновативно, интердисциплинарно преподаване и изследване в областта на социалните науки, обществената политика, публичната администрация и международните отношения. Включва водещо висше американски висше училище по обществени въпроси, предлагащо високо оценени професионални степени, заедно с авангардни научни степени в социалните науки; и е дом на бакалавърски програми в целия спектър от социални науки.

Силата на Максуел произтича в голяма степен от нейното разнообразие - несравнимото разнообразие от образователни мисии, които съжителстват и понякога се смесват под неговия покрив. От страна на завършилите, например, Максуел е дом на силни програми за магистърска степен по публична администрация и международни отношения, в конвенционални и междинни формати. И под един покрив, Максуел предлага магистърски и докторски програми в социалните науки, както и новаторски докторат по социални науки за студенти с уникални, междудисциплинарни интереси. Никое основно висше училище по обществени въпроси не смесва тези разнородни елементи, както Максуел прави. (Програмата "Магистър по публична администрация", между другото, постоянно се класира като един от най-големите MPA програми на страната от USNews

Студентите, които са маловажни или малолетни в социалните науки, се възползват от същия факултет, който печели Maxwell в класацията си в областта на научните изследвания и дипломирането. Те преподават бакалавърски програми по антропология, икономика, география, история, международни отношения, политически науки и социология, както и в програмата за обществени въпроси, ориентирана към политиките и уменията. Богатият, определящ интерес на Максуел към природата и механиката на демократичното гражданство се обслужва от обучените от екипа MAX Courses и от новия подпис на магистратурата по гражданство и гражданска ангажираност. Заедно те издигат наследство от интердисциплинарно гражданско образование в училището Максуел, което сега е на 90 години.

Максуел учени и ученици провеждат широкообхватни изследвания чрез девет интердисциплинарни центрове, всяка от които е съсредоточена върху актуална област в обществените дела като социална и икономическа политика, конфликти и сътрудничество, обществена уелнес, стареене, енергия и околна среда, национална сигурност и регионални изследвания , между другото.

Повечето програми се помещават в две свързани помежду си структури, включващи Melvin A. Eggers Hall, открит през 1993 г., и Maxwell Hall, открит през 1937 г. и значително реновиран през 1994 г. Комплексът включва кафене, пакет от конферентни и работни помещения за професионални студентите от университета, както и "grad bays" за всички докторанти и много магистърски студенти.

Максуел е едно от 12-те училища и колежи в университета в Сиракуза - голям, всеобхватен и отличителен частен университет, разположен в щата Ню Йорк. Сиракуза, Ню Йорк, е удобен среден град с удобства на метрополитен център и само на минути от голямо разнообразие от селски и природни забележителности.

Места

Сиракуза

Address
200 Eggers Hall | Syracuse, NY 13244-1020
Сиракуза, Ню Йорк, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия